Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Besamelmártás (tejmártás) recept

Besamelmártás (tejmártás) recept

A Besamelmártás (tejmártás) hozzávalói:
5 dkg vaj
5 dkg liszt
3 dl tej
sót
törött bors.


A Besamelmártás (tejmártás) elkészítési módja:
A vajból és a lisztből készítsünk világos rántást, ezt öntsük fel a forró tejjel, s (például habverővel) keverjük simára. Sózzuk, borsozzuk, s kis tűzön főzzük néhány percig, hogy besűrűsödjön. (Van, ahol reszelt szerecsendióval is ízesítik.)


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A besamelmártás (tejmártás) elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook