Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Tulajdonképpen nem csapná le az anyja kezéről Félixet, hiszen az anyja szakított vele. Az egy más dolog, hogy most ez miatt "látványosan szenved".
És hát ahogy mondani szoktuk: a vén kecske is megnyalja a sót.
Majd Emília is elgondolkodna egy kicsit, hogy az élet nem mindig fekete/fehér, és lehetne egy kicsit türelmesebb Félix-szel, ha meg akarja magának tartani.
pedig igaza volt, ha valakit megbízunk egy feladattal, és mást akarunk helyette akkor szólni kell neki, hogy köszi az eddigi munkádat de már más csinálja
igen Félix inkább Emílihához passzol években, Peti meg nem bolond, meg amúgy se járnának amitóa ez a helyzet
ne már, emilia szereti ezt a lókötőt,még ha nem is vallja be ,ne bántsák már jobban,natasa keressen fiatalt,de ne petit mert ez bolond
zseniális ötlet!!!
Natasa csapja le anyja kezéről Félixet!
Csúcs, érdekel ez a szál! :)
Egyetértek! :D
(Az tűnt fel, amikor leült Natasa a padra, alig hagyott helyet Félixnek. Igen szűken ültek, de azt hittem, hogy csak én látok többet ebben! :D)
Tegnap már azt hittem, hogy ők ketten, Natasa és Félix majd közös bánatukban valahogy egymásra találnak, és összegabalyodnak egymással. Hirtelen akkora összhang támadt közöttük... persze ami késik, nem biztos, hogy múlik...
alkalmi költés... jó hangja van, de ez a dal, khm....
amúgy ajánlom figyelmetekbe:
[link]
Igen, a két nagymama aranyos. Talán Natasa esze is megjön és hazacuccol családjához abból a nagy kommunából.
Luca helyes lenne, csak a fufrujából vágnának le kicsit. Alóla kukucskál ki, mint egy puli kutya.
ebben a részben azért voltak jó és szép dolgok nagyon szeretem Bözsi mamát meg Irmát két igazi nagyi, hogy ne csak mindíg a hülyeséget szúrjuk ki vegyük észre a jókat is,Natasa is hogy megszelídítette Félixet,még megérjük hogy megjavul
Nekem is tetszett Milán száma, Rudi is jól "asszisztált" neki, mint tanácsokkal, mint gitárral.
Natasa a "Kárpátok James Bondja!" :DD
Azt gondoltam, hogy nem ússza meg ilyen könnyen Félixet, pedig de! :D
szegény Milán ritka nyálhegy.
Valós ez a szám vagy alkalmi költés? Tecc!
milán előnyére változott,ilyen is ritka aBK-ban
Jó volt az a szám amit Milán énekelt!
Aliz hülyeségekre oktatta Lucát
Peti meg ne verdesse magát
hát pont ezért nem kellene tóbiásnak hőbörögni, mert gigi csak azért tudta elvinni bencét, mert se zsófi se tóbiás nem ért rá a gyerekére, és ádám volt aki nem engedte hogy gigi bántsa bencét,most mégis ő a bűnbak,de majd jön sári és lesz nagy rinyálás
Köszönöm!:D
(Eddig világos volt a dolog, hogy Gigi elrabolta Bencét, azt is láttam, amikor Ádám felfogta, hogy mit akar Gigi, segített és megtett mindent (telefonon tartotta a kapcsolatot Tóbiásékkal), hogy Bence visszakerüljön hozzájuk, a szüleihez.)
Ádám lépett le Gigivel, mikor Gigi elrabolta Bencét.
Nem jövök rá, vagy "kimaradt", hogy Tóbiás miért is haragszik Ádámra?
Milyen bűnt követett el Ádám, hogy Tóbiás ennyi gyűlölettel van iránta?!
Az a vicces, hogy a Kisvárosban Emília vagyis Sztárek Andrea is rendszeres szereplő volt, de ott semmi közük nem volt egymáshoz. Ott Usztics Mátyás udvarolt neki, nem Lux Ádám.
mikor először megláttam félixet azon agyaltam hogy miben láttam régebben,már majd megütőtt a guta mikor egyszer évi itthon volt és megszólal jé de megöregedett ez a lux ádám ,,hát a kisvárosban,, de ott jó fiú volt
Megjavulni nem könnyű, bár azt mondják soha se késő. Szegény Emilia olyan tisztességes és mindig a rossz fiúk felé hajlik. Zsolt is tetszett neki és hát róla tudunk amit tudunk, nem egyszer varrták be a börtönbe.
Félix megígérte Emíliának, hogy felhagy a korábbi "pénzkereseti, megélhetési" módokkal, kapcsolatokkal, és megjavul. Csak hát nem olyan könnyű kiugrani egy ilyen bandából, egy ilyen "üzletágból", ahol mindenki tud a másikról valami kis apróságot, és azért tartják sakkban egymást, hogy az illetőnek eszébe se jusson dumálni... Pedig én szurkoltam nekik, annyira össze illettek ők ketten.
Hát igen, őszintén szólva Félix, bár jó képű, tisztes őszes - nem való Emiliához, mert nem tud megjavulni. Igérni azt tud, de olyan szegény ember nincs, aki igérni ne tudna.
Tóbi csak nyafog, azon kívül mást tenni nem tud. Valóban látogatná inkább a fiát, minthogy mindenkit okol.
További ajánlott fórumok: