Beszélgessünk a mindennapjainkról:) (beszélgetés)
Ancsa, a lámpa a bokádra is jó lenne ám!
Ártani nem ártassz vele! ;)
Sziasztok.
Bokám megvan még:)/érzem:D/
Kesanya drukkolok neked:)
Meácska imádlak hogy ennyit írtál nekem és életet leheltél belém:)Jól esett nagyon!!!
Mindenkinek szép napot /bár itt borús szeles az idő:(/
Sziasztok!
Én is itt, csak most majd fogyi fronton... :O
Beneveztem a pénzdíjas versenybe, hihihi! :))
Ancsa, bokád jobban van? Nagyon hallgatsz róla...
:* mindenkinek!
Szia!
Neked is szép napot! Remélem már jobban vagy, és megoldódtak a gondjaid!
Szép hetet kívánok én is! :*
Ancsa, hova akarsz Te menni??? Kanadáááába?
Hat nem volt semmi kulonosebb bajom,csak az hogy sajnos tul sokat tudok aggodni mindenen:(
De azota mar megjott a kedvem,sot a vasarnapom eddig nagyon jol telt:)
Szia Meli.
Mi volt a baj?
Sziasztok:)
Olyan reg nem jelentkeztem...mostanaban kicsit bedepiztem aztan nem nagyon volt kedvem..De azt hiszem sikerult osszeszedjem magam kicsit..:)
Helló..
Köszi ez az új terv,csak az oldalamtól nem a hátamtól..
By Gutti lesz azt hiszem:DD
Halihó!
Húúú, Ancsa, de dögös a tetkó, amit betettél a naplódba! :OOO
Álomszép... (De tegyük hozzá, a bringa se rossz! ;)
:*
Anyósom ilyennel nem foglalkozik ha felmegy akkor ott az inzulin..
Szép elv..
Csak uram beígérte neki hogy hoz a diabetikus cukrászdából fagyit meg sütit 2 hete,és már erős türelmetlenség volt,így kimentünk a sima cukiba..
Ha nem megyünk akkor meg süt magának és megeszi a fél tepsit..
Szóval ezen nem múlik a cukor..Így viszont tudom mit evett..
Amúgy a cukrosok ehetnek bármit,csak a szénhidrát bevitelre kell odafigyelni.
Ok tömény cukrot nem,de sokan nem esznek pl tésztát stb mert hogy azt nem szabad..
Én lassan ebből már vizsgázhatok kenem vágom a dolgot..
Szóval felügyelet alatt van,jó kezekben:)
Meg üres pénztárca mellett:DD
Hááát ez "szép"...
Én is "sütni" készülök, a levelesládámban akadtam rá anyu egyik receptjére a piszkozatok között, meg is csinálom :) Ez olyan süti, amit nem kell sütni, de szereti mindenki :)
Mindjárt megyünk is párommal bevásárolni hozzá :)
Anyósodnak nem lesz magas a cukorja?
Az én nagymamám szőlőt se mer enni cukortartalma miatt...
Jajj ne is mondjátok,most hívtam fel uramat,hogy majd én sütök itthon..
Vettem anyósomnak pogit,kért 2gombóc fagyit,2szelet tortát plusz nagyinak is 2 szelet..
Uramnak 1dobos,1isler,1lúdláb..
Magamnak fogyókúra..
És 3460 forintot fizettem!!!!!!!!
Anyósom már kifelé sompolygott...
Legközelebb kiviszem megmutatom neki ez a cuki,még megvan és haza:SSSSS
Uram röhögött mikor meghallotta hogy habzik a szám:S
Az új cicc majd megtanulja a rendet! ;)
Ha estére hazatalált, akkor meg főleg muszáj neki! ;)
Fertőtlenítősdi..., hmmm, nálunk ez nem jellemző, általában kibírja az eb, mire kiengedem reggel, nem tudom, mit zabálhatott be tegnap? A héten mondjuk kapott erős fájdalomcsillapítót az izületeire, talán annak is lehet a mellékhatása....
Most kinn van, napozik a kisöreg, röfög egész nap! :)
A falfestegetős projekt most leállt, majd valamikor folytatom, várom az ihletet és hasonlók :)
Ha lesz valami, majd írom és fotózom :)
És lelegelte a füvet? Biztos nem volt pénz fűnyíróra :D Ilyet mi is szoktunk, hogy hazavisszük az udvarra a lovat, hadd legeljen (mert amúgy a 4. szomszédban lakik). Amikor arrafelé jár valaki az utcán, odarohan, kidugja a fejét a kapu fölött és garantált a szívroham :) Pedig csak kiváncsi és barátkozni akar :)
Most már jobban van, legalábbis anyu azt mondta, gyógyul a seb és nincs már megdagadva a lába sem...
Olvastam a fogyásod sikertörténetét, kitartás, megy ez, nagyon csini leszel, mire jön a strandszezon :)
Képzeld, a zuhanytálcafertőtlenítés nálam mindennapos, az új cica csak oda képes csinálni, minden hajnalban kómás fejjel vonulok fertőtleníteni... Pedig van macskaalmunk is, nem tudom, miért nem csinál oda...
Tegnap egész napra ki lettek téve a cicák a szabadba, a fekete macsek ilyenkor kint elintézi a dolgát, ha bentvan, üres az alom; de az új cica még így is ittbent rendetlenkedik... Aggódtunk, hogy visszajön-e hozzánk, de estére megjelent :)
Meácska, neked meg csodaszép lehet a kézírásod...
Hogy haladsz a falfestegetéssel? ;)
Képzeld, az irodánk mellé a szomszédban hátrazártak a nagy kertbe (derékig érő fűbe...) egy pacit pár napja... Akkorákat nyerített! :O Egyből rád gondoltam! :)) Mostmár nem hallom, valószínűleg már elvitték. Egész szép kis lovacska volt!
Tied jobban van már? Szomorúan olvastam, mi lett vele... :(
Én is pont ezt szerettem volna írni, de valaki megelőzött :)
Hmm... Azért én kérek valami finomságot, ablak nyitva, fényposta jöhet :D
Én is itt, de csak inkább csak "read-only" funkcióban...
Ancsa, anyósod cukros, nem? Minek akar a cukiba menni? 20-as cukorértékért? :O
Sziasztok.
Jól eltűnt mindenki:S
Pedig ez a leghatásosabb, és legtisztább módja a kiirtásuknak.
De ő tudja, hogy mit szeretne... Hogy hangyák másszanak be mindent, vagy tiszta otthont?
Megyek fürdetni a gyereket.
Fáj a mandulám, reggel véreset meg gennyeset köptem. Ez tudom hogy gusztustalan, de ez a helyzet.
De ma dr. House vizsgál, úgyhogy készülök! :DDD
Nyisd meg a vidit nyugodtan nem olyan gáz..
Lézerezés..
Csak sokan azt hiszik oo az semmi..
Most voltam lent..Menekülnek fel az asztalra..Ki kell találnom valamit,mert tudod van nagyi is,aki azért nem enged mindent..
Én megnyitottam, pedig a hideg futkározik a hátamon, de a vidit nem vállaltam be! :P
Hangyákról: a vonulásuk útjába kell tenni egy kis csapdát, és odamennek maguktól. Vonzza őket, mert valami édeskés vacak van benne, asszem. Nem piszkol, kicsi helyen is elfér.