Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Bejgli készítés, segítenél? fórum

Bejgli készítés, segítenél? (tudásbázis kérdés)


1 2 3
2012. dec. 22. 22:01

nekem egyik munkatársnőm mondta.

Elvileg azért kell, hogy megszáradjon rajta a tojás... Majd utána sütés előtt még egyszer lekenni, és akkor szép márványos lesz.

2012. dec. 22. 22:01
Süsd meg! :)
5. 9f98008a3b (válaszként erre: 2. - E48f774df8)
2012. dec. 22. 22:00
:DDD
2012. dec. 22. 22:00
Mákos, és diós. Csak a külseje van lekenve tojással..)
3. 2b2a4a10d2 (válaszként erre: 1. - Csillag03)
2012. dec. 22. 21:59
Öööööööööööööööööö a megtöltött még nyers bejglit a hűtőbe tetted? Nekem ez új, de a profibb háziasszonyok biztos értik a miértjét.
2012. dec. 22. 21:59
Én csak az édes változatról hallottam.
2012. dec. 22. 21:57

Sziasztok!


Ma sajnos elég későn elkezdtem életem első bejglijét elkészíteni.

Már ott tartok, hogy a 2 ród, tojással lekenve a hűtőben van.

Elvileg még 1 órát kellene ott tartani, majd megint lekenni, és sütni...

De ahhoz már nagyon késő van.

Kérdéseim.

Gond, ha egész észkaka a hűtőben tartom fedetlenül?

Ha esetleg megsütöm most, akkor utána mivel meleg lesz, hagyhatom kint?

Alufóliám van, folakkom nincsen.

Miután kihűlt kiszáradás veszélye miatt minenképpen csomagolni kell?

Köszi előre is a válaszokat.

1 2 3

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook