Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. (beszélgetés)
Akkor nemsokára meglesz a kisunokád:))
Nem hagytam magam elküldeni. Kopást állapított meg a doki és 2 hétig injekciót fogok kapni. És lumbágót, ischiast is írtak a papíromra. Két hét múlva kontroll, ha nem javul,akkor röntgen.
Remélem, hogy Mindenki jól van! Oyan csendes most a topic.
Sziasztok!
Nálunk mára elég szép idő lett, de holnapra már nagyon mondják a hideget. Bolond is vagyok a hidegfront miatt. Vagy mástól???
A környékünkön sorozatos betörések vannak. Olyan is előfordult, hogy otthon voltak, és álarcosok fegyverrel törtek be. Éjjel zajt hallottam, ki is mentem, de a kutyák nagyon hallgattak, így gondolom nem betörők járhattak erre. Tény, hogy már a lakás ajtaját nappal is kulcsra zárom.
A menyem különben 12-re van kiírva, de az már olyan közel van, hogy bármikor megindulhat a szülés, ezért aggódom már most. Remélem, nem lesz semmi probléma, hiszen az ikrekkel sem volt. Azért köszönöm, hogy velem együtt izgultok.
Zsuzsikám! Tarts ki, ne hagyd magad elküldeni... Mielőbbi jobbulást kívánok neked.
Mindenkinek nagyon szép és kellemes délutánt kívánok. Lehet, hogy ez lesz az utolsó ilyen szép őszi napunk az idén.
Sziasztok!
További szép napot mindenkinek.
Nem baj. Ha nem férek be, lehet,hogy sztrájkolni fogok. Majd megnéztek a híradóban. :))
Szerintem nem megyek el addig,amíg nem néznek meg.
Ajándékot mi sem szoktunk Mikulásra venni, de én azt szeretem, ha tele az ablak csomagokkal. Ferkó inkább a sós dolgokat szereti,ritkán eszik csokit, így sokáig elég az édesség,amit ilyenkor kap:))
Én is! meg muffinba nagyon jók!
Igen, 1-1 csoki (valami jobb, nem bevonó) elég.
Én Mikulásra a család minden tagjának veszek egy tábla csokit!
Lajosnak persze többet és nagyobbat.
Amiket meg kapunk télapócsokit, azt a sütik tetejére szoktam megolvasztani.
Ezt látod el is felejtettem én is. Amikor Lucával kellett menni a csípőszűrésre, akkor is kellett beutaló is, és időpontra kellett menni. Te szegény, remélem, beférsz délután!
Mi Mikulásra igazából nem szoktunk ajándékot venni a gyerekeknek, (eddig ugye Luca nem volt), valami apróságot szoktunk venni a lányoknak. De édességgel sem tömjük tele őket, annyira felesleges!
Sziasztok!
Délután kell visszamennünk az orthopediára. Sajnos nem jelentkeztem be és hiába van beutaló. Úgyhogy megpróbálnak beszorítani délután.. de ez is a Ferinek köszönhető. Mert én amikor meghallottam, hogy egy hónapot kell várni elsírtam magam és sarkon fordultam. Az kizárt, hogy ilyen fájdalommal éljek még egy hónapig.. Remélem, hogy délután tudnak fogadni!
Verácska! Bizony az ajándékkérdés nem könnyű. Nekünk is itt lesz Karácsony előtt két névnap is:)) Meg a Mikulás.
Szép napot Mindenkinek!
Bazsikám jól van, kicsit köhécsel, de nem tudom miért!
Az éjjel jobban aludt, mint azelőtt, most csak 4-től volt fenn. :))))
Lassan mennem kéne takarítani, de ahhoz erőt kell vennem magamon!
Holnap meg megyünk be reggel a Tescoba, mert elfogyott a pelenka. Valószínűnek tartom, hogy még 100 másik dologgal jövünk haza!
Sziasztok Mindenkinek!
Már régebb óta fent vagyok, de levittem Picúrt, meg azt-azt csináltam.
Nagyon rosszul aludtam, félálomban azt is, amennyit.
Olyan ajándékot kaptam az este a dominóban, hogy minden lerakott + 1 pont. Ezért aztán lesben ültem a gép előtt. Valamennyit sikerült összegyűjtenem pontban, de pontosan nem emlékszem mennyit. Aztán felébresztettem a családot is. Picúrt megint le kellett vinni éjjel. Pali ki volt akadva, na szóval van gond!
Sziasztok!
Szép napos reggelt mindenkinek!
Úgy hallottam már csak a mi környékünkön süt, és csak ma, mert holnaptól már esőt mond!
Szép napot mindenkinek!
Tegnap voltam csavarogni a városban, elkezdtem nézegetni Lucának az ajándékokat decemberre. Uge: névnap, karácsony, aztán január elején születésnap, azt is meg kell venni most, mert januárban üresek a játékboltok. Szóval rengeteg jó játékot láttam, és némelyiknek milyen ára van!!!!!! Annyi mindent tudnék neki venni, ami szép, hasznos, biztos imádná. De ugye mindent nem lehet. Nem csak az anyagiak miatt, hanem egyébként sem jó dolog, ha egy gyereknek mindene megvan. De azért szép ajándékokat fog kapni a kisasszony!! :-)
szép estét mindenkinek!
Cucus vagy?
Jajjjjjj!
Izgulok én is!
Feltétlenül írj, ha megvan!!!
Jujj, izgulok akkor én is, vagy drukkolok, vagy hogy is mondjam, most nagyon felpörögtem ettől a hírtől. Azonnal írd meg, de részletesen ám, súly, centi kg, fejkör, milyen szülés volt, sima, epidurális, császár? Reméljük a legjobb változat lesz. Anyukát puszikáljuk, mihamarabb gyógyuljon. Apuka meg nagyon de nagyon rugjon be, hogy másnap egy kicsit ő is érezze rosszul magát.
:D))))))))))))))))))))))))))))))
Sziasztok!
Olyan rossz hallani, hogy már a fiataloknak is problémájuk van a gerincükkel. Régebben én is voltam csontkovácsnál, akkor nagyon sokat segített. Nem ártana ismét megkeresni egyet. Kellene egy kis fiatalítás...
Nagyon szép estét, a lurkóknak jó egészséget kívánok.
Én már teljesen be vagyok sózva, ha csörög a telefon, mivel minden percben megszülethet a 3. unokám.
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyháza és környéke, akik itt laknak
- Akik Zalaegerszegen ill.a környékén laknak tudnátok Nekem bővebben írni róla, hogy milyen ott az élet?
- Tud valaki jó gasztroenteorológust Békéscsaba, Szeged vagy Orosháza környékén?
- Tud valaki egy jó nőgyógyászt(lehetőleg nőt) Békéscsaba/Gyula környékén?
- Ismertek jó csontkovácsot Fót és Békéscsaba környékén?
- Mozgássérültek akik Szegeden vagy környékén laknak beszélgessünk!