Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
A kutyákban nem GPS, hanem chip van.
Azért nincs GPS egy kutyában, mert meg mindig egy száz forintos méretében néz ki egy gps-bluetooth hívő, rezgő kütyü.
Amiben néha elemet kell cserélni.
A chip az azonosításra szolgál, nem a bemeresre.
Megjegyzem az alábbiakat:
1. Nóra alapszabályellenesen hívta össze a közgyűlést. Tértivevényes ajánlott levél, sürgős esetben telefon/e-mail. OK, fogjuk rá, hogy így cselekedett.
2. Kötve hiszem, hogy az alapszabályban benne foglaltatna, hogy vannak olyan ügyek, amelyekben a tulajdoni hányadtól függetlenül 1 szavazat/fő típusú szavazás döntene. Ez nem parlamenti választás vagy szavazás.
3. 24 órán belül elintézte volna jogi úton, hogy Szonja legyen a B. András Alapítvány kurátora vagy micsodája?
Vandácskának egyel több, vagy kevesebb kufirc már igazán mindegy.
Elhalt a baba, kiégett a téma, talán soha nem tudjuk meg kivel mi történt.
Naiv Vandácska, gyerekért egy kufirc egy diplomatával...
Amúgy ki erőszakolta meg Lucát?
Helyes! Jól teszed! :)
( Kapcsolgatás közben engem meg a "Hegyi doktor....." ejtett ámulatba vagyis, az csoda szép tiroli táj! :)
Még a levegőt is harapni lehet ott...... )
Cékla ma nem volt kutyaiskolában?
Sok életképtelen mind önálló életet és céget akar
Multkor Gigi cukrász, most Timi divat tervező
Pénz honnan lesz? Az nem érdekes most
Zsóti nem vette észre hogy a "10 zacskó" kajából egy maradt, mert a többit Gizi elvitte?
Máté még szerelmes Adélba?
...de bizony...
Egy szerethető kedves, takaros lányból így lesz valami egészen más.
Ez csak azt jelenti, hogy jó a sminkes és jó a színésznő is, mert tökéletesen alakítják a szerethetőt és a furát is.
Kíváncsi vagyok milyen karaktert szántak Dorkának.
waaa, rákerestem hogy ki is az a Bodza
Meglepődtem, kedves csaj volt abban a sorozatban
Nem gondoltam volna hogy ő az
Vanda magának köszönheti, hogy nem lehet a fiával.
Undorka régi énje visszatért... Már csodálkoztam is, mostanában milyen visszafogott lett. (Nyugtatgatta Oszit)
Dorka meglehetősen fura, kíváncsi leszek a nagy titokra.
Dogocsakámat néha elvitte a Margitszigetre egy lány a tacskójával sétálni futkározni
A hid tövénél laktam
Egy alkalommal a szomszéd szól hogy kutyácskán a kapuban üldögél. Meglepődtem hogy mi történhetett
Vagy egy óra mulva jön a lány sírva hogy elveszett a kutyácskám. Annyira sirt hogy nem volt szivem hülyiteni, mondtam hogy hazajött
Soha többet nem adtam oda neki
Nyilván átjött a ma már betömött aluljárón, de igy is két utcán át kellett jönnie
Vanda hisztériájánál csatornát váltottam
Ez a Dorka valami szökött idegbeteg? Ha válaszolni kell ránéz a másikra, ha valamibe belekezd a másik közbevág
Hogy hivják a másikat?