Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Bärbel Mohr: Rendeld meg az Univerzumtól! Olvasta valaki? fórum

Bärbel Mohr: Rendeld meg az Univerzumtól! Olvasta valaki? (beszélgetős fórum)


1 2
2015. ápr. 23. 18:59
Ha valami nagyobb dolgot kérnék, akkor lehet ezt gondolnám de ilyen kis dolgoknál nem hiszem
41. Csipkerózsika (válaszként erre: 39. - Zsofika032)
2015. ápr. 23. 12:43
Nem a sugallatra. Hanem, hogy el tudod-e fogadni azt, amit kapsz. Elhiszed-e, hogy megérdemled és befogadod-e a jót, amit kapsz? Sokan nem képesek erre, mert az van bennük legbelül, hogy nem érdemlik meg.
40. zsofika032 (válaszként erre: 38. - Csipkerózsika)
2015. ápr. 23. 10:26
Nem is tudom hogy kértem, csak simán elmondtam aztán nem gondolkoztam rajta
39. zsofika032 (válaszként erre: 37. - Csipkerózsika)
2015. ápr. 23. 10:25

Kértem még egy napszemüveget meg egy szál virágot, amit mondtál még múltkor. Hát a virággal úgy vagyok, hogy ahol minden nap megyek haza ott van egy füves rész ahol nőnek virágok, szóval az amúgy is ott lett volna, de csak ilyen pitypang meg margaréta meg hasonló virágok, amik kb mindenhol nőnek

Hogy érted, hogy el kell fogadni a kívülről jövő dolgokat? A sugallatra gondolsz?

Amúgy szerintem ha tényleg jól működne ez a dolog, akkor kb mindenki milliomos lehetne.. minden héten megnyerné valaki a lottót

2015. ápr. 22. 19:59

Ha egyáltalán nem hiszel benne, akkor nem fog működni.

Az érzés is fontos, hogy milyen érzéssel kérsz. Bizalommal kell kérni, örömmel, úgy, mintha már meg is kaptad volna...

Sajnos én meggyőzni nem foglak tudni - meg nem is akarlak - próbálok rájönni, mit csinálsz rosszul.

37. Csipkerózsika (válaszként erre: 36. - Zsofika032)
2015. ápr. 22. 19:56

Talán csak 1-2 alkalommal. Például, amikor nem tudtam elengedni a dolgot és rágörcsöltem, félni kezdtem, hogy nem lesz... és akkor nem is lett. Vagy pl. olyasmit, aminek túl nagy jelentősége volt mondjuk a lottó 5-ös, vagy ehhez hasonló.

Megkérdezhetem, hogy mit kértél?

Próbáld meg időpont nélkül. Jah, és fontos az is, hogy el tudod-e fogadni a kívülről jövő dolgokat. Mert van, hogy az ember elutasítja, pedig megkapná...

36. zsofika032 (válaszként erre: 35. - Csipkerózsika)
2015. ápr. 22. 17:16
Nem konkrét időpontot mondtam, hanem csak olyasmit hogy a napokban vagy egy héten belül meg ilyeneket. Nem lehet, hogy csak véletlenül kapod meg és ha nem kérted volna úgyis megkaptad volna? Tudom, ez a rossz hozzáállás de ezek után már egyre kevésbé hiszek benne. Olyan nem volt, hogy kértél valamit és nem kaptad meg soha?
35. Csipkerózsika (válaszként erre: 34. - Zsofika032)
2015. ápr. 22. 15:00

Mintha valami időpontról is szó lett volna, kötöttél ki ilyet, hogy meddig? Ennek nem vagyok híve, mert akkor az ember óhatatlanul azt figyeli, hogy mennyi idő van még addig és vajon megkapja-e még vagy nem...

Amúgy még csak egy hét telt el, mióta írtál. Nem biztos, hogy "azonnal" jön, amit kérsz. Csomószor jártam úgy, hogy már szinte el is felejtettem, amit kértem, amikor megkaptam. De megkaptam. Ott volt és egyszer csak beugrott, hoppá ezt kértem! Szóval türelem kérdése is.

2015. ápr. 21. 13:09
Leírom az eddigi tapasztalataimat. Nagyjából átolvastam az egész könyvet, rendeltem még 2 kisebb dolgot. Hittem benne, hogy majd véletlenül megkapom és most nem is gondoltam ezekre a dolgokra, mert most egészen más gondolatok voltak a fejemben, néha-néha eszembe jutott de nem nagyon foglalkoztam vele. Az eredmény: nem kaptam SEMMIT.
33. n.diamond (válaszként erre: 20. - Csipkerózsika)
2015. ápr. 19. 09:40
Vettem a fáradtságot és elovastam. Sok okos gondolat van benne az önértékelésről, az embertársainkkal való kapcsolatról,stb., de ami a"csomagküldő-szolgáltatást, a kivánj valamit ,teljesül" kérdést illeti, a véleményem változatlan, ha valaki csak ezt veszi ki az irományból, azzal valóban nem vagyunk továbbra sem egy hullámhosszon.
32. ikonok (válaszként erre: 28. - Michelle.r)
2015. ápr. 19. 08:19

Mivel okoznék kárt?! És mennyivel más, ha a boltban elolvasom? Megkapja a kávé árát?


Az ilyen marhaságért pénzt adni? Az idő is kár rá!

Örüljön, hogy egyáltalán engedték kiadni, remélem magánkiadás, és jó sokat fizetett érte!

2015. ápr. 16. 19:50
én is neten olvastam bele, mert arra vagyok kíváncsi, hogy egyáltalán működik-e ez a dolog.. többen írták hogy működik, hát majd még meglátom nekem is beválik-e, még teszek néhány próbát úgy ahogy tanácsolták
30. michelle.r (válaszként erre: 29. - N.diamond)
2015. ápr. 16. 19:35
Egyetértek. Nagyon elbeszélünk egymás mellett.
2015. ápr. 16. 19:22

Ami a fórum igazi témáját illeti, nincs közöttünk vita,sőt én még enyhébben fogalmaztam, mert csak azt mertem mondani ,hogy kételekedem ezekben a kérdésekeben. Te ellenben azt mondod, tudod, hogy nem múködik,azaz azt mondod , amit elitélően idéztél (hülyeség , nekem van igazam).


A netről való letöltéssel való károkozás kérdésébe nem akarok belemenni, mert nem ez a fórum témája.

Azt azért megjegyzem, hogy nem érzem, hogy kárt okoztam az írónak (mint ahogy a könyvesboltban való olvasgatással -sőt a könyv teljes elovasásával sem tettem volna), nem nyomtatom ki, nem sokszorosítom, nem értékesítem a művet, "csak belelapozok", mint akönyvesboltban.

A könyv nem tudom, milyen oldalon van, a linket a fóruminditó tette be. Én úgy gondolom a kárt a jogtalanul feltöltők okozzák, de ez csak az én véleményem. Egyébként Te még sohasem hallgattál zenét, vagy néztél filmet a youtube-on ???


Azt hiszem, többen dühösek ránk (de lehet, hogy jól szórakoznak), mert másról beszélünk, mint amiért ez a fórum indult, úgyhogy tiszteletben tartva egymás véleményét(legalábbis én a tiédet) fejezzük be az eszmecserénket.

28. michelle.r (válaszként erre: 27. - N.diamond)
2015. ápr. 16. 15:19

Nem, persze, semmi bántó nincs benne ;) Legtöbbször igaz, ezeket a könyveket ritkán tölti fel a jogtulajdonosa a netre. Ha így lenne, a saját oldaláról lenne letölthető, nem kalózoldalakról.


Talán nem fogalmaztam egyérteműen, teljesen más az, ha akár a könyvesboltban egy kávé mellett órákig olvasod a könyvet és eldöntöd, akarod-e vagy sem. Vagy kiveszed egy könyvtárból. Én arról beszélek, amikor valaki nem fizeti ki - lelopja a netről, lefénymásolja valaki másét és használja. És az élet ugyanezt fogja válaszolni - te kárt okoztál valakinek, majd neked is fognak.


Nem én állítom, Nobel díjas kutatás taglalja, de igen, erről van szó, azzala különbséggel, hogy nem a más álláspontjának megkérdőjelezéséről van szó. Nem vagyunk hülyék, hogy mindent elfogadjunk, amit más állít. De nem mindegy, hogy azt mondod, oké, értem, sőt el is fogadom, hogy te ezt gondolod. Én viszont másképp látom.


Általában ezt így szokták megfogalmazni: ez mekkora egy barom, micsoda hülyeségeket hord össze, pedig nekem van igazam.


Igen, így vélekedem a Titokról. De megvettem, elolvastam, azóta is ott porosodik valamelyik polcon. Bedőltem a mainstream pszichológiának :) Az ott megszólaló "szakértők" valamennyi könyvét a kezembe vettem - de egyet sem vettem meg. Viszont nagyon csodálkozom, hogy még mindig van piaca.


Azért utálom, mert az próbálja mutatni, semmit sem kell tenned, elég ha elképzeled - ha a bankszámládon a mínuszt átrajzolod pluszba, szem elé helyezed, és ha elég sokszor ránézel, majd úgy is lesz :))


Nem bántod meg a hitemet, mert nem hiszem hogy a dolog működik. Tudom :)

27. n.diamond (válaszként erre: 26. - Michelle.r)
2015. ápr. 16. 14:16

Valamit félreértettél. Azzal kezdtem, hogy tisztelem mindenki hitét,de van ami tőlem nagyon távol áll ahhoz, hogy higgyek benne, de időnként érdekelnek az ezzel kapcsolatos vélemények, viták. Azért nem adok pénz olyan könvyre,amit valószínű nem fogok elolvasni, max. belelapozok. Egyébként ma már nem mások munkájának a lebecsülése, ha a munkájának eredményét -ha elérhető - az interneten nézzem, olvassam el. Engedélye nélkül, valószinüleg meg sem jelenhetett volna (tudom ,ez nem mindig igaz). Eszembe sem jutott ilyen megközelítés, hogy nem érdemli meg a munkája ellenértékét. De ha egyszer nem érdekel annyira? Számtalan író könyvét nem veszem meg, ez nem jelenti azt, hogy esetleg nem tisztelem a munkáját. Mit értettél azon, hogy "miért gondolod, hogy te többet érdemelsz ?" Kinél?Miért? Úgy érted,ha más álláspontját, véleményét megkérdőjelezem, akkor ugyanezt teszem az enyémmel is, mert az agyam nem tesz különbséget ,kiről beszélek?

Én még nem mondtam véleményt a könyvről, csak kérdeztem, Te máglyára vetnéd a Titok.c. könyvet, az írójának munkáját ennyire becsülöd ????

Semmiképpen nem akarlak sem Téged , sem mást megbántani az érzéseiben, a véleményem, azt hiszem, diplomatikusan, nem sértően írtam le.

26. michelle.r (válaszként erre: 13. - N.diamond)
2015. ápr. 16. 12:35

Hmmm, pénzt nem adnál érte, de ha ingyen van, akkor már kéne? :)) Nem bántásból mondom, de ha nem tiszteled annyira más munkáját, hogy megfizesd azt, hogy megírta azt a könyvet, kvázi nem érdemli meg, akkor miért gondolod, hogy te többet érdemelsz? Azt hiszem, svéd az az orvos, aki Nobel díjat kapott a kutatásáért, amely szerint az agy nem tesz különbséget férfi és nő között, aközött, hogy magadró vagy másról beszélsz. Nagyon érdekes, pár éve olvastam róla a neten.


A hókuszpókuszokban én sem hiszek, a Titok c. könyvet legszívesebben begyűjteném és máglyára vetném az összesen. Elhiteti az emberekkel, hogy a sarokban ülve zümmögve és képzelegve majd megváltozik az életük.


Szerintem nincs ebben semmi misztikum, amire a figyelmed irányul, azt fogod megtapasztalni. Ha folyton a pénzhiányr fókuszálsz, arra, hogy a szemét főnök nem fizet meg, az élet készséggel megteremti neked azokat a körülményeket, amelyekben a tézised beigazolódik.

Ahogy Henri Ford mondta - akár elhiszed hogy meg tudod csinálni, akár nem, mindenképpen igazad lesz.


Szerintem a témában nincs túl sok komolyan vehető könyv, az egyik éppen a Vonzás törvénye :)

25. michelle.r (válaszként erre: 10. - 31bc25d879)
2015. ápr. 16. 12:06
Egyáltalán nem. Ha valamit rettenetesen akarsz, akkor annak hiányán van a figyelmed folyamatosan. A rettenetes akarás helyett elég ha csak tudod, hogy az neked jár, semmi kétség, hogy a tied ;)
24. zsofika032 (válaszként erre: 23. - Csipkerózsika)
2015. ápr. 15. 20:10

jól van megpróbálom.. majd beszámolok róla hogy összejött-e

nem hallottam de vicces :)

23. Csipkerózsika (válaszként erre: 22. - Zsofika032)
2015. ápr. 15. 19:37

Nem is kell elképzelned, ez már nem a te dolgod... Ez a lényeg, bízz a "véletlenekben".

Biztos hallottad már ezt a viccet:


Mózes, Jézus és egy szakállas öregember golfozik.

Mózes elüti a labdát, az beleesik a tóba.

Mózes odamegy, kettéválasztja a vizet, ismét elüti a labdát, és az a lyuktól pár centire megáll.

Elüti Jézus a labdát, az ráesik a tóra.

Jézus a vizen odamegy a labdához, elüti, és az is a lyuktól néhány centire megáll.

Jön a szakállas öregember, elüti a labdát, de pocsék az irányzéka és teljesen más irányba száll, mint amerre a lyuk van. Ráesik a labda a klubház tetejére, onnan begurul az esocsatornába,

onnan kiérve a sövény alatt begurul a tóba egy tavirózsa levelére.

Odaér egy béka, bekapja a labdát, de abban a pillanatban lecsap rá egy sas.

A béka repülés közben kiejti a labdát a szájából, és pont belesik a lyukba.

Mózes erre odaszól Jézusnak:

- Mondtam már, hogy utálok apáddal golfozni?

22. zsofika032 (válaszként erre: 19. - Csipkerózsika)
2015. ápr. 15. 18:38
Lehet ez a baj, de ilyenkor olyan nehéz irányítani a gondolataimat mert el nem tudom képzelni hogy kapnék virágot.. de kipróbálom és igyekszem nem gondolni rá :) valami időkorlátot azért jó lenne megadni, hogy ne hónapok múlva kapjak mert akkor már nem is biztos hogy azért kaptam mert kértem
21. Csipkerózsika (válaszként erre: 18. - Zsofika032)
2015. ápr. 15. 18:37

A gondolkodás a halála az egésznek. Egyszerűen úgysem tudod elképzelni, hogy amit kérsz, az milyen kalandos utakon keresztül juthat el hozzád. Pl. a virág: akár találhatsz is...

Bízd rá magad a fentiekre.

20. Csipkerózsika (válaszként erre: 13. - N.diamond)
2015. ápr. 15. 18:35

Ezzel a hozzáállással kár minden szóért.

Majd ha akarod, akkor veszel annyi fáradságot, hogy utánaolvass és gyakorolj.

19. Csipkerózsika (válaszként erre: 18. - Zsofika032)
2015. ápr. 15. 18:33
Tessék, akkor ne csodálkozz, ha nem működik. Mit gondolkodsz?!
18. zsofika032 (válaszként erre: 16. - Csipkerózsika)
2015. ápr. 15. 18:28
Ilyenkor arra gondolok, hogy kitől kapnék én virágot :D nem is tudom utoljára hány éve kaptam virágot
17. zsofika032 (válaszként erre: 13. - N.diamond)
2015. ápr. 15. 18:26

[link] itt a könyv :) amúgy nem fontos az egészet elolvasni, én csak a fontosabb részeket néztem át ahol a rendelésről van szó

A vonzás törvényét én is láttam, igazából emiatt kezdtem foglalkozni ezzel a dologgal. A Titokban pont azt mondják, hogy mindig akarni kell és gondolni kell rá.. aztán valaki mondta nekem, hogy nem ez nem így van, épp az ellenkezője, szóval nem szabad vele foglalkozni. Most kinek higgyek? :D

16. Csipkerózsika (válaszként erre: 15. - Zsofika032)
2015. ápr. 15. 18:24
Olyat kérj, ami nem foglalkoztat. Mondjuk egy szál virágot. Aztán felejtsd el. Másképp nem fog működni.
15. zsofika032 (válaszként erre: 12. - Csipkerózsika)
2015. ápr. 15. 18:22
Direkt ezért gondoltam arra, hogy ruhát kérek mert ez nem olyan dolog ami nagyon fontos lenne.. de még így se sikerült :( én próbáltam nem gondolni rá, de nem lehet teljesen kiverni a fejemből ha foglalkoztat ez a dolog
14. zsofika032 (válaszként erre: 11. - Gyöngyszemü)
2015. ápr. 15. 18:20
Azért kértem időre mert a könyv is ezzel kezdődik, hogy ő pontosan megadta a kézbesítés dátumát, ezzel kizárja a véletlen lehetőségét. Amit még nem értek az az, hogy állítólag hinni kell ebben a dologban és nem szabad kételkedni az univerzum "csomagküldő szolgálatában". Ő az elején nemhogy kételkedett, de hülyeségnek is tartotta ezt az egészet. Mégis megkapta a csomagot
13. n.diamond (válaszként erre: 11. - Gyöngyszemü)
2015. ápr. 15. 17:55

Hát hogy lehet? Hogyan kell csinálni, hogy működjön?

Mielőtt bárkit megbántanék,hangsúlyozom, hogy tiszteletben tartom mindenki hitét. Én teljes mértékben kételkedő hitetlen vagyok. Sors, Végzet,Gondviselés, Vonzás törvénye,Minden az agyban dől el és hasonlók. Utóbbiak annyira divatosak (persze lehet, nem új dolgok, csak most találkozom ezekkel amióta a hoxán olvasgatok), de nagyon komoly emberek is komolyan foglalkoznak más megfogalmazásaban a fórum címében feltett kérdéssel. Ez a könyv vicc, vagy komoly ? Pénzt biztos nem adok érte, de ha a neten elérhető, megnézném. Igaz a Vonzás törvényén sem tudtam átrágni magam,gyakorolni meg végképp képtelen vagyok. Nagyon kivácsi vagyok a hozzásólásokra, komolyan !

1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook