Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. (beszélgetés)
Ferkót 3 hónaposan már vittem a Török Ádámra:) Igaz az szabadtéri volt és augusztusban..
De a Kárpátiát nagyon szeretem. Jövőre biztos elmegyek.
Ajacska!
Sok boldog Luca napot!
Igen a férjem is ilyen.. Szóval ismerős a dolog:)
Akkor jó pihenést a szabadságod alatt!! :))
Jövőre már a kicsivel együtt mehetsz! :D
Addig marad a Youtube. Vagy egy távolabbi helyszín.
Ahogy elnézem a naptárt, január 4-én lesz az első munkanap. Akkor fogok menni dolgozni.
Ami a Karácsonyt illeti, én azt várom, hogy túl legyünk rajta. Én ilyen vagyok.
Kell Neked fájdítani a szívem:))
A Kárpátiát én is megnéztem volna..
Szenteste mindenképpen otthon maradunk. 26-án megyünk anyósomhoz. Valamelyik nap gospel lesz a gyulai Jókai kulturotthonban, azt megnézzük. Lesz még egy két kis kiruccanásunk. December 30-án Kárpátia koncert Békéscsabán a Sportcsarnokban. Szilveszter otthon.
Szép napot mindenkinek!
Nagyon Boldog Névnapot Lucának!!♥
Sok puszit küldök Neki!! (már nem vagyok beteg:) )
Sziasztok mindenkinek! Szép jó reggelt kívánok!
LUCA BABÁNAK nagyon sok boldog névnapot kívánok és sok-sok puszit küldök Nektek!
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok mindenkinek.
Jó lehűlt a levegő, reggelre fagy várható.
Sziasztok!
Tegnap jött haza a Drágám!Most haza szaladtunk egy kicsit.Most nincs túl sok időm,de majd hétfőn elmesélem mi volt Dunaújvárosban.
Nálunk szálingózik a hó:O)
További kellemes hétvégét kívánok Nektek!!!
Köszönöm!:)
És meddig lesz a szabi? Január eleje?
Gondolom Te is várod már a Karácsonyt.
Nem tudom, hogy idén nálunk lesz-e Terülj-terülj asztalkám..
De ha kórházban leszek,akkor szerintem anyósom és sógornőm fog főzni Feriéknek is:)
Nektek is jó hétvégét! Mentek valahová, vagy csak úgy otthon? Az is jó lesz ám, hogy nem kell bemenni dolgozni.
Én meg már várom a fizetésemet, amiért dolgoztam, megigérték, hogy még az idén megkapom.
Marcsika! Kell bizony! Jó is volt! :)
Keserédeske! Megjegyeztem a dec. 21-i dátumot és szurkolok! :)
Jövő hét péntekétől szabadságon leszek.
Jó hétvégét kívánok, Drágák! :)
Tudom Marcsika.
Amikor én születtem Apukám nem is látott.. 9 hónapos voltam,amikor először hazajött Iránból. Ott dolgozott. Gondolhatod,hogy milyen rossz volt Neki,hogy csak Anyukám leveleiből értesült,hogy mi van velünk..
Anyukám meg sokat idegeskedett,mert kint háború volt.. Ő meg itthon 2 kisgyerekkel..
Én ma nem főztem. Kaptunk egy kis kostolót tegnap a sógornőméktől. Úgyhogy vaddisznópörkölt volt az ebéd:)
Sziasztok!
Vacakol a netünk, így éppen csak benéztem.
A fiam telefonált, jól vannak: esznek, alszanak.
Képeket nem tudok küldeni, így kívánok mindenkinek nagyon szép és örömteli hétvégét.
Sziasztok! Én nagyüzemi főzésben voltam.
Borús az idő, hamarosan jön a hó. (Vagy nem?)
Zsuzsikám, ha karácsonykor kórházban leszel azért el lehet viselni, mindent a kicsi érdekében!
Azt hiszem, hogy már egyszer írtam Nektek, hogy amikor Andika született a férjem éppen gyakorlaton volt, így aztán "csak" már otthon találkoztunk. 1 hetes korában látta először a gyereket. Minden asszonyhoz ment a férje, de hozzám mindenki más, csak a férjem nem. Mégis elviseltem, mondjuk elfelejteni nem tudtam.
Manapság ez már elképzelhetetlen. De akkor még kemény szigor volt.
Sziasztok!
Szép délutánt kívánok.
Marcsikám,koránt sem biztos,hogy négyesben Karácsonyozunk. Lehet,hogy pont a kórházban leszek akkor..
Sőt,nagyon úgy néz ki,mivel a szülésznő mondta,hogy ha december 21-ig semmi,akkor valószínű befektetnek..
Mondjuk nem eszik olyan forrón a kását. Ahhoz én is kellek:))
:))
De aranyos!:)
Jó reggelt!
Igen,tudom,hogy hol voltak.
Beszéltük,hogy nálunk alszik majd.
De aranyos! Milyen szép karácsonyotok lesz Nektek! Már Luca is élvezni fogja a karácsonyfa látványát és az ajándékokat. De jó lesz!
És Zsuzsiéknak is de jó lesz! Meglesz a kicsi és már négyen fognak karácsonyozni! Örülök Nektek!
Ja. Luca így énekli (inkább csak mondja):
"Kis kalácsony, nagy kalácsony, kisült-e mál a kalácsonyfa.." Reméljük, az nem fog kisülni...
Köszönöm Zsuzsikám. Sajnos ma temetésen volt a drága, nem tudom, hogy otthon van-e már, mert még ma nem jelentkezett nálam.
Írta nekem, hogy lehet, hogy nálatok fog aludni.
Szia Marcsikám!
Sajnálom, hogy szomorú vagy Andika születésnapján! Ilyenkor sokminden eszébe jut az embernek:((
Igen,lehet azért lassú a gép, mert sokminden van rajta. De a képek nem foglalnak sok helyet. A letöltött filmek,játékok,programok, na azok igen..
Tudom, hogy Melindával is barátkozol:)
Ő egy nagyon aranyos lány! Régóta ismerem (személyesen még nem találkoztunk, mert messze lakik) és már várom a tavaszi találkozót:))
Sziasztok! Kellemes estét mindenkinek!
Dórikám! Végülis csak találkoznak a fiatalok, ez a lényeg és hogy jól érezzék magukat! Biztos klassz hely.
A sógorodat sajnálom, nem is tudok mit írni ehhez.
Nekem ma rossz napom van és mérges is vagyok.
Andikámnak van lenne a születésnapja. Reggel a temetőben voltunk. A számítógép nagyon lassú, Pali szerint a Hoxa miatt. És a sok képem miatt, amit feltöltöttem. Lehet, hogy van benne valami. Jó lenne már valaki, aki ért a géphez és kicsit meggyorsítja.
Marietta! Örülök, hogy jelentkeztél. Köszönöm a dicséretet. Egyébként fiatal korában mindenki szép. Mához 1 hétre leszünk 38 évesek.
Verácska! A mi gépünk is szarakodik. Lehet, hogy nekünk is vírusunk van. Be kellene oltatni a gépet is!
Józsi! Örülök, hogy kirágtál a hámból egy kicsit! Azt is kell néha.
Zsuzsikám! Látod ott leszünk valamennyien Veled és várjuk-lessük a pici kibújását. Tudod, hogy Melindával is barátkozom? El akar jönni a tavaszi találkozónkra.
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyháza és környéke, akik itt laknak
- Akik Zalaegerszegen ill.a környékén laknak tudnátok Nekem bővebben írni róla, hogy milyen ott az élet?
- Tud valaki jó gasztroenteorológust Békéscsaba, Szeged vagy Orosháza környékén?
- Tud valaki egy jó nőgyógyászt(lehetőleg nőt) Békéscsaba/Gyula környékén?
- Ismertek jó csontkovácsot Fót és Békéscsaba környékén?
- Mozgássérültek akik Szegeden vagy környékén laknak beszélgessünk!