Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Befolyásolható-e a születendő baba neme? fórum

Befolyásolható-e a születendő baba neme? (tudásbázis)

1 2 3
18. mily
2006. szept. 8. 12:51
Szerintem sem mérvadó a kínai fogamzástár, de nálunkis bejött a lányomnál, meg a hugom két kisfiánál. Ettől függetlenül én is inkább az idő-gyorsaság összefüggésben hiszek, igaz mintha vmi olyasmi rémlene hogy ezzel csak 48-52%-ban tolódnak el az esélyek :)!
2006. aug. 28. 16:04
Orvosilag nem tudom mennyi a valóság alapja, de nekem 100%-osan bejött mind a három gyereknél!?
16. Acibag (válaszként erre: 15. - Zpety)
2006. aug. 25. 10:26

32.

Nekünk elég sok ismerősnél bejött. Nálam is. De amúgy szerintem nagy hülyeség az egész. Az anyának van a legkevesebb köze ahhoz, hogy milyen nemű lesz a gyerek. :-)

15. zpety
2006. aug. 23. 13:36
Sziasztok! azt szeretném kérdezni a kínai fogamzásnaptárral kapcsolatban, hogy az anya életkora a már betöltött évek számát jelzi, vagy pl. 1973-ban születtem áprilisban, tehát 2006. februárban én még csak 32 éves voltam, vagy 33?
14. Droma
2006. aug. 22. 15:18

Én is valamelyik ismeretterjesztő csatornán néztem,hogy lehet befolyásolni, a születendő baba nemét.

Nem tudom hogy hogy mert nem figyeltem nagyon,mivel szerintem mindegy hogy fiú vagy lány csakegészséges legyen a baba.

De a lényeg hogy lehet.

2006. aug. 18. 21:40

Én valamelyik ismeretterjesztő csatornán hallottam egy műsort erről és ott azt bizonygatták, hogy a születendő baba neme attól függ, hogy a hímivarsejt hány fokos környezetben termelődött és indult útjára.Ha jól emlékszem úgy mondták, hogy a magasabb hőmérséklet esetén lány várható.

Néztem a kínai naptárt, de nálam most nem jön be.

12. DODICA
2006. aug. 15. 15:37

Stimmel mind a 3-nál, de nem hinném, hogy ettől függ.

Én inkább hiszek az ovulációs módszerben: ovuláció előőti 1-2 nappal együttlét lányt eredményez, míg az utána való együttlétből fiú születik. Nem 100%, de nekünk ez is bejött mindháromszor. A magyarázat ésszerűnek tűnik: az X-es kromoszóma nehezebb, lassabb, de tovább életképesebb. Mire feltotyorog, addigra az Y-osak már kihalnak, ha nincs ott a petesejt. Az X-esek meg megvárják.Ekkor lesz csajszi. Viszont ha a petesejt már előbújt a petefészekből, akkor jóval nagyobb az esélye, hogy egy gyors, fürge, könnyebb Y-os hímivarsejttel találkozzon, hiszen azok korábban eljutnak hozzá. Ekkor fiúcska várható.

2006. aug. 15. 13:50

Nálunk az egész családé bejött!

Kivéve a kislányomat. Elvileg kisfiúnak kellene lennie.

A harmadiknak meg kislánynak.

Na erre kíváncsi leszek!

2006. jún. 8. 18:02
Nekem pont forditva jött be! A fiu helyett lány , a lány helyett fiu. De az a lényeg, hogy egészségesek!
2006. ápr. 5. 09:03
Nohát, akkor amennyire nem jött be a Dominál, hogy lányom kellett volna legyen, akkor remélem most se jön be, hogy fiamnak kéne lennie...
2006. ápr. 5. 07:58
nekem lányom kellene, hogy legyen, de ez tutira pasi.
2006. ápr. 4. 21:11
Nekem nem stimmel.A tàblàzat szerint lànyom kène,hogy legyen ès nem fiam.
2006. ápr. 4. 16:50
Nekem a táblázat alapján 3 gyerekből csak 1-nél jött be.
2006. márc. 30. 14:03

Tényleg hihetletlen:) Nálam is stimmel...

és ha jól látom most van 2hónapunk, hogy "megcsináljuk" a kislányt:)

4. ilda
2006. márc. 12. 11:54
Ez hihetetlen ,nekem mind a három stimmel !
3. Hoxa
2006. márc. 1. 15:41
Kínai fogamzásnaptár szerint is lehet próbálkozni:

A táblázat adatai egy XIII. századi kínai tudós megfigyelésein nyugszanak. Szerinte egy tetszőlegesen kiválasztott női ciklus során csupán az egyik nemű magzat fogantatása lehetséges.

Például: Ha az anya 22 éves, szeptemberben csakis lány gyermeke foganhat.

A táblázat találati arányát 67 és 99% közé teszik.

Megjegyzem: 29 évesen estem teherbe, júniusban és fiút várunk :) Szóval nekünk stimmel.
2006. febr. 28. 12:05
Most olvastam ezt az érdekességet, hogy a tapasztalatok azt mutatják, hogy az ovulációt megelőző 24 órában fiúk, az utána jövő 24 órában pedig lánymagzatok fogannak. Mondjuk hogy erre mennyire lehet építeni, az más kérdés, hiszen egy párnak igencsak végesszámú próbálkozási lehetősége van, nem lehet tesztelgetni, vagy visszavonni ami itt történik.
2006. febr. 28. 12:02
Befolyásolható-e a születendő baba neme?
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook