Beszélgessünk kicsit! (beszélgetés)
Szia!
Egész éjjel sírt, ma még csak most sikerült elaltatni! Kijött jobboldalon alúl a rágófogának a sarka, felül meg áttörőben!
Hogy telt a szülinapod? Gyerekek felköszöntöttek?
Szia!
Köszönöm.
Ti hogy vagytok?
Vica, micsoda mázlista vagy! Bezzeg az én gyerekeim mellett még ma sem lehet ennyit aludni.:))
Moncsi, nagyon ügyi vagy. Nem az a lényeg, hogy lefusd a maratont, csak egy picit kocogjál és ugrándozz, hogy kiduranjanak a ciszták. Eddig nem is tudtam, hogy jó a futás erre. Nekem még 17 évesen volt petefészekcisztám. Úgy volt, hogy műtenek, de mire bementem, magától felszívódott/kidurrant. Akkoriban még sportoltam, így ezek szerint az segíthetett.
Sziasztok!
Köszönöm a szülinapi jókívánságokat!:)
De lüketóni vagyok,pedig néztem is az iwiw-en...
Nagyon sok boldog szülinapot Lujzika!!!!
puszik:)
Sziasztok Puszikák!
Ma csavargyáros napot tartunk. Mindjárt megyünk a kedvesmamához ebédre.
Tegnap futottam, mint a nyúl! Jó ez erős túlzás volt, de futkorásztam amíg bírtam.:)))
Vicusom, aludjatok, amikor tehetitek! Látod, milyen figyelmes gyerek ez a Dóri!
Lujzika, minden elismerésem a türelmedhez az (a leendő) építkezéssel kapcsolatban! Én már sokkot kaptam volna...
Kati, hát miért tátjuk itt a szánkat nap, mint nap, ha nem azért, hogy segítsünk egymáson, amikor kell! Mindannyian csodálunk az erőért, ami segít mosolyogva viselni a nehézségeiteket. De néha fogyni látszik az ember ereje... Na, akkor jön el a barátok ideje, hogy egy kis figyelemmel, törődéssel, együttérzéssel, jótanáccsal vagy egy-két keresetlen szóval segítségedre legyenek. Tudod, így van ez...
Sziasztok csajok!
Hogy vagytok?
Húúú,én egyszerüen képtelen voltam felkelni.MÉg jó,hogy Dóri is hasonlóan vélekedett a dologról,fél 12 volt,hogy felkeltem.Felébredtem előtte vagy ötször,de egyszerüen nem birtam nyitva tartani a szemem...borzalom!
puszi mindenkinek
Anyám! Vica, a te anyósod aztán ténleg túltesz mindenen. Miért nem rögtön pacalpörköltet akar adni Dórinak?
Próbálj meg nem foglalkozni a pihent agyúakkal.
És könyörgöm, nehogy a kezük közé engedd valaha felügyelet nélkül ezt a csöppséget!
Aztán ne szippancsál sokat a festékből, mert árt a bébinek!:)))
Jó munkát azér! De pihizz is, ha lehet!
Puszi!
Miért, te nem szeretsz elterülni?:))))
Édes ez a doki. Az én korábbi nődokim csak a pénzt leste. Hát,tőlem nem is kap többé 1 Ft-ot se.
Jó estét mindenkinek!
Még jöttem,egy extra hoxázásra.:)))
Kati, tényleg nyugodtan írd ki magadból, ami bánt. Azt hiszem, többek között azért is vagyunk így együtt. Az alapja ennek a fórumnak az volt, hogy mindegyikünk babát akart, még én is így öreg fejjel (adtunk 1 évet a párommal magunknak, de aztán másképp alakult).Én azt mondhatom magamról, hogy szerencsés vagyok, mert van már 2 egészséges gyerekem, mégis sokszor nyavalygok valami hülyeség miatt. Időnként szégyenlem is magam, de jó kiírni magamból azt, ami bánt, és nem lehet megbeszélni egy férfiemberrel.
Szóval várunk szeretettel, minden ügyes-ajos gonddal is.:)))
Kati!
Nyugodtan!!!! Ezért ne menj el! Maradj és mesélj csak nyugodtan a gondolataidról, érzéseidről.
Hisz ezért vagyunk itt!
Sok helyzetben nehéz az élet! Én hálát adhatok az égnek azért hogy bizonyos szempontból egészséges vagyok és önellátó! Történhetett volna másképp is.
De élünk és ez a lényeg! Igyekszünk a magunk módján boldogulni az élet rögös útján.
Néha pofáraesünk de amig felállunk és továbbmegyünk addig nem lehet gond!
Kitartás!!!!!!
Sziasztok!
Moncsiga, egyszerűen nem találom a szavakat! Igazságtalan az élet!!!!! De nem tudsz mit csinálni! Futsz, cisztát pusztítasz és felkészülsz a következő akcióra!!!!
Moncus, azért vigyázz a festéssel! Biztos, hogy jó ötlet? És ha a katonák célba értek, a festékgőz nem árt? Én csak féltelek, bocsi!
Vica, ez a Dóri, halálos az új frizurával!
Kiki, puszi Alex babának!
Anix kitartás az ikrek etetéséshez!
Lujzika, mik ezek az új tervek? Mit kell újból csináltatni?
Kriszti, megtudom érteni a depis barátnődet! Én is 2 éve egyedül vagyok a 2 gyerekkel! Párom sokat segít, de hát vagy a munkahelyén, vagy itthon dolgozik! Azt mondanom se kell, ha valakinek beteg a gyereke, mit tud aggódni és nekem Dávidkámra mit mondanak? Ezt feldolgozni nem lehet! Próbálja az ember a gondolatokat elhessegetni, de nem mindig sikerül! Próbálok pozitívan hozzáállni mindenhez, de higgyétek el, néha már nagyon nehéz!
Na, tessék! Én mondtam Neked, hogy panaszkodj nyugodtan, erre én nytok itt egy lehangoló fórumot! Bocsi, nem ezzel a szándékkal ültem a géphez, ez most csak jött!
El is köszönök mielőtt elveszem mindenkinek a jókedvét!
Puszi mindenkinek!
csőcsákány!!!!
szomorú hírekre érkeztem és nem vagyok egyáltalán boldog emiatt!!! Moneszkám nem könnyű ez a helyzet, nagyon átérzem, csak kitartást tudok neked küldeni, meg erőt, majd, amikor nekem lesz rá szükségem visszakérem!!!! tessék pozitívan látni a sanyarú sorsot...neház qwára, de muszáj!!!! olyan igazságtalan az élet, és a miértre egyáltalán nem tudom a választ!
Többiek! örülök, hogy jól vagytok, én sem különben...holnapra mindenkinek jó pihenést, aki fürdőzni fog, annak jó pancsolást, aki tüzijátékozik, annak kicsit tömeget és viharmentességet, aki otthon marad, annak jó kis családi kikapcsot!!!
én a magam részéről festen ifogok, na nem képet, hanem deszkát:( ez sem egy utolsó program!!!
Jók legyetek!
Puszi mindenkinek!
MV
Helló Lányok!
Látom, már megint a fekvésen jár az agyatok!:))
Köszi az együttérzést! Nem vagyok túl jó kedveben, de van egy hónapom, hogy összeszedjem magam. A futást ajánlotta a dokim a ciszta ellen. Nekem, aki sohasem futok... majd most fogok...
Annyira aranyos volt a doki, nem véletlenül hívjuk Apánknak a dévais lányokkal. Amikor eljöttem, eddig mindig kézfogással búcsúzott, de tegnap két vigaszpuszit is kaptam. Na, akkor tört el a mécses igazán...
De miért kell új terv?
Gond volt az előzővel? Vagy megváltozott az elgondolásotok?
Hát sosem egyszerű egy új otthon előteremtése. Hogy álltok vele?
Hát igen mi is külön matracban gondolkodunk de még meglátjuk végül milyen lesz.
Én várom a holnapot, amikor kicsit pihizhetek.
Jövő héttől pedig gőzerővel indulunk neki ismét az új otthon megteremtésének.
Nem egyszerű jó ágyat találni. Mi is inkább csináltattunk, és vettünk rá matracot.
Majd holnap pihizek, mert munkaszüneti nap.:)))
Már elképzeltem Dórit, amikor 1 évesen, szép loknikkal rohangál.:))
Szia Lujzika!
A lakás végülis készen amit mostanában akartunk csak még veszünk ha rátalálunk egy jó ágyat meg még egy könyvespolcot és kész is!
Veled mizus?
Semmi esélyed egy kis pihizésre?
Szerintem is nagyon cuki,bár jól meglepődött,hogy mi a fenét müvelek vele.Először ki is szedte őket,de utána megszokta.nem volt választása:))
Nagyon várjuk a sztárfotókat!!:))
Hosszú fasirozottat csinálok tojással és sajttal töltve,sültcsirkét,zöldséges rizst és sültkrumplit!:)
Szia!
Akkor várjuk a fotókat! De ne ballagásit tegyél fel!:DDD
Hogy vagytok ma? Milyen volt az écccaka?
Szia!
Én jól vagyok, bár kicsit fáradt.
Biztos csak irigykednek! Annyira édes vele.
Jó főzőcskézést!
Puszi!