Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Bedőltem egy utazási ügynöknek fórum

Bedőltem egy utazási ügynöknek (beszélgetős fórum)


2011. szept. 24. 18:43

Sürgősen eladó magánszemélytől Hévízi üdülési jog, mélyen ár alatt. 4 fős, pótágyazható extrán felszerelt apartmanban, a tó mellett 100m-re.94 évre szól, örökölhető. Éves fenntartási klts.kb.30000ft.


Érdeklődni lehet:20 3691789

23. Vimaria (válaszként erre: 18. - Brygy)
2010. jún. 21. 19:16

Örülök, hogy vannak még olyanok akik tényleg megtapasztalták, hogy kellemes hétvégét is el lehet tölteni kedvezményes áron és gyönyörű környezetben. Mi a családommal most voltunk Zalakaroson, szívesen és bátran ajánlom az alábbiak szerint.Akit érdekel hívjon és segítek, hogy átélhesse a kellemes kikapcsolódást

06 20 340 2302


Kedvező áron 3-4 napos kikapcsolódás Zalakaroson a a négy csillagos Hotel Karos Spa superior besorolású szállodában, svédasztalos reggelivel.

Péntek-Vasárnap 29.900 Ft /2fő/turnus

Kedd-Péntek 32.900Ft /2fő/turnus

SPA Superior Apartszobák: erkéllyel, előtérrel, nappali + hálószóba + fürdő lakosztály minőséggel, bensőséges családias hangulattal kialakítottak.

Hotel Wellness részlegét a vendégek korlátlanul használhatják, melybe beletartozik: 2 nagyméretű kültéri, 5 beltéri úszó- és élmény medence, gyerekmedencék, termálfürdő jakuzzi.


Egy másfél órás bemutatón kell résztvenni ami nem jár egyéb kötelezettséggel,/nem kell vásárolni semmit!/ azonban a kedvezményes üdülés feltétele a rendezvényen való kötelező részvétel./másfél órát csak megér?!/

Pozitív gondolkodás.

2009. márc. 18. 05:59
Nehogy elmenjetek ilyenre!! Üdülési jogokat árulnak és egyénileg agitálnak mindenkit, de olyan rámenősen, hogy szinte kellemetlenül érzi magát az ember, ha nem száll be az ilyen "kitűnő"" ajánlatba. Mi 13 éve voltunk ilyenre, és mivel akkor még nem volt ennyire köztudott az ilyesmi, szépen beleugrottunk. Nagyon megbántuk!!! Rásóztak a 4 tagu családomra egy 3 személyes appartmant, ami csak a következő évi nyaraláskor derült ki. Nem tudtak helyette másikat adni, mert akkorra mindegyik appartmant eladták az adott helyen. Máshova becserélhettem volna 4 személyesre, de egy csomót rá kellett volna fizetnem. Akkor már nem akartam ezt. Szerettük volna évről évre kiadni vagy eladni, egyszerűen lehetetlen, senkinek sem kell. Már fogadtadtunk 3x eladással foglalkozó céget, hogy majd ők eladják nekünk. (30000, 50000, 80000 ft-ért) Egyik sem tudta eladni. Idén az éves fenntartási díj már 60000 ft volt! Azért, ami az enyém!! És csak az év 1 hetére!! Vagy otthagyom a francba és ők eladják újra a következő évben mert akkor elvesztem, vagy bármi áron ki kell nyögni rá a pénzt. Már nem tudom mit is csináljunk vele. Amúgy az appartman jól néz ki, szépen berendezett, közel a fürdő meg minden (Hévíz)ne nem kell a családnak.
21. bnedora (válaszként erre: 20. - 15defe00af)
2009. febr. 14. 22:06

Én csak az árubemutatókra hívókat küldöm el így.

Karácsony előtt is volt egy meghívásunk Hévízre, amit január végén vettünk igénybe. (Nekünk karácsonyi ajándék volt.) Nagyon jól éreztük magunkat. Már alig várom, hogy ismét hívjon valaki.

2009. febr. 14. 19:10

Nem múlik el hét, hogy ne hívnának fel valami hasonló szöveggel. De már van egy bevált szövegem, ami még igaz is.

- Köszönöm tárgytalan, egyedülálló vagyok.

Az ilyen ajánlatokhoz házaspárok kellenek nekik, és ezután a szöveg után elnézést szoktak kérni a zavarásért.

2008. dec. 9. 13:24
Én a férjemnek sem dőlök be, nemhogy egy utazási ügynöknek
18. Brygy (válaszként erre: 17. - Bnedora)
2008. aug. 18. 13:31
Ebben igazad van. Ugye jól éreztétek magatokat? Sokan félnek hogy becsapjuk őket pedig nem így van.
2008. aug. 13. 06:11
Engem tegnap hívtak fel: ajánlat egy apartman wellness hétvégére, féláron, csak ott a helyszínen kell végighallgatni az előadást. Szerintem ez nem rossz. Tavasszal már voltunk így Siófokon. Természetesen nem muszáj apartmanjogot vásárolni, csak nem szabad meginogni, határozottan kell őket elutasítani.
2008. júl. 31. 11:31
minket minden héten hivogatnak, hogy valami előadásra akarnak meghivni, és kb havonta nyerünk állítólag valami üdülést ha kifizetsz x pénzt akkor mehetsz is nyaralni valami noname helyre. mikor elkezdi mondani a szövegét, vagy leteszem a telefont vagy elkezdek vele veszekedni, hogy miért nem fogják fel, hogy nem akarunk menni semmilyen előadásra, ja és persze reggel 8kor hivogatják az embert... elkell küldeni őket de sokszor az sem hat!
15. Brygy
2008. júl. 24. 15:20
Menjetek nyugodtan nem fogjátok megbánni.
2008. júl. 24. 13:38
Engem is onnan hívtak. Szívesen mentem volna, mert láttam, hogy nem átverés, hanem egy eladási politika. Egyenlőre nem tudtunk időpontot egyeztetni, de ősszel remélem összejön.
13. Brygy
2008. júl. 22. 16:26

Sziasztok!

Én voltam is ilyen nyaraláson, most pedig ilyen utakat szervezek. Nem átverés! De ha féltek a dologtól, a szálloda recepcióján mindíg lehet érdeklődni. Ha kell szívesen adok telefonszámot!

Mi a Mendant töltjük, nem tudom Titeket melyik szállodától kerestek.

12. kszilvi1978 (válaszként erre: 11. - Annaluca)
2008. júl. 22. 13:34

Szia Annaluca!


Engem is felhívtak ebből a Zalakarosi apartamnból és felajánlották a 4 napos üdülést 20 eft-ért. De nem tudom hogy most ez átverés vagy nem??? Nálad már kiderült valami??

2008. jún. 9. 07:41
Múlt héten egy Zalakarosi apartmanhotelből hívtak, hogy részt vehetünk családostól egy 3-4 napos üdülésen összesen 20e Ft-ért. Az összes kötelezettség annyi, hogy meg kell hallgatni egy 90 perces hotelbemutatót. Ez nem tűnik átverésnek, de ha volt valaki hasonló úton, kérem tájékoztasson.
2008. jún. 9. 07:38

Velünk is próbálkoztak, de pont elötte olvastam a Manipuláció művészete c könyvet, így gyorsan felismertem az összes taktikát, és el is mondtam.

Az alapötlet nagyon jó lett volna, de az "itt és most" üzletkötésnek nem vagyok híve!

2007. dec. 25. 06:39

ohh, hogy engem mért nem hivnak fel.. :DD

Pannont is kiosztottam párszor, menekült az ügyintéző előlem.. :DD hehe, őket se kímélném :D

8. bnedora (válaszként erre: 1. - Petrikek)
2007. dec. 24. 22:52

Hasonlóképpen jártunk mi is az év elején. Nálunk egy egyhetes üdülőjogot kellett volna vásárolnunk, plusz részvényeket. Minden párral egy vendéglátó foglalkozott, a párokat ők ültették a kijelölt asztalokhoz. Szerintem a melletünk lévő pár beépített volt, mert ők nagyon érdeklődtek, hogy mi is kedvet kapjunk hozzá. Aztán külön ültettek minket. Jónak találtuk először, de nagyon sokat gondolkodtunk rajta, főleg azért, mert ott voltak a részvények is. Aztán beadtuk a derekunkat, és a férjem aláírta a papírokat úgy, hogy el sem tudtuk olvasni, mert már sürgettek, csak itt, meg itt írja alá. Itthon aztán átolvastuk, és rájöttünk, hogy nagy beetetés az egész. A részvényeket sem biztos, hogy el tudjuk majd adni, stb. Azonnal levelet írtunk, és visszamondtuk az egészet. Aztán még visszahívtak, hogy személyesen beszéljük meg, de egy um. arrogáns fiatalember, a főnök, majdhogynem megfenyegetett minket, legalább is nemfizetés esetére. Úgy váltunk el, hogy haladékot kérünk pár napra. Ennyi időt tudtunk halasztani, hogy jól utána tudjunk járni. Kiderült, hogy a két szerződés, az üdülési jog és a részvényvásárlás összefügg, így elfogadták a visszalépésünket. A megbízott (más cég főnöke) továbbra is telefonon még kárigény megfizetésével fenyegetőzött.

Úgyhogy arra kérek mindenkit, hogy ne dőljetek be mindenféle nyerésnek, mert becsapás az egész.

7. petrikek (válaszként erre: 6. - Moncsiga)
2007. dec. 19. 13:16
Te már voltál ilyen üdülésen?
2007. dec. 19. 09:40

Én még szeretem a termékbemutatóval egybekötött akciós üdüléseket is.

Ha nem kérdezel rá, a termékbemutatón való kötelező részvételt természetesen elfelejtik megemlíteni.:)

2007. dec. 17. 11:55

Én is birom ezeket a telefonokat:)))

Szinte havonta "nyerek" valamit,amiért csak annyit kellene tennem,hogy amikor elhozzák,akkor még 3 párt fogadjak a lakásomba,hogy ők elhadováljanak valamit,valamiről,amit épp el akarnak adni.

Szóval ismerős a sztori,már az elején annyit szoktam mondani,köszönöm nem kérem a "nyereményt" és végig sem hallgatom,hanem leteszem:)

4. rika
2007. dec. 17. 11:54
Így van. Egy tapasztalattal több. Ennyi. Legközelebbl már tudni fogod, hogy ez nem az aminek látszik. Örülj, hogy ennyivel megúsztad. Nézd pozitívan a dolgot.
2007. dec. 17. 11:45
nem tortent semmi rossz, nyertel egy tapasztalatot
2. Reni1990 (válaszként erre: 1. - Petrikek)
2007. okt. 20. 19:33
máskor legyen eszed
2007. okt. 20. 15:38

Telenoncsörgés..

- Igen tessék XY vagyok!

- Gratulálunk, Ön nyert egy 4 személyes, 1 hetes Spanyolországi utat - így a hang.

- Na ne, viszonthallásra. - (Próbálom letenni a telefont, hogy ez már megint egy rámenős telefonmarketinges)

- Nem asszonyom, ez tényleg igaz. Ön egyszer részt vett egy közvéleménykutatáson és cégünk így hálálja meg. (még emlékezni is véltem a közvéleménykutatásra). Minden évben kisorsolunk egy válaszadót hálánk jeléül. Idén Ön a szerencsés nyertes.

(Itt felsorolás következik a nyaralás paramétereiről).

- Oké, akkor ide és ide küldhetik az utazásra jogosító utalványt - (bedőltem, végül is nekem is lehet egyszer szerencsém).

- Nem küldhetem, személyesen az ügyvezető úr fogja átadni ekkor és ekkor, itt és itt.

- Jó, de nem kell vennem semmiféle üdülési jogot ugye?

- Nem hölgyem. Ez Önöknek nem fog semmibe se kerülni.

- Oké, akkor ott találkozunk.


Röviden ennyi a beetetés.


Ezután a család két fenntartója a megadott napon kiballag az állomásra (félve, hogy nem talál parkolóhelyet Budapesten, eltéved, lemarad az álomnyaralásról stb.), megveszi a jegyet fejenként 3.000,-Ft-ért, plusz a trolijegyet oda-vissza összesen 1.200,-Ft-ért.


A megadott időben a megadott helyre érve furcsállja, hogy ott bizony 5-6 "szerencsés nyertes" pár is jött átvenni a nyereményét.


Pár perc múlva jönnek a vendéglátók. Mindenki mézes-mázas. Igazán fontos embernek érzed magad. Aztán (már meg se lepődtem), jön az előadás. Üdülési jog így meg úgy, amiből a legolcsóbb belföldi kereken 700.000,-Ft az éves tagdíj 180 euro, erre jön az éves karbantartási díj és a többi.

Az előadás után minden párral egy-egy "vendéglátó" foglalkozik. Gyúrják az agyadat, megpróbálnak meggyőzni, hogy miért jó neked, ha látatlanban veszel egy soha nem látott üdülőben üdülési jogot úgy, hogy még két percre se hagynak egyedül a pároddal, hogy megbeszélhessétek. Most azonnal döntsél...

Persze hamar döntöttünk.

Erre jött a "nyeremény". Egy utalvány, ami 100.000,-Ft-ot ér Tenerifén és szállásra lehet beváltani. Egy hét két gyerek, két felnőtt ellátás nélkül.

Ja és a műmosoly lefagyott az éppen velünk foglalkozó hölgy arcáról. Alig várta, hogy kitegyen minket az irodából...

Na megjegyzésként csak annyit, hogy a legolcsóbb repülőjegy Tenerifére jelen pillanatban 135 ezer forint/fő. És akkor még nem ettél semmit, nem láttál semmit....


Szóval nyertem egy nyaralást....

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook