Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. (beszélgetés)
Szia Anita,
te hol élsz most és Békés megyén belül honnan indultál pontosan?
Sziasztok!
Én "Kardos cityből" (Békéscsaba 30 perc autóval)származtam el, ma Belgiumban élek és nem bántam meg.A szüleim hiányoznak és a házunk,főleg a tücsökciripeléstől hangos nyár esték,no és persze anyu csodás rózsakertjének illata.Nehéz, küzdelmes éveket töltöttem Magyarországon, főként Békés megyében, de utólag minden megszépül(valamennyire).Sajnos úgy tudom a faluban semmi nem változott, csatorna továbbra sincs,kábeltv,internet még a helyiek álmában sem jelenik meg, nagy a szegénység és a munkanélküliség,akárcsak 17-20 évvel ezelőtt.
Őszinte ,meleg szívvel emlékezem szüleimre, nagyszüleimre,akikhez hasonló embereket -akárhol jártam is a világban- még nem találtam.
Igen, én is úgy vettem ki a híradós szavaiból, hogy ez volt az első egyedüli önálló útja, 18 éves kora óta vezet és pár éve van jogsija buszra!
Szegény!
Én nagyon sajnálom mind a meghalakat, mind a sérülteket és a sofőrt is! 2 gyrmeke van és a harmadik is nemsokára megszületik! Szegény család, szegény gyerekek!
Őszinte részvétem a halottak családjának!
Nagyon szomorú ami történt.
Igen ezen a vonalon most vezette először egyedül a buszt.
Részvétem a hozzátartozoknak.
Szia.
Ne haragudj, most olvasom vissza, amit írtál.
Én valójában Pitvaroson laktam, csak Tótkomlósra jöttem férjhez 99'-ben.
Sarkad úgy jöt a képbe, hogy középiskolai tanulmányim iskolaváltás következtében ott folytatódtak. Nem saját, henem szülői akaratra! :( (előtte Kisteleken tanultam, ott nagyon "rendes" osztályfőnököm volt! :( ), muszály volt mennem. Pedig nem volt velem semi gond, tanultam is, de hiába törtem magam! De ez hosszú történet!
Sziasztok!!
Én Nagykamaráson lakok! Bcsabán tanultam és Gyulán született az én drága pici fiam! Szeretek itt lakni, mert minden ideköt.
Szia babsy07!
Háááááááááááááááááááát nem is tudom?))DDDDD
Az egyik volt kolléganőm Fehérmegyéből jött ide férjhez.
Söööööööööööööt volt egy szomszédom aki abból a városból jött ide lakni, ahol Te is laksz, és ráadásul még anno osztálytársa volt öcsémnek.))DDDD
Szia jjhmarta!
Én nem vagyok Békéscsabai, sőt Békésmegye-i sem. De Valaki aki nekem nagyon kedves és akit nagyon szeretek , ott lakik Békéscsabán. Nem is értem , hogy kerülhetett el oda Komárom-Esztergom Megyéből? De biztossan van rá megfelelő indok.
Szia!
Az már majdnem-majdnem Csongorád megye. De még nem az!! :)
Nagyér viszont már az. Ott lakott, vagy lehet, hogy lakik is egy volt katonatársam L. László. Nagy református.
Hogy a csudába kerül valaki Tótkomlósról Sarkadra?
Orosházát, Szarvast, Békéscsabát még megérteném, de Sarkadot?
Szia.
Én nem Békéscsabán lakom, de békés megyei vagyok. Pontosabban Tótkomlóson élek pici családommal! Szoktunk Békéscsabára járni vásárolni, orvoshoz és ismerősökhöz, barátokhoz. Arra jártam suliba: Sarkadon végeztem.
Gyulán Drágáim! :)
Figyelem a topikot és ha eszembe jut valami, mondom!
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyháza és környéke, akik itt laknak
- Akik Zalaegerszegen ill.a környékén laknak tudnátok Nekem bővebben írni róla, hogy milyen ott az élet?
- Tud valaki jó gasztroenteorológust Békéscsaba, Szeged vagy Orosháza környékén?
- Tud valaki egy jó nőgyógyászt(lehetőleg nőt) Békéscsaba/Gyula környékén?
- Ismertek jó csontkovácsot Fót és Békéscsaba környékén?
- Mozgássérültek akik Szegeden vagy környékén laknak beszélgessünk!