Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Bazsalikomos sajtos csirkemell recept

Bazsalikomos sajtos csirkemell recept

A Bazsalikomos sajtos csirkemell hozzávalói:
2 db csirkemell
1 pohár joghurt
20 dkg mozzarella sajt
1 evőkanál olívaolaj
bazsalikom, paprika, paradicsom


A Bazsalikomos sajtos csirkemell elkészítési módja:
A joghurtot összekeverem bazsalikommal /nekem szárított bazsalikom volt itthon, de a friss apróra vágott biztos finomabb/ egy pici sóval és egy evőkanál olívaolajjal. A felszeletelt csirkemellet belekeverem ebbe a masszába, és egy éjszakát a hűtőben hagyom pácolódni. A hűtőből kivett csirkemellet abban a lében amiben pácolódott felteszem egy lábasban, és így gyönyörűen átpuhul a hús. Kb. 20 perc alatt finom puha lesz, akkor kiszedem egy tepsibe, ha maradt még a levéből azt is aláöntöm, rárakom a felszeletelt sajtot, a csíkokra vágott paprikát, a felszeletelt paradicsomot, és készre sütöm.


Kategória: Húsételek receptjei


A bazsalikomos sajtos csirkemell elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook