Bejgli készítés, segítenél? (tudásbázis kérdés)
7. csillag03
2012. dec. 22. 22:01
nekem egyik munkatársnőm mondta.
Elvileg azért kell, hogy megszáradjon rajta a tojás... Majd utána sütés előtt még egyszer lekenni, és akkor szép márványos lesz.
6. 9f98008a3b
2012. dec. 22. 22:01
Süsd meg! :)
5. 9f98008a3b (válaszként erre: 2. - E48f774df8)
2012. dec. 22. 22:00
:DDD
4. csillag03
2012. dec. 22. 22:00
Mákos, és diós. Csak a külseje van lekenve tojással..)
3. 2b2a4a10d2 (válaszként erre: 1. - Csillag03)
2012. dec. 22. 21:59
Öööööööööööööööööö a megtöltött még nyers bejglit a hűtőbe tetted? Nekem ez új, de a profibb háziasszonyok biztos értik a miértjét.
2. e48f774df8
2012. dec. 22. 21:59
Én csak az édes változatról hallottam.
1. csillag03
2012. dec. 22. 21:57
Sziasztok!
Ma sajnos elég későn elkezdtem életem első bejglijét elkészíteni.
Már ott tartok, hogy a 2 ród, tojással lekenve a hűtőben van.
Elvileg még 1 órát kellene ott tartani, majd megint lekenni, és sütni...
De ahhoz már nagyon késő van.
Kérdéseim.
Gond, ha egész észkaka a hűtőben tartom fedetlenül?
Ha esetleg megsütöm most, akkor utána mivel meleg lesz, hagyhatom kint?
Alufóliám van, folakkom nincsen.
Miután kihűlt kiszáradás veszélye miatt minenképpen csomagolni kell?
Köszi előre is a válaszokat.