Akkor fotózd le magad,így elérhető vagy és annyiszor nézhet meg amíg nem unja!Nem beszélhet veled és telefonon sem :))Nem lehet veled semmi élő kapcsolata,lehet kicsit aktivizálódni fog:))Talál majd megoldást!Xd
Jól látod Linzerkarika. A férjemmel nem lehet kommunikálni. Állandóan fáradt. Ha van egy kis ideje otthon az internetet bújja vagy filmet néz. Nem jár velem sehová. Tudom, hogy az alapopció a válás lenne, de nem olyan egyszerű megvalósítani. Anyumékra nem számíthatok. Nem egyszerű egy olyan egzisztenciát teremteni egy alkalmazotti fizetésből, hogy egy hyperkatív, asztmás, túlmozgásos kisgyereket egyedül felneveljek. Ha válok, gyakorlatilag nem lesz fedél a fejem felett. Elvesztem a fiamat.A férjem szüleinél lakunk. Albérletet fizetnem esélytelen...
Bizony, kívülállók nem mindig értik, hogy van, aki egyszerűen nem tud változtatni...
Nem hiszem, hogy egy Hoxa fórum alkalmas arra, hogy kibeszéld a dolgaidat, inkább nyiss egy klubot, vagy egy titkos naplót, ahova azokat engeded be, akik nem húznak le, meg nem osztják az eszet...
Végül is tanács! Beszélgessen a férjével vagy párjával. Ennek nincs más módja. Mondja el mi bántja és próbáljanak közös megoldást találni. Járjanak el néha kettesben, ha lehet utazzanak el. Setaljanak együtt.....
Tipikus iskolapéldája annak, amikor a párok a facebookon az ismerősök előtt élik életüket, hogy jajj mekkora az idill, otthon meg vagy veszekednek, vagy két szót nem szólnak egymáshoz.
Egy jó párkapcsolat fenntartásának egyetlen egy titka van: KOMMUNIKÁCIÓ.
Harminchárom éves vagyok, túl egy váláson, most egy második kapcsolatban. Kívülről minden szép és rózsás, mi vagyunk az ismerősök és rokonok szemében a minta pár. De a színfalak mögött? Bezárkózunk mind a ketten a saját világunkba. Meddig tartható ez így? Én beleőrülök!