Beszélgessünk a mindennapjainkról:) (beszélgetés)
Én megírtaaam! :)
De kíváncsi vagyok a többiekére is!
:)
Tigris mi a baj?Mire kaptál gyógyszert?
Lemaradtam valamiről??:(
Pemi én vagyok hivatalosan anyósom ápolója..
Persze a pénzt ő veszi fel,de én ugrálok:SSS
Lányok nézzétek meg a naplómban a ruhát és írjatok nekem véleményt jó?De őszintén...
:(
Voltam a dokinál. Végre bejutottam.
Hááát... A vizsgálati eredményekre 5 hetet kell várni, de kaptam gyógyszereket a jelenlegi problémámra. A vizsgálat tűrhető volt, viszont bevéreztem (állítólag valami különleges helyről vett mintát, ezért a vérzés). Kissé beparáztam, hófehér rövidnadrágban mentem... Még jó, hogy hatalmas táskámat feltúrva találtam "megoldást..." :SSS
Az asszisztens belenyomott a kezembe egy bazinagy gombóc vattát, nehéz volt a röhögést visszafojtani ami készült kitörni belőlem. :)
Hát, így jártam.
Ja és alap, hogy legalább két hétig mellőznünk kell a nemi életet. Apa nem repdesett az örömtől, már ígyis hetek óta kényszerszünet van... :P
Na, most én aludtam 10 percet... :$
Nincs ötletem Ancsa, az idő mindent megold...
(Pemi: Nem lát a cukorbetegség miatt, azért kell neki segíteni)
Erre nem jár kamion,ő meg a foteljéből ki sem szál..
Hm..a fotellel kell valamit csinálni:DD
Ha nincs fotel attól tuti idegbajt kap:DD
Na most megyek neki csengőt szerelni mert "vendégei" jönnek és lemerült az eleme:S
Ááá ugyan annyit kapnék érte mint egy emberért..:)
Kéne valami jó idegölő,amitől falramászik és néha ő is ideges nem csak én..
Én is agyaltam, és megnyugodtam, amikor láttam, hogy ugyanígy írtad :)
Pemi, ez van... Gyorsan mosd ki, aztán meg sem fog látszani:)
Ha legközelebb a gyerek leeszi magát valamivel, majd ne nézz rá csúnyán :D
Egyébként mindig r szoktam készülni erre, és le szktam venni a felsőmet, ha ilyesmit eszem. Nyilván csak anuyéknál, meg itthon, étteremben nem venném le:p
De most elfelejtettem és egyből a második falatnál már rá is pottyant egy szép nagy paradicsomos husidarab a fehér felsőmre.
Pemi ez Murphy törvénye:)
Na, visszatértem...
Tigris, drukkolok :)
Hálám üldözni fog Kesa:)
Majd tanulmányozom a csomagolási módszert, hátha nekem is jól jön majd egyszer:)
Sziasztok mindenki! :*
Pemi, ja, akartam is írni, hogy vigyázz a csomagolással, egyből torokra ugrik! :DDD
Kitömtem a dobozt rendesen! ;)
Egy időben növényeket postáztam többfelé, akkor kitapasztaltam a törékeny cuccok csomagolását.
Egyébként meg nagyon szívesen, még van kettő, ha megint törni támadna kedved! XD
Ne haragudjatok, nem nagyon van időm olvasni (se).
Későn is jöttem, majd ha lesz egy percem, benaplózom... Tovbbra is szökne/szökik utánunk a kutya, kezdem feladni... :(
Drukkolunk Tigrisem:)
Kesa, megjött a pohár, nagggy-nagggyon szépen köszönöm!!! Tényleg profi vagy csomagolásban basszus! :)