Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. (beszélgetés)
Igen drága Marcsikám ez így van, te átélted te áttudod érezni Klári fájdalmát,
Drága Kisklári minden áron babát szeretett volna és a hormon kezelésnek ez lett a vége.
Gratulálok!
Köszönöm!
Sziasztok!
Átvettem a diplomámat... És pont eső előtt értünk haza, nagy szerencsénk volt.
Tyka nagyon sajnálom, részvétem Nektek!
Szia Tykám!
Olvastam a naplódban és nagyon sajnálom! Fogadjátok őszinte részvétem.
A múltkor, amikor találkoztunk meséltél róla, megmondom őszintén hogy jobb így neki szegénynek!
Tudom borzasztó ezt így kimondani.
Szegény sógornőd, őt sajnálom a legjobban, mert tudom, hogy mit jelent egy gyereket elveszíteni.
Az ember elveszíti az idős szüleit, beteg rokonait, de a gyerekét elveszíteni azt csak az tudja igazán átélni és megérteni, aki szintén elveszítette gyermekét, mint én is.
Mégegyszer őszinte részvétem!
Sziasztok!
Tyka, nagyon sajnálom, fogadjátok őszinte gyütt érzésemet!
Sziasztok!
Tyka, ez borzasztó! Mi okozta a lány halálát? Fogadjátok őszinte részvétem, és megnyugvást kívánok mindannyiótoknak.
Remélem, másnál minden rendben van, és kívánok nagyon kellemesen eltöltött szép vasárnapot.
Így igaz Marcsikám erre is jók a naplók.
Reggel 5 indultunk és este 23 voltunk itthon, fárasztó de csodálatos napom volt, majd később írok a naplómba, sajnos itthon rossz hír fogadott meghalt Öcsém kislánya tegnap reggel, még nem volt 38 éves.
Aranyos vagy Dórám, hogy mindig jösz. Többet vagy itt, mint az itt élők. De ez nagyon jó. Mostanában megint nagyon pang a fórum. Betudható ez egyrészt a jó időnek, másrészt meg az érdektelenségnek.
Én mindennap benézek, sőt többször is, ha itthon leszek meg még többször fogok. És remélem, hogy összejön már a találkozó is egyszer.
Jó éjszakát mindenkinek. Én még egy ideig fent leszek, mert olyan ajándékom van, hogy fent kell legyek. (No persze, hogy a dominóban!)
Sziasztok! Most nézem, ma még nem is voltam itt a fórumon. Csúnya, csúnya....:-)
Remélem mindenkinek jól sikerült a mai programja, szép volt az idő.
Nálunk a reggeli köd után nagyon fülledt meleg lett, még most is jó az idő. Tettem el koviubit, remélem lesz rá meleg is. Most megyek sárgabarackot mosni, mert hoztunk anyósomtól, aztán befőtt lesz belőle.
Szép estét kívánok, pihenjetek jól.
Maruszja!
Neked is köszönöm a gratulációt!
Megtudtam a naplójából. (Látjátok mire is jók a naplók, megtudunk egymásról ezt-azt.)
Tykának ma van az osztálytalálkozója, ezért nem volt a naplójában sem és a fórumon sem reggel, mert mindig Ő szokott lenni az első beköszönő. Reméljük, hogy jól fogják magukat érezni és emlékeznek a régi szép időkre!
Jó reggelt mindenkinek! Régen nem volt senki!
Tyka csak nincs valami baj? Mindjárt megnézem a naplódat!
Szia Rita!
Én is gratulálok Neked!
Ildikónak pedig egy nagy kalappal, remélem sikerül!
Lánnyok! Remélem hamarosan össze tudjuk hozni a Hoxás találkozót és akkor elvárunk benneteket is, hogy személyesen is megismerkedhessünk Veletek!
Tyka! Én is nagyon várom már, hogy többet lehessek Veletek.
Most egy billentyűzetről írok Nektek, mert ma kaptam ajándékba az osztálytól és tartozik hozzá vezetéknélküli egér. No és a lényeg: kaptam egy egérpadot is, amelyen az OKSO dolgozóinak mókás fotója van, jobb sarokba én, mint Hoxás mama. Majd beteszem a naplómba nézzétek meg.
Sajnálom, Ildi! Milyen szemetek, hogy félre tájékoztattak!
Ne is mondd az esőt! Szeretném, ha nem esne, és nem mosná el a bulit a bölcsiben! Elűzöm!!!!!
No megjöttem, ez sem jött be! :( Megint átverés volt az egész, ezt nem értem, hogy amikor felhívom őket, akkor miért mondanak mást, mint amit akkor, amikor már ott vagyok...
Nemsokára megyek vásárolni, mert pár dolog még hiányzik a dipóosztóra, aztán meg takarítok tovább.
Remélem szép napotok van, habár itt nagyon kezd borulni az ég, tuti eső is lesz...:(
Sziasztok!
Józsi, irigyellek ám! Hú, de mennék én is! De én majd a Balcsin süttetem a hasam! (jobban mondva rohangálok Luca után...) Érezzétek jól magatokat!
Rita! Gratulálok! Nehéz volt?
Pusszancs mindenkinek! Délután bölcsis buli! Marcsi, nagy lesz a hangzavar!
Ildikó24! Igen, sikerült köszönöm szépen!
Bnedora! Neked is nagyon szépen köszönöm!
Sziasztok!
Józsi: kellemes időtöltést a csodás Erdélyben.
Rita: gratulálok az államvizsgádhoz, további szép sikereket az életben.
Ildikó: neked pedig szorítok, egy nagy kalappal kívánok...
Legyen nagyon szép a mai napotok. Nálunk továbbra is borús az idő.
Sziasztok!
Most megyek állásinterjúra, nagyon izgulok... majd leírom milyen volt, ha visszajöttemj.
Rita úgy veszem szavaidból, hogy sikerült az államvizsgád, GRATULÁLOK hozzá!!!
Józsi jó utat kívánok neked, remélem jó idő lesz rátok!:)
No megyek is, mert nem illik elkésni!!!
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyháza és környéke, akik itt laknak
- Akik Zalaegerszegen ill.a környékén laknak tudnátok Nekem bővebben írni róla, hogy milyen ott az élet?
- Tud valaki jó gasztroenteorológust Békéscsaba, Szeged vagy Orosháza környékén?
- Tud valaki egy jó nőgyógyászt(lehetőleg nőt) Békéscsaba/Gyula környékén?
- Ismertek jó csontkovácsot Fót és Békéscsaba környékén?
- Mozgássérültek akik Szegeden vagy környékén laknak beszélgessünk!