Beszélgessünk a hozzátáplálásról! (beszélgetés)
Mivan, gyorsan megnézted megint a BK-öt? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Esetleg freskó?
Én holnap főzök sonkát meg tojglit, aztán vas. anyáméknál (l)eszünk, hétfőn állatkertbe akartunk menni, de asszem ennek fúj a szél, marad a lehúzott redőny, bezárt kapu és kikapcsolt telefon. :PPP
Már látom lelki szemeim előtt, hogy amint gyermekem isibe :DD fog járni, vége lesz a kummantásnak és kelhetek reggel ötkor szecsókat csinálni a kis hímnemű lényeknek... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Most mennem kell...majd jövök még, ha tudok.
Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepet!
Nyugi! Én se nem takarítottam!
Majd, ha meggyógyultunk. Akkor aztán mindenhol.
Minek nézel Te engem? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Dehogy, a franc áll neki feleslegesen melózni ebben az orkánban. :PPP Szal, nálunk koszos ablakon próbál majd benézni a nyuffancs Húsvétkor.
Hát szerintem is! Úgy tudom, a 16 és 20.hét között lehet érezni először. Azért is kérdeztem wint, mert állítólag a második babánál hamarabb lehet érezni,mert már tudjuk,mit is kell.
Persze nincs időm Petya mellett normálisan figyelni, nyugodtam lefeküdni. Főleg most, hogy betegek vagyunk.
Még várom, hogy biztos legyen,azt majd megjegyzem.
Mivanmááá?
Fejezzétek abba azonnal!
Hol a vége?
Vagy eleje?
Nemtomholvagyok... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
:DDDDDDDDDDDDD Nem lesz könnyû dolgod!!
Nem az,igazából szíve szerint csak természetfilmeket készítene,de azt egy helyi tévénél nem tudja megtenni.
Most éppen egy közéleti/gazdasági mûsora van,meg minden ami ebbe belefér.
Hát igen,Húsvét,locsolók,stb....:DDD
Igaz,szerencsére nem sokan járnak,mivel Z.utál locsolni járni,így hozzánk sem sokan jönnek.
Win!
Te mikor érezted Zi-t először mozogni?
(mintha kezdenék valamit érezéni, de az okos védőnőm szerint kizárt...)