Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Cikkek » Babák & Mamák témák » Belső, lelki munka cikk

Belső, lelki munka


Kedves babára váró, lombikos mamák!

Engedjétek meg, hogy hozzátok és értetek szóljak. Bízva abban, hogy Ti is a mélyére szeretnétek járni annak, hogy miért nem tudtok természetes úton teherbe esni. Köszönöm minden kedves leendő anyukának, aki nyíltan befogad.

Belső, lelki munka

A problémára fogadjátok őszinte szeretettel az alábbi lelkemből jövő eszmefuttatásomat.

Kérlek Benneteket, mélyen nézzetek belső énetekre, mindennapi tevékenységeitekre, jellemetekre, lelki erőforrásaitokra.


Őszintén üljetek le, és vegyétek számon, mi az, amit szívvel-lélekkel-ésszel egyaránt szeretnétek egyénileg.

Ugyanilyen mély beszélgetéssel tárjátok fel párotokkal együtt kapcsolatotok minőségét és mélységét.


Kérlek próbáljátok megfejteni, hogy a bennetek lévő női energia milyen arányban van jelen. Ha dominál a lélek nőies jellege, akkor a következő emberi vonásokban mutatkozhat meg. Anyáskodás, külvilágra való figyelés, mások igényeinek szem előtt tartása, mások problémájának átérzése, átélése, negatív sérelemre való érzékeny reagálás, támaszkodás, feláldozás, stb.


Próbáljátok megkeresni magatokban a férfias lelki erő emberi jellemvonásait. Mi az, amit férfiasnak éreztek magatokban, de elnyomjátok (akár tudatosan: azokat rossz tulajdonságnak vélitek, ítélitek, vagy tudat alatt) Pl.: erős akarat, irányítás, függetlenség, túlzott magabiztosság, tenni akarás, düh, megoldani, megjavítani akarás, stb.


Kérlek Benneteket őszinte elfogadással tekintsetek belső női és férfi energiátok, jellemvonásotok "egyensúlytalanságára."


A lényeg ezen energiák teljes feltétel és ítélet nélküli elfogadása, megértése és egyensúlyba hozása, hogy kiegyensúlyozott életminőségetek legyen, ami behozza életetekbe a gyermekáldást.


A baba lelki világa teljesen harmonikus, csak egy olyan környezetbe tud "lecsúszni", ahol hasonló harmónia várja. Lelki egyensúlyban gazdag család lesz számára vonzó, arra tud energetikailag (lelki energiájával) rácsatlakozni.


Minden mennyben lévő sorban álló baba alig várja, hogy megérkezzen Hozzátok, de a diszharmóniát érzi Tőletek, ez neki sajnos gátló tényező, az ő energiája ezzel nem rezonál.


A következő lépésben vizsgáljátok meg, milyen volt, illetve milyen jelenleg is a saját anyukátokkal való viszony. Őszintén, nyíltan beszélgessetek szemügyre véve minden fontos gyermekkori emléket, kívánságot. Menjetek végig azokon, amiket gyermekként mindig is szerettetek volna, de nem kaptatok, kaphattatok meg. Idézzétek fel azt az érzést, ahol nem kaptátok meg, amire vágytatok, de ragaszkodtatok hozzá. Bocsássátok meg gyermeki éneteket, és nézzétek el megértéssel és feltétel nélküli elfogadással, hogy anyukátok akkor és ott nem tudta nektek megadni, azt amire vágytatok.

Fontos, hogy az elengedést is megtanuljátok, mert gyermekkori ragaszkodásotok jelen lehet felnőtt női életetekbe.


Engedjetek el minden esetleges görcsös félelmet vagy ragaszkodást a teherbeeséssel kapcsolatban.

Kérlek továbbá Benneteket arra is, hogy teljes feltétel nélkül higgyetek abban, hogy minden kívánságotok a leendő babátok felé teljesül.


Ha nyitottak vagytok, írjatok minden nap pár sort a babának, elengedéssel imádkozzatok, vagy rajzoljatok babákkal kapcsolatos képeket. A babaszoba tervezés is természetes mindig jó ötlet, akkor, ha képesek vagytok újfent elengedni minden elvárást vagy ragaszkodást. Az is nagyon hatásos, ha elkezdtek a babátok lelkéhez beszélni, örömmel, életvidámsággal, egészséges reménnyel, izgatottsággal, köszönettel és teljes elengedéssel tudva és bízva az Isteni gondviselésben.


Az utolsó, amire szeretnélek Titeket kérni (természetesen döntsetek tiszta belátások szerint) az az, hogy amíg ezt a belső munkát végzitek, tisztáztok magatokban minden lelki dolgot, ne vegyetek igénybe semmilyen orvosi beavatkozást, gyógyszeres kezelést lelki egyensúlyotok teljes felállítása, fenntartása és megőrzése érdekében.


Köszönöm, hogy megtiszteltetek olvasásotokkal.


Maradok őszinte reménnyel Felétek


maryjane89
Írta: 563b626108, 2018. március 2. 09:08

Ha ez a cikk tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook