Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Nem, kétszer néztem meg a jelenetet!
Még nem volt otthon, mikor Natasa ezt a virágos dolgot mondta neki.
Bizonyítani nem tudom, és az illető sem igazolta vissza a gyanúmat. Korábban valakit "megvádoltam" ezzel, nem is helyeselt, de nem is tiltakozott. Csak símán kikerülte a témát.
Engem nem zavar, talán majd észreveszik magukat, hogy esetenként akkora bakikat ne ejtsenek, mint az egymagában ellenőrző NAV-os, és hasonlók... ha azt akarják, hogy nézzük is a sorozatot.
Most nézem vissza az egész hetit.
A hétfői részben, mikor Sas látogatásakor megérkezik Milán...és utána Natasa elmondja neki, hogy ő hozta azokat a virágokat, amiről Emília azt hiszi, hogy valaki mástól kapta....és hogy ne szóljon erről Emíliának....szóval mondjátok meg nekem, ennek mi értelme volt?
Milán egy szót nem hallott Natasa-Sas párbeszédből.
Tök felesleges volt elárulni neki, hogy ki ez a Sas és utána meg megtiltani neki, hogy erről beszéljen Emíliának!
Elég lett volna annyit mondani, hogy Eília régi betege, slussz.
Vagy ha már mindenképp meg kellett tudnia Milánnak, hogy Sas hozta a virágokat, akkor meg legalább csinálták volna úgy, hogy Milán hallja a beszélgetés ezen részét!
Te tudod,hogy ki az ? :)
Tegnapi Liza beszólás óta biztos vagyok benne,hogy olvasnak minket :)
Ezen én is röhögtem! :))
Olvasnak minket, hát itt van közöttünk, hogy ne mutogassak ujjal senkire sem... :)))
hát nekem nem jön be.
még Laci is helyesebb.
Na ugye hogy olvasnak minket ??
Liza mondta,hogy eddig a szekrényben volt :D
De az ellenőr sem egészen oké! Hiszen a NAV-osok minden esetben párban járnak éppen azért, hogy legyen egy tanú, és ha már ketten állítják ugyanazt, akkor az lesz döntő.
Próbavásárláskor persze leginkább csak az egyik megy be vásárolni, és csak a lebukáskor jelenik meg a másik is, de hát itt kívülről sem mozdult meg senki idegen, aki segített volna a nőnek...