Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. (beszélgetés)
A Balcsi csuda jó...igaz reggel egy kicsit hűvös de aztán nagyon jó.
A boxmeccsre visszatérve nem tom nagyon hogy mi lett,mert kb. akkor találtunk szállást amikor az ment,szal. az elejét láttuk aztán mentünk csavarogni ;)
De taliztam róla vmi cikket és Klicsko nyert :)
Szép reggelt! Szia Alex, szia Kyra! Üdv. a csapatban! És gratula a 3000. hozzászólónak! :-)
Milyen a Balcsi??????????????
Jó reggelt mindenkinek, szép napot és kellemes hetet kívánok!
A dolgozóknak jó munkát, a szabadságon lévőknek kellemes pihenést, az otthonlévőknek kellemes otthoni elfoglaltságot kívánok!
Jó reggelt szép napot mindenkinek!
Üdvözöllek én is Alex.
Holnap nem leszek kis szűcs, mert dolgozom. Ha birok, mert most jöttünk fel Fantával, Laura is lent volt velünk, és ugyan mozog a fa levele, de a meleg levegő van játékban. Hogy holnap mi lesz? Ájuldozás. Puszika, jó éjt, most nézem a dominót mikor lesz de biztosan alszom ma nem kakukkolok.
Mindenkit üdvüzlök szia áAlex és örülök, hogy Wandácska is itt van újra.
én is megyek lassan mert K.O. van..most a tnapi boxmeccs jutot eszembe xD
Jó éjt mindenkinek!
Megyünk is aludni, holnap reggel kezdődik a tábor :-)
Jó éjszakát mindenkinek!
szia Alex :)
bővül a fórum :D
Sziasztok!! Hazajöttünk! :)És még Wakeboardozni is voltam =)
[bővebb infó a naplómban =D]
Hát igen sajnos elment az apukám de Decemberbe hazajön és megint happy lesz minden.:-)
Most pihi van mert anya tanul,augusztusban dolgozunk tovább.
Hát meg sajnos nekem is kell tanulni.:-(
Szia Alex!
Rossz, hogy elment apu ugye? De majd csak telik az idő és újra találkoztok! Sok munka van még a ház körül? Segítsetek anyunak, úgy hamarabb végeztek!
Aludjatok jól!
az előző hozzászólás is én voltam, de a lányom naplójából léptem be, igy loja84 látszik. Szóval akkor mégegyszer kellemes estét.
Finom lett a sárgabarackos pitém. Megint elfogyott.
Anita!
Sajnos csak karácsonyra jön haza, de nagyon gondolkodunk, hogy mi is utána megyünk, ha sikerül ott elintézni mindent.
Draga Marcsi!
hallottam,hogy milyen jo (vagy nem jo?) ido van ratok.Azt is olvastam,hogy jovohetre mondja a lehulest.Csak remelem akkor jo ido lesz mikor mi otthon leszunk!
Ma nem neztem a kamerat,egesz nap dolgoztam.a centeret ritkan szoktuk nezni.Inkabb a masikat nezegetjuk allandoan.
Hellosztok!
ujra itt vagyok,vegeztem a munkaval.Sok dominotol elestem de a nyaras alatt meg tobbtol el fogogok esni.Inkabb nem gondolok ra.
Akymo!
Igen.Eljott a mi idonk.Dehat az se tart orokke!Mi is haza vagyis visszajovunk majd. :( Nekem is rossz volt mikor tudtam,hogy ti a Marvany fagyizoba fagyiztok en meg itt vagyok.
Nekunk is hamar el fog telni a pihenes.A parod legkozelebb mikor megy haza?
Sziasztok, és szia Drága Nővérkém! Ma éjjel nem tudom még mi lesz, mert ugye holnap munka nap.
Megint sütök, most rájöttem a múltkor kaptam ügyféltől sárgabarackot, kb. egy kilót, itt megy tönkre, mert ha van nem eszi senki. Most nem szilvás, hanem barackost kreáltam. Irtó meleg van, hiába megy minden, bár most fúj a szél, - a meleg - tehát semmit nem ér.Ma délelőtt jöttek értem, - ügyfél - kimentünk egy tanyára, mert a nagymamának is alá kell irni és alig tud járni.
No ott hűs van a vastag vályogfaltól. Isteni volt, de amikor kijöttem, püff megcsapott a meleg.
Akymo hajrá!
Szia Verácska!
Én is és a húgom is fent voltunk 3 óra körül. Ha tudtam volna, hogy a gépnél ülsz. Ha bár hamar kikapcsoltam, mert zavartam volna a családot.
Sziasztok!
Kicsit el vagyok veszve tudom, de azért gondolok rátok.
Ezerrel pótolom az elmúlt 2 hét elmaradásait. 6 iskolanapról maradtam el és van bőven írni és tanulni valóm.
Anitám, de jó neked te már visszaszámolsz...
Szilvike!
Igyekszem betartani a tanácsaid, de az a fránya ivás nehezen megy, egyenlőre örülök a napi 2 liternek. Kenyér, liszt, tészta teljesen száműzve.A délután 3-ig való étkezést még nem tudom maradéktalanul betartani, de mikor bűnözök egy kis májkrémmel, olyankor megyek a lapodra és nézem a képeket, erőt ad :-D
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyháza és környéke, akik itt laknak
- Akik Zalaegerszegen ill.a környékén laknak tudnátok Nekem bővebben írni róla, hogy milyen ott az élet?
- Tud valaki jó gasztroenteorológust Békéscsaba, Szeged vagy Orosháza környékén?
- Tud valaki egy jó nőgyógyászt(lehetőleg nőt) Békéscsaba/Gyula környékén?
- Ismertek jó csontkovácsot Fót és Békéscsaba környékén?
- Mozgássérültek akik Szegeden vagy környékén laknak beszélgessünk!