Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Barátok nélkül fórum

Barátok nélkül (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Barátok nélkül

❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
2010. jún. 25. 09:48

Sziasztok,

Beköszönöm én is. :) Visszaolvastam, látom mennyien csatlakoztak hozzánk. Tényleg nem is gondolná az ember, mennyien vagyunk ilyen helyzetben. Szerintem eddig sokan úgy hitték (ahogy én is), hogy ez egy egyedi probléma és bennem/bennünk van a hiba. És lám ez nem így van. Azért bevallom ez nekem jó érzés, bár ettől még nincs barátom, de legalább az önbizalmam kicsit erősödött, hogy nem vagyok defektes. :))

Szép napot mkinek

203. 25117645d2 (válaszként erre: 202. - K_Roni)
2010. jún. 25. 09:27

Nem Százhalombattán, szép hely, sok a kismama, közel a Duna, sok a szúnyog.

A lányom se használt babakocsit egy éves korától.

202. K_Roni (válaszként erre: 200. - 25117645d2)
2010. jún. 25. 09:18

:-(

Remélem nem fog esni. Azért én is kiváncsi vagyok, hogy hogy fogja bírni a fiam, mert azért a HÉV-től kell egy keveset gyalogolni és mi már régóta nem használunk babakocsit. :-)

Ti is Budapesten laktok?

201. nyikagi (válaszként erre: 198. - FairyJ)
2010. jún. 25. 09:05
Én már nem tudok pozitív lenni. Nagyon befele fordultam, és már senkinek sem hiszek. A lányom osztálytársainak a szüleivel is tartom a három lépés távolságot, mindig attól félek, hogy megint csalódok.
200. 25117645d2 (válaszként erre: 197. - K_Roni)
2010. jún. 25. 09:04
Csak az eső ne essen, mert itt most is esik pl. Nekünk az messzi program, főleg, most hogy a kicsinek babakocsi fóbiája lett , és 9 kiló.
2010. jún. 25. 09:04
Érdekes engem még kihasználni se akarnak...
198. FairyJ (válaszként erre: 196. - Nyikagi)
2010. jún. 25. 09:01

Igen debreceni:)))

Egyáltalán nem össze-vissza, én értem, amit írsz.:)) Jaj, ha tudnád, engem hányan kihasználnak... Sokan akaratukon kívül, egyszerűen megszokták, hogy mindig meghallgatok mindenkit, segítek, ha tudok, stb. Végülis igazából nem bánom, mert akik képtelenek viszonozni ezt, azok már eltűntek mellőlem... Nagyon próbálok pozitív maradni minden helyzetben:))) Persze nem mindig sikerül :P

197. K_Roni (válaszként erre: 194. - 25117645d2)
2010. jún. 25. 08:59
Arra gondoltam, hogy kimegyünk a Hajógyári szigetre, ott egész hétvégén egy csomó gyerekprogram lesz. Nagyon jónak tűnik.
196. nyikagi (válaszként erre: 195. - FairyJ)
2010. jún. 25. 08:54
Szia Te is debreceni vagy? Én is, de jó! Én rájöttem tegnap a hibámra, miért nem tudok igazi barátot találni. Nagyon hamar mindenkit a bizalmamba fogadok. Szerintem sokan ezt terhesnek veszik, és nem is barátságot akarnak tőlem, hanem mint a példa is mutatta csak kihasználás céljából kellettem, és kész. Na ezt jól össze-vissza írta. Érthető?
195. FairyJ (válaszként erre: 191. - Stella71)
2010. jún. 25. 08:49

:) Én Debrecenben élek, úgyhogy van jó pár kilométer köztünk :S Hú, ez az önbizalom kérdés nálam is eléggé jelen van, nővérem szerint iszonyú kevés az önbizalmam... Nekem segít, ha olyan emberekkel=család beszélgetek, akik szeretnek és ismernek engem és meglátják a jót bennem. Néha egészen megdöbbenek, hogy mennyire másként látnak, mint én saját magamat...

Miért nincs önbizalmad?

194. 25117645d2 (válaszként erre: 193. - K_Roni)
2010. jún. 25. 08:47
És merre mentek? Nekem a nagy korkülönbség miatt még nem sikerült a vásárláson kívüli normális programot szervezni a 2 gyerekkel.
193. K_Roni (válaszként erre: 192. - 25117645d2)
2010. jún. 25. 08:38
Az én férjem is elutazik a hétvégén :-( Épp most tervezem a programot a 2 éves gyerkőcömmel, hogy merre menjünk, nehogy otthon maradjunk! :-)
2010. jún. 25. 08:36
Sziasztok, jön a hétvége mikor a férjemnek el kell utazni, csak 2 nap, de már előre rettegek, hogy ez idő alatt felnőttel nem is fogok beszélni...
191. stella71 (válaszként erre: 190. - FairyJ)
2010. jún. 24. 20:08

köszi, aranyos vagy !

Hogy legyen egy kis Önbizalmam? :)

Merre felé laksz?

190. FairyJ (válaszként erre: 189. - Stella71)
2010. jún. 24. 19:47

Szia:)

Nekem tetszik amit írtál:) Kár, hogy tőled is messze élek:S

2010. jún. 24. 19:46

Sziasztok!

Kezdő vagyok, itt is, barátkozásban is, úgyhogy elnézést ha bénáznék.. :)

30-as csajszi vagyok Budapesten élek, barátok nélkül, én is vidékről jöttem fel, a munkám miatt, azóta társaságom nincs, én sem vagyok sem kismama, sem anyuka, és én sem szeretnék a párom idegeire menni a csajos dolgaimmal.. :)hátha olvasgat itt valaki, aki szívesen jönne délután fagyizni, moziba, beszélgetni, vagy tánciskolába, én pl. hastáncolni mennék szívesen, de egyedül nem merek.. de nyitott vagyok bármire, és talán darabos a stílusom, de nagyon nagy szívem van, így a kolléganőim is szívesen használnak lelki szemetesnek, dehát munka után mindenki hazamegy a családjához..

nekem az meg nincsen..

Ez már majdnem hirdetés-szerű, nem? :)

További szép napot mindenkinek!

188. 26f998f9d0 (válaszként erre: 187. - 25117645d2)
2010. jún. 24. 15:01
én főleg mostanában örülnék más társaságának; emberem tavaly július óta gyakorlatilag itthon van, volt egy ronda baleset, illetve a munkahelyén még mindig kényszerleállás van (ritkán kell bemenni, de fizut kap). Azon kívül, hogy lelkileg ez őt is leamortizálta, a sors fricskája az, hogy éppen egy éve távmunkában (tehát ITTHON) dolgozom. A kettő együtt már totál kikészít, most nem részletezem.
2010. jún. 24. 12:51
Sziasztok, ma megint családi nap, férj itthon, házimunka, kikapcsolódás a net, meg a Mcleod lányai.
186. FairyJ
2010. jún. 24. 12:28
Sziasztok, szép napot mindenkinek:)
185. 26f998f9d0 (válaszként erre: 184. - Erica1982)
2010. jún. 24. 11:40

igen, bp-en sok minden annyira más, és főleg akkor látom a különbséget, ha a párom szüleihez lemegyünk Rákóczifalvára.

Én sem pesten nőttem fel, és már alig emléxem a régi életemre, de ezt a távolságtartás mindmáig zavar, amit a fővárosban tapasztalok. Soroksáron már egy picit jobb :)

184. erica1982 (válaszként erre: 62. - 26f998f9d0)
2010. jún. 24. 09:40
Szia! Én bp-i vagyok. És tapasztalatom szerint is fokozottan érvényesül az, hogy az emberek elhanyagolják a barátaikat és ezek a baráti kapcsolatok előbb utóbb meg is szakadnak.
2010. jún. 24. 09:36

Sziasztok!

Én is ugyanezzel a problémával küzdök. Sajnos nekem is az a tapasztalatom, hogy az emberek csak érdekből barátkoznak (tisztelet a kivételnek), de nekem is sok barátnőm szívódott már fel. Azt gondoltam velem van a probléma, de ezt a topicot és a hozzászólásokat olvasva azért mégsem úgy van ahogyan én azt gondolom. Én pesten élek és dolgozom, de az a meglátásom, hogy nagyon zárkózottak az emberek. Mindenki elvan a maga ügyes-bajos dolgával, családjával, munkájával stb. Lót-fut, ebből áll az élete. Nekem sem könnyű a munkahelyemen barátokra lelni, mert az átlag életkor 50 év. Én pedig csak 28 vagyok. Járok egy tánciskolába salsázni már egy éve és sikerült 1 lánnyal megismerkednem. De csak ott szoktunk találkozni meg beszélgetünk kicsit. Gyermekem nincs, bár nagyon vágyom rá. A kapcsolatom is távkapcsolat, szóval hétközben totál egyedül vagyok. Így átérzem a problémát.

2010. jún. 23. 19:41

Sziasztok, egy fél napot nem voltam és ennyi magányos ember gyűlt össze? ejnye...

Én is sokat keseregtem/keseregtem ezen, viszont valóban könnyebb úgy, hogy egy szerető család áll melletted, mintha egy foci-sör-maradjatokgyerekekcsöndbe férj...

Ma egész nap jöttünk mentünk, a férjem fodrásznál, azon akadtam ki mennyien járnak oda, kiöltözve, én életemben nem sokat voltam még fodrásznál, de ott lehet ismerkedni. Igaz én a fiammal voltam, tök lefoglalt, de ment a pletyi rendesen.

181. nyikagi (válaszként erre: 180. - FairyJ)
2010. jún. 23. 15:51
Ok, köszönöm, élni fogok vele.
180. FairyJ (válaszként erre: 177. - Nyikagi)
2010. jún. 23. 15:48
Igen érthető:) És az ajánlatom továbbra is fent áll:D
179. nyikagi (válaszként erre: 178. - Zelma68)
2010. jún. 23. 15:46
Igen, sajnos ez így igaz. Én nagyon kívánom, hogy Neked sikerüljön!
178. Zelma68 (válaszként erre: 172. - Nyikagi)
2010. jún. 23. 15:34
Drága nem is rád gondoltam... Nem volt érkezésem befejezni, mert melóból írok és jött a főnök... Általában az emberekre értettem. Sajnos az egyik fél megtesz mindent, amikor ő bajban van, amikor segítségre lenne szüksége, akkor jön rá, nincs barátja... Sokat próbálkoztam én is, de amikor nagy kakiban voltam senki nem kérdezte meg, hogy élek e még...Akkor jöttem rá újra, hogy az ismerős és a haver nem barát, hogy egyoldalú ez a dolog. Hát mit mondjak? Bőgtem :( Sok ember csak kapni akar, de a barátság csak akkor működik, ha az adás-kapás egyensúlyban van. Ha nem így van, az egyik fél, aki megtesz mindent, általában belefárad. Ha állandóan lepasszolják az embert, akár időhiány vagy bármi más miatt, akkor az keserűséget szül. Nem benned van a hiba. Én reménykedem, hogy egyszer lesz igazi barátom. Talán éppen közületek :)
177. nyikagi (válaszként erre: 176. - FairyJ)
2010. jún. 23. 14:52
Köszönöm, aranyos vagy, és jól esik. Szerintem az a barát, akinek elmondhatsz mindent, de ez fordítva is így igaz. Ha kell még éjjel is felhívhassam, de ha kell éjjel is felhívhat, mert meghallgatom, számíthat rám. Azt sem tudom, mit kezdjek az életemmel. Nem azt várom, hogy vki megmondja mit csináljak, csak érezzem, hogy vki áll mellettem. Nem tudom jobban leírni, mit gondolok, remélem érthető
176. FairyJ (válaszként erre: 160. - Nyikagi)
2010. jún. 23. 14:36
Én ilyen vagyok:) Téged is szívesen meghallgatlak, még ha segíteni nem is tudok, talán elég, ha kimondasz dolgokat:)
175. FairyJ (válaszként erre: 170. - Zelma68)
2010. jún. 23. 14:35
Gyere bátran, majndem mindig van itt valaki:)
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook