Beszélgessünk a hozzátáplálásról! (beszélgetés)
Drága (topik)Főnökasszony! Engedelmeddel közhírré kiáltjuk a nagy napot:
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK NEKED! ;)
Sziasztok!
Pohár: Csengével erősen dolgozunk az ügyön, de még nyerőben van a csőrös.
Kanállal semmi gond nem volt, mi is azzal adtuk az elején aK, D vitamint. Mostanra meg már az 5-ből 4x kanállal eszik. A maradék 1 a tápi reggel. :-$
Tényleg a poharat mikortól érdemes jobban erőltetni?
Tegnap cékla volt az ebéd most várjuk a hatást :-) Az nem szokott gondot okozni ugye? Nagyon ízlett neki, mondjuk kaptam nagyon zsenge édeset. :-)
Képzeljétek, a hétvégén elkezdett négykézláb rugózni. Édes, csak néha túllendül, és az fájdalmas. :|||| Ha nagyon erősen figyeljük, akkor látszik, hogy tolat. Szemmel még nem igazán látható, de mégis. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Voltatok így Ti is????
Védőnéninél voltam, nagy élmény volt. Van nála egy tanuló, annak mindent elmagyarázott A-tól Z-ig, persze, hogy 5x tovább tartott, mint normális esetben. :SSS
Tyű, menenm kell, a gyerek az indexemet gyilkolja! (nem mintha olyan szép lenne, de azért mégis! :))) )
Így van: irgum-burgum, szedte-vette-teremtette!
;DDDDDD
Nálunk is pohár meg üvegben víz. Csőrös pohár tán kétszer volt a kezében, nagyon nem tudott mit kezdeni vele.
De már megszoktuk a macerát, és nagyon szépen iszik a pohárból. Ha igazán szomjas, akkor folyamatosan egymás után nyeli a kortyokat és egyetlen csepp sem megy mellé. Ha meg nem akar inni, akkor ki sem nyitja a száját.
Zét tegnap de. apja elvitte a lovasnapra, majd azzal tértek haza: a gyereket jobban érdeklik a motorok, mint a lovak. No comment! :))))
Lehet, hogy állatkert helyett mi inkább a Berlini Autószalonra visszük majd!;DDDDDD
Fiam 1 hetes korától kiskanálból kapta a K-vitamint. Minden további nélkül elfogadta a kanalat.
Szerintem nem fog "ciciellenssé" válni, ha néha kínálgatod. :)) A fő tápláléka még úgyis az anyatej.
Nálunk is volt, hogy elaludt mesélés közben -Apával együtt. :))
Akkor azt hittük, majd fog ez menni, ha itt lesz az ideje. De újabban akármilyen fáradt, nem alszik el. Sőt: le sem fekszik!
Nálunk is lesznek gondok... :(( Próbáltam, hogy szoptatás közben énekelgetek neki, hogy majd megszokja, mire csak simán el kell aludnia. De amint meghallja a hangom, kipattan a szeme, és csak néz nagyon, még a szopást is abbahagyja. Arról nem is beszélve, hogy ez a módszer Apának tutira nem menne... ;DDDDD
Regi baba már nagyon vágyott másra is így nem okozott problémát a kanál.
Nmem hiszem hogy aggódni kéne a cici szeretet miatt.
Már próbáltam, de hiába, le se fekszik a kiságyba akármilyen fáradt is.
Egyébként már napok óta nagyon feszeng cicizés közben, és csak nehezen tud elaludni.
Ma este próbáltam neki mesélni, beszélni hozzá de ő csak keservesen sírdogált,ki-be mászkáltam, de az én babámcskám csak sírt és sírt. Erre apa bement hozzá, kivette és az ölében elaludt, ja az én ölemben nem tud elaludni ilyenkor, csak ha visszateszem cicire. Valószínű apának kell valamit kitalálnia.
:-D
Em szótárában megjelent a mama és a baba mellett a harmadik bűvös szó: papa.
Ja és sógor már tanítja arra, hogy Schalke... :-DDDDDDDDDD
:-DDDDDDDDDDDDDD
Mi már voltunk Emmel kétszer is, de őt nem érdekli még az ilyesmi...(csak engem...) :-DDDDD