Beszélgessünk bármiről 🙂 (beszélgetés)
Rendbe, persze. Köszönöm! Még duzzogok kicsit, de elmúlik! De egyébként egyik szemem sír, másik nevet:Cserben hagyta ma az autó! Holnap mehet busszal melóba! :D Szerelő szerint szerdára kész a kocsi.
Ááá kutyából nem lesz szalonna! Ez sosem fog változni.
Remélem rendbe jönnek a dolgok..
Én se vagyok egy sírós fajta (már beszéltük hogy engem pl egy anyák napja sem hat meg) de kellő időben bizony kijátszom a sírós kártyát a férjemnek. 😋
Jajj..az azért nagyon rossz ha egy pasival nem lehet megbeszélni a dolgokat. És ebben nem tud változtatni?
Az hogy nem lehet megbeszélni nagyon ismerős igy hát nagyon megértelek ...
Én meg a sírás két külön fogalom! :D
Tudja ő azt,hogy mit érzek,mert mikor kiakaszt falhoz állítom és elmesélem neki,majd otthagyom gondolkodni!
Vele egyébként nem lehet beszélgetni.
Csak ennyit,hogy én elmondom hogy mi a helyzet,de normális beszélgetésre képtelen.
:( És ha erről beszélnétek egyik nap? Hogy ez neked rosszul esik? Néhány szép, kerek könnycseppel sokmindent el lehet ám érni. :) A férfiszívet meg néha meg is kell hatni, had tudja, hogy nővel él, nem a haverjával. ;)
Ha csak egyszeri eset lenne,akkor én sem bánnám ha másnap meglepne,de így ahogy ő csinálja másnap már kenje a hajára.Csak azt érzem,hogy azért nem köszönt fel soha-legyen az bármilyen ünnep-mert én azt nem érdemlem meg.
Bezzeg én,már a karácsonyi ajándékát is megvettem.
A te eseted ilyen, az övé meg olyan. Mit nem lehet ezen érteni? :D
Nekem is kiszedték a levest, pedig lány vagyok, de ettől még nem lettem egy elkényeztetett kispicsa. :D
Azért én a helyedben, ha másnap hoz valamit, biztos nem utasítanám el. Sőt még örülnék is neki. Volt nálunk is ilyen, de én nem haragszom meg ha elfelejt valamit. Előfordul. Akkor hoz majd másnap. ;)
Jajj.....fasza. Én asszem tudatosan választottam olyan pasit, akinek nem volt anyja. Jó volt, de egy mocskosállat.
mondjuk ezt pontosan nem értem.az anyám mindig hangoztatta,hogy egy levest sem mert ki az apámnak.mikor otthon laktam,és főztem a levest mindig kimertem neki.aztán a másodikból amennyit akart.a lányomnak is amennyit akar,ha ritkán itthon van.
Ebben nem az a rossz hogy elhanyagol,hanem hogy lassan azt érzem,hogy ennyit is érdemlek...
Nem,anyuci kényeztette el anno.Egyszemke akinek minden jár és nincsenek kötelességei.
Az elkényeztetett pasit. :) Az enyémnél ezt nem lehet megtenni. Még azt se hagyja, hogy kiszedjem neki az ételt ebédnél. :D
A kényeztető asszonykát, vagy az elkényeztetett pasit? Melyiket nem ismered?
Óóóó...ezt a típust nem ismerem.
Néha mi is megbeszéljük, de én jobbszeretem a meglepit. :) Férjnek már vettem is (vagy kari vagy szülinap) egy szép óratartó dobozt, ez tecceni fog neki, mert csak hevernek a szép órái a polcon és nincs rendben.
Mert pasiból van, akit az asszonykája elkényeztetett.
Miért csinálja ezt? Annyira nem értem.. :(
Fekete kutyához fehét gatya ing nekem. Fehér kutyához fekete gatya ing a férjemnek. Egyszer kell megvenni...
Nép ruha nem ócsó mulatság... Paraszt ing, mellény, paszományos gatya. Nagykátán rendeltük.
Teljesen igazad van. Mi régebben meglepiztünk, de most mindig megbeszéljük és együtt vesszük meg az ajándékot egymásnak a férjemmel. Most pl. népi ruhát rendeltünk karácsonyra, kutya felvezetéshez. Így nincs sértődés, meg vita. Házassági évfordulóra kutyát vettünk, Bokrétát.
Tudod miért is jogos?
Se karácsonyra se szülinapra se névnapra de még anyák napjára sem voltam soha felköszöntve vagy meglepve,bezzeg ő...
Most rágtam be,de becsületesen!
Nem gondolta,hogy házassági évfordulóra nem csak nekem KELL vennem valamit,de neki sem ártana..
Mi történt? Min vesztetek össze?
Már bepróbálkozott!Megvette a kedvenc sütimet,majd kivettem a kezéből és odaadtam a gyereknek!
Megsértődött,majd közöltem vele,hogy gondolkozzon el hogy ki a pitsának kell a könyöradománya..Bacca meg!
További ajánlott fórumok: