Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
rámjött a röhögés, mert eszembe jutott, hogy miki akkor volt farmerban meg kockás ingben, amikor nóra letaposott az esküvő után párizsba!
akkor miki "lazán" volt otthon, ki se mozdult és depressziós volt. alig evett, magdi vitt neki erőt adó húslevest:DDD
tudod, öltönyben nem lehet maga alatt:DDD
ezzel is teljesen egyetértek. én pl. abból tudom, hogy egy színépsz jó színész, ha látok némi különbséget a normál megszólalása, gesztusai között, és aközött, amikor meg játszik, szerepet, mondjuk a Bk-ban.
És a Kinga az életben is ugyanolyan affektálós. Szerintem legalábbis.
ez igaz, mert nyilván ez film.
...de az a tapasztalatom, hogy sokszor összecseng a színész privát énjével a szerep. (nyilván vannak kivételek!!!)
kinguska, mint edina borzasztóan öltözik és a nyilatkozatai is drámaian ostobák. a választottjai (pl. a legújabb nagy ő) is rémes. szóval nem egy agysebész! (bár ezzel a jelzővel már mást is illettem, talán tildát)
Terrmészetesen nem tud, dehát itt nem a valóságot látod, ne is keresd azt a Bk-ban.
/Igaz, mi nap mint nap a valósággal szembesítjük a látottakat, dehát ez így van rendjén, aki a mában él, nem is gondolkodhat másként.
Pedig nem vitás, egy helyenként irreális, itt-ott naív világot látunk, gyakori, életidegen cselekménnyel és megoldásokkal, ezért is vitázgatunk itt erről./
Egyébként abból is lehet. Azt hallani, érdemes turkálni, mert esetenként egészen jó holmik is horogra kerülhetnek, amelyek a szaküzletben csak méregdrágán kaphatók meg..
Kinek milyen szerencséje-és ízlése-van.
nem tudom például ma egy pesti hm, kávézóban vagy miben, amilyen a Rózsa, szóval hogy egy pincércsaj hogy tud a fizujából ilyen rucikat venni. mint amilyenekben flangál.
vagy netán turkálóból öltözik?
hát, ez az:(
egészségtelenül néz! ráadásul annnnnyira cicababa!
Persze ízlése válogatja, de nekem tetszik.
Elegáns a tartása és szép a mosolya is.
miiii? se melle, se feneke, se combja, se stílusa! szomorú, hogy ha a férfiaknak ez jön be...
de lehet, hogy önmagában az is elég, ha valaki szőke és 20 kiló:(((
Balogh Edina igazi amatőr és ez nemcsak a státusára vonatkozik.
A férfinép inkább a szépsége miatt figyeli, legalább is én.
/legutóbb, az a fekete-fehér csíkos felső egészen jól állt neki, nem?/
Az nem csodálható, ha a nőknek Radnics, azaz Laklóth Ali volt a legrokonszenvesebb, legférfiasabb.
"Végre egy jó pasi"-mindenki ezt mondta.
hú, laklóth nagyon bejött nekem is! olyan hanyag eleganciával játszott, hogy hűha!
várom vissza őt is és fenyvesit is! két jó színész, két jó karakter!
Laklóth Ali egészen kiváló volt a snájdig, alvilági borkereskedő figurájában!
Sajnálom, hogy búcsút mondott a Bk-nak, de még feltűnhet..