Beleszerettem a legjobb barátomba, barátkozhatok-e vele tovább? (beszélgetés)
Ez nyilvánvalóan kifogás. Aki el akarja hagyni a feleségét, az megteszi, és nem törődik vele, mi lesz a következménye. Egy házasságban amúgy sem lehet benne maradni pusztán szánalomból.
Nincs, illetve csak azt, hogy következőben, hogyan csináljam jobban. Nekem muszáj volt váljak, a férjemről kiderült, hogy mentális beteg, a házasságunkon nem lehetett segíteni, ha lett volna 1% esély maradtam volna, de így is mindent megtettem.
Egyébként indoklásnak, hogy miért nem lesz több köztünk, azt mondta a barátom, hogy képtelen lenne a nejét otthagyni, mert az bekattanna nélküle. Ez létezhet vagy csak egy kifogás?
Neked is van hasonló problémád?
Igeeeeeen! Neked pl. most nagyon hasznos lesz. :)
Amikor megnézted a filmet, mond el, hogy mi a véleményed róla, nagyon kíváncsi vagyok! :)
Biztos van ebben igazság, csak én még most jónak látom őt. De hallottam már mástól is hasonló véleményt. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy bár a határokat kijelölte, én ennek ellenére belementem így a dolgokba. Igaz, tudta, hogy reménykedem.
Köszönöm, én is így látom. Az utóbbi időben én sem raktam túl sok mindent ebbe a házasságba, itt az ideje ebbe fordítani az energiámat.
A párkapcsolaton van amikor érdemes dolgozni, nem kell rögtön kidobni a párt, mint egy háztartási gépet, ha elromlott....
Lépj ki a hàzassàgodból mert ha képbe jött màs ott gondok vannak voltak hisz egy biztos kapcsolatba helye sincs fellàngolàsnak..de a baràttal szakitsd meg a kapcsolatot hisz hitegetett meg ugyse tudnàl benne sose megbizni ha tudod hogy hàzassàg alatt neked is -meg kitudja még kinek -csapja a szelet..az ember nem làt tisztàn a lila ködtöl csak ha felszàll..
eleg nyilvanvalo, hogy ez a ferfi sem a huseg es tisztesseg mintakepe, ha azert belement ebbe-abba, miutan a no erzelmekrol es vonzodasrol beszelt neki, mikozben tudta, hogy ugysem akarna semmi komolyabbat es nem valna miatta
Egyszer hogy belefutottam ebbe... Olyan szerelmes voltam, hogy a delikvenst egy nagyon rendes embernek hittem. Aztán később, mikor felszállt a köd, csak pislogtam, hogy milyen egy mocsadék. Még szerencse, hogy nem történt köztünk semmi.
szerintem sokkal tobbet kepzelsz ebbe a kapcsolatba, ferfiba, mint ami van. ha ez valoban baratsagfele lett volna, valoban szamitasz neki, sokra tart, nem ment volna bele egy kis etyepetyebe azok utan, hogy erzelmekrol, vonzalomrol beszeltel neki. mert igy megmondta, hogy nem fogja elhagyni a feleseget, de ha te utana nem szakitottad volna meg a kapcsolatot, biztos benne lett volna tobb dologban is, mert egyertelmusitette a hatarokat
szerintem ezt nem tette volna meg egy olyan ferfi, aki emberileg is nagyra tart, es nem csak hizelgo es kellemes a szamara a jelenleted. annyira ne band, elhiszem, hogy hianyzik, mert belebolondultal, de valoszinuleg te sem az o valos szemelyisegebe, csak abba, hogy valaki maskent fordult feled, tobbet adott, mint amit most a hazassagodban megkapsz
Semmi rossz nem történik benne. :)
De tényleg nem durva? :D Bocsi, de nagyon gyenge idegzetű vagyok!
NÉZD MEG A FILMET! Nem mesélek. :)
Abszolut semmi durvasag nincs benne.
Sajnos nem, már feszegettem a páromnak, aki teljesen elzárkózott ettől, mondjuk nem is számítottam másra tőle. Arra gondoltam, elmegyek egyedül egy szakemberhez, legalább az én bajomnak ássunk a mélyére.
Megoldható párkapcsolati tanácsadásra menni?
Ok. Mesélek.
Aha, értem már! Ezt hívják úgy, hogy "barátság extrákkal".
Akkor majd mesélj hogy tetszett!
Jó kis film, nincs benne semmi durva jelenet.
Én már nézem is, kíváncsi vagyok, hogy mire jutnak. Már többször ajánlották itt házasságok helyrepofozására....
Tűzoltóról szól? Már mintha hallottam volna róla. De van benne durva jelenet, vagy ilyesmi, mert látom, hogy dráma.
A hazassag megjavitasarol.
Amikor otthagyott, akkor igen. de alapvetően nagyon zárkózottak vagyunk mindketten, olyan szőnyeg alá söprősek. Most, hogy válságba kerültem, kezdeményeztem beszélgetést, amikben kifejtettem mi a bajom. Az a baj, hogy nem igazán volt keletje. Ő ebből azt fogja levonni, hogy baj van, nem szeretem őt eléggé (pedig kettőn áll a vásár), ez pedig egy mókuskerék, mert félő, hogy megint kívül keresi majd a vigaszt.
Volt olyan időszak amikor le tudtatok ülni és igazán, mélyen beszélgetni?
ártanál és ezt te is tudod csak h a szíved mást diktál és hiába szeretnéd elhíni h mint barátok működhetne valahol te is tudod h nem barátkozás lenne a vége...
További ajánlott fórumok: