Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Béranyaság - Dajkaanyaság Magyarországon fórum

Béranyaság - Dajkaanyaság Magyarországon (beszélgetős fórum)


Ez a fórum a következő cikkhez nyílt: Béranyaság - Dajka anyaság Magyarországon

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
ápr. 30. 10:09
Sziasztok!Nagyon örülök hogy szavaim rátok talált.És annak is hogy születendő babámnak megtalálom itt a megfelelő,szerető szüleit.Köszönöm hogy kedvességel fogadtok itt.!Îrjatok és kérdez.
ápr. 29. 21:19
Sziasztok!Örülök,hogy ide találtam és örömmel olvasok hasonló tőrténetet.Nekem van saját két fiam,és gyönyörű kislányom!! A bonyodalom a 21.hétbe járó terhességem és a velünk tőrténő sok rossz és kilátástalanság.
316. mentsmeg (válaszként erre: 298. - Eb2870e056)
ápr. 29. 21:13
Szia!Rettentő és szomorú,szívszorító a veled tőrténtek.
315. Tündér és Tomi (válaszként erre: 314. - Bichi)
ápr. 29. 14:43

Ertem, amit mondasz, de ez a te szubjektiv velemenyed, ezek alapjan alakitod az eleted, nem mindenki ugyanolyan rugora jar.

De attol meg sokan igy gondoljak, ahogy mondod.

Eredetileg nem a motivaciomiat bivebben kifejteni szerettem volna....

Hanem azt megkerdezni, barki barmit tud-e:)

Es tiszteletben tartom, hogy motivacioim eliteled:)

314. Bichi
ápr. 29. 14:21
El nem tudom képzelni, hogy anatómia okok miatt nem tud valaki szülni. Még a törpenövésűek is szülnek, és a teljesen extrém pici nők is. Persze ha más az ok, és elmondod, akkor talán megértem. Szerintem az, aki nem akar szülni, az nem is akar igazán anya lenni. Az álomszépség ehhez véleményem szerint nagyon kevés...
ápr. 29. 13:03

Bennem itt tart most a dolog.

Álszenteskedésnek érzem, hogy etikátlan, kihasználás, satöbbi.

Kb mint a testi szerelem. Házasságban és kizárólagos, hűségen alapúló kapcsolatban is érezheti egy hölgy, hogy most kizsákmányolták, csak arra kellett, eszközként használták, ez nem azon múlik, volt-e pénzmozgás, hanem hogy megbecsülés, tisztelet, szabad akarat volt-e...


Viszont. Jogosnak érzem, hogy szabalyozatlan a kérdés, ha NEM ideális forgatókönyv valósul meg, pl. béranya teste-lelke sérül, a gyermek nem egészseges... jogilag és érzelmileg is igen kusza lehet egy ilyen helyzet.


Még mindig nem találkoztam, beszéltem élő emberrel, aki ismer megvalósult esetet...

Temesvár? Csehország?


Köszönöm, ha bárki bármit mond!!!

ápr. 27. 20:39

Valójában BÁRMILYEN információnak nagyon örülnék. Ha bárki valós élet beli konkrét esetet ismer... Tudom, sejtem, ket eset sem egyforma, de mégis, milyen ország, kb milyen nagyságrendű viszont gondoskodás és bármi gyakorlati dolog...

Nagyon örülnék, ha szánna ránk pár percet olyan ember, aki megtörtént esetről tud!

311. eszter198012 (válaszként erre: 306. - Lornamon)
jan. 7. 08:01
Szia írj nekem privát.szep nApot
310. arcane
2017. dec. 1. 23:11

Sziasztok!


26 éves egy gyermekes anyuka vagyok. Gondolkoztam h esetleg vállalnék béranyaságot.


Utánajárt már valaki hogy ez az itthoni törvények mellett hogy kivitelezhető?

309. Nataniel (válaszként erre: 307. - Kismama07)
2017. nov. 26. 18:10
Szia! Van már leendő anyuka vagy még keresed a megfelelő párt?
308. Eli321
2017. nov. 19. 23:47

Sziasztok!

Én egy mozgássérült nő vagyok. A férjemmel nagyon szeretnénk gyermeket, viszont sajnos nekem nem lehet...

Szeretnénk saját gyermeket, de az örökbefogadástól sem zárkózunk el.

Aki tud a dajka anyasággal kapcsolatban segíteni írjon!

Vagy bármi segítséget szívesen veszek/veszünk.

2017. nov. 10. 12:45

Sziasztok !

22èves kismama vagyok .

7hónapos kisfiút várok .

makk egèzssèges hálla istennek terhesgondozóba járok mindenhova ahova kell.

Sajnos anyagi okok miatt nem tudom fellnevelni a picit.

Nevelőintèzetbe vagy bármi ilyesmi helyre semmifèleképpen nem szeretnèm adni .

viszont olyan pároknak akik jó módú jó anyagai háttérrel rendelkeznek oda szívesen adnám .

persze ha anyagilag engem is tudnak segìteni .

2017. szept. 28. 13:49

Sziasztok!

Mi pár éve próbálkozunk lombikkal, most lesz a 7. beültetésem. Elmúltam 40 éves, eddig még mindig van-volt petesejtem, de én sem leszek fiatalabb és valamiért eddig soha nem estem még teherbe. Volt egy laparoszkópos műtétem, találtak minimális mértékű endometriózist,amit eltávolítottak. Ez a második beültetés után volt, sajnos a helyzet azóta sem változott. Nem tudom még meddig tudom ezt csinálni lelkileg. Én nem estem át olyan szörnyűséges dolgokon, mint amiket itt olvasok, tényleg borzalmas, sajnálom hogy ilyen egyáltalán megtörténhet és el sem tudom képzelni, hogyan éltetek túl. Egyre többet gondolkodom a béranyaságon. Nem tudom van-e valakinek tapasztalata ebben a kérdésben. Persze gondolom, akinek sikerült és jól ment, már nem olvas ilyen fórumokat. Nagygon örülnék, ha valaki, akinél minden rendben volt, segítene a tapasztalatával, illetve persze az is érdekel, ha valaki valamilyen buktatóra mutat rá.

2017. aug. 13. 17:53
Sziasztok.Az én történetemről csak annyit,h 3 évvel ezelőtt a méhemet el kellett távolítani méhnyakrák miatt.Mivel én külföldön élek a párommal,így elkezdtünk kutakodni,a béranyaság után.Így 3 év elteltével is nagyon nehéz beszélnem a dolgokról mivel nekünk még nincs kisbabánk.Belgiumba az orvosomtól kaptam egy elérhetőséget ami talán segíthet.Gyors telefonálgatás e-mailezés után eljutottunk a megadott kórházba ahol először pszihológushoz kellett mennünk.Kivesézett rendesen és másfél óra után közölte,h mivel nem vagyunk állampolgárok,így semmi esélyünk sincsen.Teljesen összetörtem,ezt miért nem lehetett telefonon közölni,miért kell reménysugarat adni az embernek.Hazautaztunk a párommal,h jó akkor adoptáljunk.Elmentünk az illetékes hivatalba,h mi is az első lépés hova kell menni stb..Az illetékes hölgy a hivatalba közel egy órán keresztül nyitott ajtónál hangosan osztott minket,h mit képzelünk,h ez csak ilyen egyszerű,h bejövünk ide és kapunk gyereket,de ezt mind úgy közölte velünk,h a székbe hintázva a kezét a feje alá téve,és még csak hellyel sem kínált minket.Hiába mondtuk,h információért jöttünk,mert nem tudjuk,h mi a menete,ezt meg sem hallotta.Porig alázott.Aki ilyen cipőbe jár,azt lelkileg nagyon megviseli az ilyen,és csak falakba ütközünk.Össze vagyok törve lelkileg nem tudom,h meddig bírom még.Én csak egy normális családra vágyom,nem kérek semmi mást.
304. Lucilla1 (válaszként erre: 302. - ExtraReka)
2017. márc. 15. 15:34
"A béranyaság Magyarországon nem bűncselekmény, bár nem is engedélyezett, amennyiben külföldön elvégeztetik a beavatkozást a meddő házaspár és az általuk választott béranya, és utána hazajönnek, nem vonhatóak Magyarországon büntetőeljárás alá. A mesterséges megtermékenyítés ilyen formában Magyarországon (magyar kórházakban, magyar orvosok által, stb.) jogszerűen nem végezhető el."
2017. márc. 15. 14:01
😐😐
2017. márc. 13. 12:31

Kedves Fórum tagok!


Kovásznai Réka vagyok a Tények Extra riportere és szeretnék interjút készíteni, akár egy hölggyel aki vállal béranyaságot, akár olyan hölggyel, aki máshogy nem tud gyereket vállalni. Természetesen arc és név nélkül, ha úgy szeretné az illető.


Várom a jelentkezéseket az alábbi elérhetőségeken!

KOVÁSZNAI SZÁSZ RÉKA

riporter


E-mail: reka.kovasznai@tv2.hu

Mobil: +36-30-367-2094

TV2 Média Csoport Zrt. | H-1145 Budapest, Róna utca 174.

301. eb2870e056 (válaszként erre: 300. - Évike1973)
2016. aug. 30. 19:12
Nagyon sajnálom a ti történekeket is!! :(
2016. júl. 29. 20:43
Szia kiscsillag,nem biztos ,hogy eljut hozzád ez a levél,de azért leírom,eddig azt hittem ,hogy egyedül vagyok az én estemmel,de a párom véletlenül vette észre a leveledet,velem majdnem ugyan ez történt,de nem volt ennyire súlyos,öt hónaposan halt meg bennem a baba,amúgy 42 éves vagyok,3 hétig volt bennem úgy ,hogy már nem élt szegénykém,megtörtént a kaparás ,utánna nem állt el a vérzés,megint visszatoltak a műtőbe,utána várta egy órát és addig észre vettem hogy a számon jön a vér,amivel persze nem foglalkoztak,legalább ötször szóltam ,hogy valami nem stimmel,aztán nagy nehezen kiderült,hogy nem alvad meg a vérem,de estére már annyi vért veszítettem hogy intenzív lett a vége,természetesen vérátömlesztést kaptam,egy rémálom volt,nyugtatón és altatón voltam két hétig,aztán valahogy össze kellet magamat szednem,ugyan is van két nagy lányom és nem tehettem meg ,hogy összetörök teljesen,mi is örökbefogadásba kezdtünk,még nem kaptunk babát,de még nincs kizárva a saját,persze ha találok egy normális orvost és azt mondja hogy mehet,még nem találtam dokit,sok sikert nektek,és sokat segített hogy elolvastam a leveled,puszi ,vigyázz magadra.
2016. jún. 18. 13:37

Szia Kiscsillaaag!

Nagyon megdöbbentő a Te történeted. Én is teljesen a béranyaság és a dajkaanyaság mellet vagyok.

Nemrég született meg az újabb törvény, hogy még mindig nem engedélyezik Magyarországon. Viszont vannak országok, ahol engedélyezik, szerintem azok az országok nagyon is jól csinálják. Persze, tényleg van jó pár érv ellene is, hogy sok helyen csak a pénzről szól az egész dolog, viszont én ezt is úgy érzem, hogyha valaki képes annyi pénzt áldozni azért, hogy kezébe foghassa a gyermekét én azt is megtudom érteni, itt a legrosszabb ha a béranya nem adja a végén oda a gyermeket, de ez a politikusokat nem érintené, tehát kedvezhetnének azoknak az embereknek, akik ezt az utat találják meg és ezt szeretnék végigcsinálni a gyermekükért.

Nekem ez a véleményem róla.

2016. máj. 7. 14:19

Sziasztok! Nem tudom, él-e még a fórum, mindenesetre leírom a véleményemet és a saját történetemet, hogy Magyarországon miért lenne jó, ha engedélyezett lenne a béranyaság.

2014-ben - akkor voltam 26 éves - teherbe estem. Párommal már régóta együtt voltunk, nem igazán terveztük a babát, úgy voltunk vele, ha jön, akkor marad is :) Januárban jött is. Szerencsésnek tartottam magam, mert sokan évekig próbálkoznak szerencsétlenül. (itt is megoldást jelenthetne a béranyaság, sajnos az örökbefogadással is rengeteg idő elmegy. Annyi féle ember van, látszik is mennyire megoszlik az ember véleménye erről a témáról) Gyönyörű terhesség volt. Imádtam minden egyes percét. Nem érdekeltek a rosszullétek, egyszerűen beleszerettem ebbe az állapotba. Szépen fejlődött a kisfiunk. Álom volt az egész, egészen a 36. hétig, amikor hirtelen lesújtott a rossz. Csütörtökön voltam ultrahangon és NST-n. A baba jól volt, de voltak gyanús jelek.

- Kevesebb volt a mozgás (orvos szavai: óóó, nem mindig mocorognak ők azért annyira! Lehet a front!)

- Kevesebb volt a magzatvíz (doki: a terhesség végefelé már normális)

- Haskörfogat nem nőtt

- Nst-n csekély mozgás.

Délután mentem a dokimhoz ezekkel az eredményekkel. Nincs semmi probléma, mondta. "Ma volt ultrahangon? Akkor meg se hallgatom a szívhangot!" Méhszájam tágabb volt.

Ez volt csütörtökön. Hétfőn már elenyészőbb magzatmozgásokat éreztem. De mozgott. Kedden reggel már semmi... Hiába ette csokit, eltelt egy kis idő, és semmi mozgás. Felhívtam a védőnőt, aki kis idő múlva kijött, és doplerrel hallgatta (volna) a szívét. Nem volt. Mondta, délután menjünk hozzá vissza, lehet csak lemerült a készülék.... Visszamentünk. Megint nem volt szívhang. Ekkor a hasam már nagyon puha volt, és látványosan kisebb lett. A babát egyszerűen nem tudta kitapintani a védőnő. Irány a kórház, ahol rámtették az NST gépet, és lám, van szívhang! 134 -es frekvencia.. igen ám, de gyanús volt, mert hol kevesebb, hol több volt a szívverés. Hát persze, az én pulzusom volt, amit hallottak. Ideges voltam. Gyorsan megultrahangoztak. Láttam a dokin, nézi a képet, és rázza a fejét. Sajnálom, méhen belüli elhalás.... Magzatvíz NUKU!!!! (Csütörtökön kevesebb, kedden már semmi!!)

Nem is emlékszek már rá hogyan reagáltam le az egészet, olyan sokkhatás ért. Megindították a szülést. Délután 3 órától este 9-ig hagytak szenvedni, a baba nem akart kijönni. Vérezni kezdtem. Korai lepényleválás. Irány a sürgősségi császár. Kivették a babámat. Köldökzsinór csomó :( Erre utalhattak a jelek amik a vizsgálatokon voltak. De itt még mindig nincs vége. Visszatöltak a szülőszobába. Vártak, mert a vérzés nem akart elállni. Rengeteg vért kaptam. Veseműködésem is leállt. A helyzet uralhatatlanná vált, életveszély és extrem tachycaria miatt méheltávolítást kellett alkalmazni. Odanyomtak a kezembe egy papírt, irjam alá h kivehetik-e a méhem. (Miért ha nem írom alá meghalok én is??? pfff. Bár ez is megfordult a fejemben akkor éjjel..) Ez már valamikor éjjel 3 órakor lehetett. Aláírtam. Innentől már nem emlékszem semmire. Amit a családom aznap és éjjel átélt, nem kívánom senkinek. Az, amikor kimegy a főorvos hozzájuk és közli, hogy rossz hírt kell mondania, a lányuk nem biztos, hogy megéli a reggelt, felfoghatatlanul rossz. Aztan valami csoda történt, az állapotom rohamosan javulni kezdett. Veseműködésem újra volt (aminek sajnos utóhatásai lettek, vérnyomáscsökkentőt kell szednem), től voltam az életveszélyen. Pár napig még lélegeztetőgépen voltam, egy hét intenzív kezelés után lemehettem a nőgyógyászati osztélyra, ahol még két hetet töltöttem.

Mára már felépültem, a lelki megrázkódtatásokról most nem beszélek.

Júniusban indítjuk az örökbefgadást. De ki tudja, mennyit kell várni a babánkra... Mondta nekem a doki hogy ha van a családban olyan, aki szívesen kihordaná a gyemekünket, ő segítene ebben. De nincs. Nálunk szinte még mindenki gyermektelen.

Éppen ezért nem tartom hülyeségnek ezt a béranyaságot. Szerintem sokan vannak, akik ebben partnerek lennének. Annyi féle ember létezik. Aki úgy gondolja, ez hülyeség, megértem, de aki meg támogatná, azt is.

Ennyi a mi történetünk, vagyunk még egy páran így szerintem. huszonnyolc évesen itt vagyok, gyermeket nem hordhatod ki, nem volt könnyű feldolgoznom, talán még nem is dolgoztam fel, és éveket kell majd várnunk egy új csodára.

297. 1791a68083 (válaszként erre: 293. - Trapiti)
2014. júl. 14. 14:59
Nem vagy Nőgyógyász nem tudhatod Nekem Baukó Attila doktor úr Békéscsabán mondta műtét után Párommal elküld Pálfalvi vagy Ungár főorvoshoz ő megmondja Mindkettőről fejleményeket. Nő vagy vagy férfi? Hiányzik a méhem.Saját kisbabát szeretnék a petesejtemből meg a páromtól
296. kiscsibe kicsibe (válaszként erre: 292. - 1791a68083)
2014. júl. 9. 11:32

Te tényleg nem érted, vagy nem akarod érteni amit írok? Nem kell a pasinak lefeküdnie a béranyával ahhoz, hogy gyerek legyen belőle. Leírom részletesen a menetet, ha esetleg nem ismernéd hogy hogyan készül egy gyerek! Tudod van a nőnek peteérése, a férfinak meg spermája, amit ejakuláció útján nyer! Ha a béranya adja a petesejtet, akkor lehet kapni ovulációs teszteket, és amikor termékeny, egyszerűen feltolja magának az anyagot, NEMI ÉRINTKEZÉS NÉLKÜL. Ha nem házas a béranya, akkor adnak egy közjegyzői okiratot az orvosnak, aki megcsinálja a lombikot! Itt sincs nemi érintkezés, azaz szex. Csak hogy értsd miről beszélek.

Csak abban az esetben nem lehet kivitelezni a dolgot, ha az anya a saját petesejtjével szeretné. Ez esetben Ukrajnában tudnak segíteni a dolgon.

Persze, nyílván előfordulhat,hogy a béranya meggondolja magát, ez benne van a pakliban, de ne általánosíts azért, mert te egy ilyet már láttál. Én meg sok olyat láttam, ahol normálisan lezajlott az egész folyamat!

A méhátültetés sem lesz olcsóbb magyarországon, mint jelenleg a béranyaság, és míg az egyik biztosank mondható, addig a másik egy lutri, és ráadásnak nagyon veszélyes is.

Az említett házaspárnál pedig a hölgy testvérének a petesejtje lett felhasználva, nem sejtbankból ahogy írtad. A petesejt fagyasztás csak nagyon ritka esetekben engedélyezett, még nem nagyon csinálják, mert nincs rá gyakorlat, sokkal inkább a szövetfagyasztást preferálják. Az, hogy tönkrement a kapcsolatuk, nem a gyermeken múlt, nem is szabad azért szülni, hogy majd az jól összetart minket, mert ez a legkevésbé sem igaz! Gondolkozzál már légyszíves néha, és próbáld meg értelmezni a hallottakat, olvasottakat, még ha nehezedre esik, akkor is! Köszi

2014. júl. 8. 11:25
Kimaradt egy szó: "hogy úgysem hozzá" = "hogy úgysem ért hozzá".
2014. júl. 8. 11:23

resirve, hidd el nekem, nem lesz belőle semmi jó, ha ilyen rögeszmésen ragaszkodsz ehhez a méhátültetéshez. Nekem sajnos eltávolították a méhemet, és nekem sincs gyermekem, pedig nagyon szerettem volna. És igaz, ami az egyik válaszban van: lehet helyette más értelmet találni az életnek. Gondolj bele: édesanyádat is miért tennéd ki egy ekkora műtétnek? Mert bizony elég nagy műtét e méheltávolítás. Ha pedig úgy érzed, azért nem tudnál örökbe fogadni, mert nem tudnád szeretni, agyonütnéd, mint írtad, a más gyerekét, akkor miből gondolod, hogy a sajátodat szeretni tudnád? Pláne, hogy szintén te írtad, hogy neked igazából az a lényeg, hogy a terhességet és a szülést átéld, a gyerek már nem is annyira fontos - milyen élete lenne a gyerekednek? Ez az egész, amit itt folytonosan hajtogatsz, nem a gyerekedről és a jövendő párodról szól, hanem csakis rólad. Így nem lehet egészséges családi életet élni.


Tényleg az kellene szerintem, amit itt sokan ajánlanak - és nem gúnyolódásból, hanem segítő szándékból írom -, hogy elmenj egy pszichológushoz, aki segítene rendbe tenni benned, hogy mi az, amit igazán szeretnél, és hogyan lehetne azt megvalósítani.


Nekem sem lehet már gyerekem, de olyan a munkám, hogy folyton gyerekek között vagyok, és elégedett és boldog vagyok azzal, amit csinálok. Van értelme az életemnek, én is továbbadtam az életet, ha nem is egy gyermekben, de más gyerekek életében, akik a segítségemmel jobban boldogulnak az életben és több esélyük van a boldogságra, mintha nem lennék közöttük. Hidd el, az ilyen is ér annyit, mint a saját gyermek - ha ragaszkodtam volna én is az elképzelésemhez, akkor csak magam körül forogtam volna, de így adok is magamból, és anélkül nem lehet értelmesen élni.


Szóval gondold át, mit szeretnél, pláne, hogy nem tűnik reálisnak, amit írsz, és valószínűleg hiába szeretnél méhátültetést, ez nem lesz járható út az életedben. Akkor valami reális célt kellene keresned.


Amúgy meg ha nem nőgyógyász orvos ír neked ebben a témában, attól ő még lehet tájékozva arról, hol áll az orvostudomány ebben a témában, tehát nem érdemes úgy visszavágni, hogy úgysem hozzá. Nálunk biztosan jobban ért a dologhoz.

293. trapiti (válaszként erre: 292. - 1791a68083)
2014. júl. 7. 21:31
Ezt egy héten hányszor kell leírnod?
292. 1791a68083 (válaszként erre: 291. - Kiscsibe kicsibe)
2014. júl. 7. 16:36
Miaz ha valaki szeretne hordani kisbabát nincs méhe és nem szeretne béranyát annak való a méhátültetés török nőnel Svéd nők közül lehet méhátültetés után terhessek nem ír az újság Méhátültetés ketten és keményebben küzdötök meg a babáért.Tényleg orvos tudja megmondani Arragondolsz TERMÉKENY férfi megcsalja terméketlen nőt.Egykórházban nem csinálják Dajkaanyaságot meg Mondom a orvosnak tegye be én meg a párom sejtjeit másik vadidegen nőbe nincs külföldön Angliában van ilyen Finnországban van Béranyaság kell olyan.DAJKA BÉRANYA LEHET PÁRODRA VAN KIÉHEZVE AZÉRT CSINÁLJA SOK BÉRANYA.MÉHÁTÜLTETÉSnélk nincs olyan vitatkozni kell a gyereken.VITÁKAT IS OKOZHAT A DAJKABÉRANYASÁG ENYÉM TIED. Legyél te is Béranya oldalon nem olvastam kihordott volna egy nő házaspárnak kisbabát.PálfalviLászló főorvos szerintem mindkettőröl tud valamit mondani(Béranyaságról és a méhátültetésről is) Ő véleménye számít Majd Baukó Attila főorvos majd beküld ha lesz párom.Nekem méhem hiányzik.Nekem nem kell hogy valaki odaadja a babáját nem is imerem.Olvastam vágyakoztak közös isbabájuk legyen egy férfi se adta oda a spermáját vadidegen nőnek tényleg rokon Dajka béranya jó.Kérdeznék tőled Kiscsibe kicsibe valamit mit mondana az az orvos ha elmennék hozzá megkérném Páromtol életem szerelmétől szeretnék kisbabát nincs méhem? Várom a válaszod Azt mondanná menjek Ukrajnába 5 millióért lehet közös szerelem gyerek vagy Ungár Pálfalvi főorvos úr segítségével méhátültetés.Petefészek szövet fagyasztás is elérhető Alvó tüszök felélesztése arra célzol egyáltalán nem elérhető az ami jó pár évig nem lesz senkin sem csináltak gyorsabban jön a baba de nem biztos hogy tartós lesz a kapcsolat. Rippelék kivettek sejtbankból egty petesejtet nem ért annyit szétváltak Te sem vagy nőgyógyász kiscsibe kicsibe. KETTESBEN KEMÉNYEBBEN SZERETNÉK MEGKÜZDENI A BABÁÉRT PÁROMTÓL SZERETNÉK KISBABÁT NEM EGY ISMERETLEN SZEMÉLYSEGÍTSÉGÉVEL AZÉRT AKAROM A MÉHÁTÜLTETÉST
2014. júl. 2. 20:22

Megint kevered a dolgokat! A 35 éves korhatár a petesejt donációnál vonatkozik az adományozó nőre. Dajkaanyaságnál ilyen nincs, lévén magyarországon ezt nem szabályozza törvény. Helytelenül azt mondják, hogy tiltja, de nem, nem tiltja, pusztán nincs szabályozva. Ha a gyermekért kap pénzt, az meg már emberkereskedelemnek számít, ami viszont valós bűncselekmény itthon is. Írtam már korábban is, hogy ezer lehetőség van rá, ha valaki nem tudja kihordani a babáját, és béranyát szeretne. Sokkal jobbak az esélyei hogy lesz babája, minthogy egy ma még itthon nem létező, nagyon veszélyes, és jó pár évig még nem elérhető eljárásban bízzon. Az is felmerül, hogy a gyerkőcre hosszú távon vajon milyen hatással van az a rengeteg gyógyszer amit az anyának szednie kell, hogy ki ne lökődjön a beültetett szerv.

Nem mellékesen mire itthon is elérhető lenne, addigra a mostani generáció már túl öreg lesz nemhogy egy terhességhez, de azt a gyereket fel is kell tudni nevelni még.

És te pedig azért mert találkoztál egy negatív esettel, már azt gondolod, hogy az összes béranya ilyen, és megtartja a babát amit kihordott. Én meg találkoztam több olyannal aki igenis odaadta a babáját, és nagyon boldoggá tett ezzel egy gyermektelen párt. Nézz fel a legyél te is béranya nevezetű oldalra esetleg ha lesz időd. Meg fogsz lepődni hány pozitív példa van fent!

2014. jún. 26. 07:53

Össze-vissza hazudsz! Most azt írod, hogy nem vagy Budapesti, és Szarvason takarítassz. A jómúltkor engem mégis magadhoz invitáltál egy kis párbeszédre a XVII. kerületbe. Most akkor hogy is van ez?

A másik még amit akartam, nem értem miért általánosítassz!? Hallottál egy rossz dolgot egy bizonyos béranyáról, és már az össze szemét. Hallottál egy vagy két sikeresméhátültetésről, és akkor az már maga a biztosíték arra, hoyg neked is sikerülni fog. Semmi szeretet nincs benned, és ezt egy gyerek sem tudja megváltoztatni. Agresszív vagy, és tudatlan! Jobb is ha nem szaporodsz!

289. kiscsibe kicsibe (válaszként erre: 262. - 1791a68083)
2014. jún. 26. 07:46

Te nagyon tudatlan vagy! Ne keverd a petesejt adományozást a dajka, vagy béranyasággal. Nem ugyanaz a kettő. Előbbinél csak a petesejtet kapja a kihordó anya, és az ő méhébe ültetik be az embriót, míg utóbbinál a dajkaanya hordja ki a gyereket, és szüli is meg, majd egy másik pár neveli fel.

A másik, hogy nem kell lefeküdnie a dajkaanyával azért, hogy megtermékenyüljön. Tudod létezik maszturbáció, és az ejakulátumot peteéréskor fel lehet juttatni másképpen is a dajkaanya méhébe, sőt továbbmegyek. Ha nem házas a dajkaanya, akkor visz a leendő apucival egy élettársi nyilatkozatot a közjegyzőtől, és már meg is csinálják a lombikot. Mindezt csak azért írom le, hogy ne halj meg hülyén.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook