Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
"Melyik vicc jutott eszedbe?"
Elmondom gyorsan, mert úgy látom most egyedül vagyunk! :DDDDD
Javítja a hűtőt a szerelő, a hazaérkező asszonyka azt hiszi a férje és "jól megijeszti, hátulról ráüt a sejhajára. A szerelő úgy megijed (mint tegnap Tóbiás!), és beveri a fejét, majd elájul. A mentősök viszik el, de amikor meghallják, hogy mi történt, elejtették a hordágyat a röhögéstől, és eltört a szerelő lába......:DDDD
- Milyen pikk-pakkra elmentek Giziék Angliába?!
Ennyire sietős volt a nyelvtanulás, vagy más oka van a nagy sietségnek?!
- Vajon Piros lesz az új alkalmazott a Rózsába?! Lacinak is besegíthet legalább!
- Tóbiás ahelyett, hogy elkapná Ludwig botját, máléskodik! Elég lenne csak meglökni, már dőlne is, mint egy zsák.
Attilát miért személyesen kereste fel otthon, mikor tudja, hogy "zsúfolt a szállóhely??!!"
Bezzeg a hűtőszekrénynél frászt kapott, mikor Kristóf "megijesztette!"
Eszembe jutott az ősrégi "vicc, a hűtőszerelőről"...........:DDDDD
Ebben van igazság Hópihe, csak azt nem tudom, mert jogi dolgokban nincs jártasságom, hogy nem kérdezhet-e az ellenfél ügyvéde.
Bandikára , hogy van egy kis beütése , simán rá lehet fogni, de sokan bújnak ki ezzel az igazságszolgáltatás alól. Az biztos, hogy konfliktuskezelési gondja van és agresszió is van benne bőven. Érik az embert az életben sérelmek, de nem kezd el azonnal pofozkodni. Ha meg előre megfontolt szándékkal áll bosszút - még rosszabb.
Nem tudom Ági miért tanul lövöldözni, talán le akarja Lúdat vadászni?:D Ha már többen látták , hogy él, tudnak róla, akkor simán jelenthetnék a rendőrségen, bár ez túl egyszerű lenne.
1. Amennyiben a Nóra által felsorolt, és a bíróságra beadott tanúk között szerepel Vili bácsi neve, akkor már dr. Gúnár, nem sorolhatja fel, és nem idézheti meg saját tanúként
2. Ha esetleg Nóra azt hozza elő, hogy Bandika szellemileg nem mindig komplett, lásd az édesanyja, a tesója, stb. stb. agybaját, és az a pofon is egy olyan pillanatban történt meg. És mellesleg utólag totál megbánta Bandika, és bocsánatot kért... és erre az agybajra mint betegségre alapozva kéri Bandika felmentését, és orvosi kezelésre való kötelezését, akkor elkerülhetik a börtönt
Másrészt én azt figyelem már régóta, hogy akár Ági, akár Nóra-Miki lányait is rögtön felvették a svájci iskolába, gondoltak egyet, és már ültek is repülőre. Külföldön nincs olyan, hogy év-kezdés??? Bármikor, bárki ilyen neves iskolákba rögtön felvételt nyer?
Most még a repülőjegy árát kivették a kisboltból, majd a tanfolyam árát "össze-rúdtornázza" odakint Gizus! Ahhoz nem kell nyelvet tudni!
akkor nem húzhatnák még hetekig,gizi majd jól elveszik londonban mert nemigen vágja az englist,
na jóccakát!megyek profilozókat nézni
Gizi beszélni angol?
Amugy mi lenne ha a "jobb" férfiak megkeresnék Ludat és eligazitanák kicsit?
mint tudjuk ,tóbiás mindig majrézik ,mindentől, ez nagy tett volt tőle,hogy elmondta áginak,hogy ludwig él,most már csak az a kérdés mikor találkozik valakivel az udvaron,ésssss akkor mi lesz, giziéknek honnan lett hirtelen ennyi pénzük,hogy telik a tanfolyamra, és ha el is kezdi az iskolát miből fizetik,mikor mindig,rinak hogy nincs pénz
na de minden kiderül mert a mátyás király téren nincs titok
Arra én is kiváncsi leszek, hogy Lúd és Ági is eltűnik-e a színről, és persze Liza is? - bár róla nem írták, hogy nem fog szerepelni.
Ez a Laci-Gizi-Piros trió se életszerű. Az anya nem jelenhet bármikor meg a nevelőszülőknél és onthatja az újabb és újabb ötleteket, a gyámügy szabályozza a látogatás idejét és még a telefonon való kapcsolattártást is. Giziék meg gyámügy engedélye nélkül nem vihetik külföldre a kislányt. Persze így jobban lehet bonyolítani a dolgokat, a valóság szürkébb, unalmassabb.
És Tóbi zsarolása - mivel is zsarolhatja Lúd őt, hiszen ő füle mögött lényegesen több van, mint hivatalos halott bújkál titokban lakásokban és még ki tudja, hogy milyen bűntényeket követett el, hogy egyáltalában halottnak nyilvánítsák, mennyire volt benne keze a balesetben.
Szóval ez egy nagy mese felnőtteknek, de nekünk is kell néha a mese.
Miután Gubik Ági csak augusztusig forgat a sorozatban, kíváncsi vagyok, hogy Ludwig marad-e?!
Lehet, hogy Zubornyák Zoltán (Ludwig) is megunta a Londonból való "hazaszaladgálást" a forgatásokra?!
Ezt én sem értem.
Abszolut nem reális, hogy egy ilyen mindenki jön- megy házban senki nem veszi észre őt.
Nem értem tényleg, hogy Ludwig, miből gondolja, hogy egy ilyen körfolyosós házban, nem találkozik senkivel?!
Honnan veszi a bátorságot, hogy "csak úgy" lebiceg, akár egy szellem?!
Utána meg egy perc múlva, Juli és Attila ott tart liezont............
Ja, és Ludwignak vissza is kell jönni.......
Bátor!