Beszedtem 1 doboz Lindynette 20 fogamzásgátlót. És most kezdtem el a 2-dik dobozt. TEHERBE eshetek védekezés nélkül? (tudásbázis)
sziasztok!
Én 2 éve szedtem Mercylon-t,de menstruációkor nagyon görcsölt a hasam,ami addig sosem.2 dobozzal szedtem belőle amikor visszamentem a nőgyógyászhoz aki másikat írt fel.Beszedtem 1 levéllel és még utána is ugyanez volt a baj,úgyhogy abbahagytam.Azóta szenvedek ezzel és hiába veszek be gyógyszert rá 4 óra múlva megint be kell vennem ha nem akarom hogy görcsöljön(appranax 500mg).Most másik nőgyógyászhoz járok,aki azt mondta,hogy a Mercylon egy őskövület.Most Lindynette 20at írt fel,azt mondta ettől nem hízok el,megszünteti a görcsöket.Még nem kezdtem el szedni,de remélem semmi mellékhatása nem lesz.
Ha csak az előírt 7 napot hagytad ki, akkor elvileg nem. Dehát mint tudjuk, szinte semmi nem nyújt 100%-os védettséget.
Amúgy én ettől a fajtától 20 kilót híztam!
Úgyhogy figyeld a súlyodat, nehogy te is így járj!
hány hónapra szól egy doboz???
elvileg a második hónaptól már védetséget kell adnia
További ajánlott fórumok:
- Használ valaki Lindynette 20 fogamzásgátlót? Mi a tapasztalatotok?
- Elhagytam egy szem fogamzásgátlót, beszedtem a következő napit, de így nem lesz meg a 21 db, mit csináljak?
- Lehet-e szexelni a fogamzásgátló 7 kihagyott napjában védekezés nélkül?
- Tudnátok ajánlani olyan védekezési módszereket, ami nem gyógyszer, nem gumi és nem is spirál? Létezik férfi fogamzásgátló?
- Most kezdtem el fogamzásgátlót szedni. Mikortól nem kell kiegészítő védekezést alkalmazni?
- Symicia fogamzásgátló szedése mellett, kell kiegészítő védekezés, ha hasmenésem van?