Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Koncz Gábor az Égből pottyant mesék mintájára jött, :), mint Kérleklaci megmentője.
Csak bezavartak kicsit a zsaruk :)
Lányok!
Ugye szörnyű volt Andi a piros kabátban, körömcipőben a bokáig érő nadrággal?
semmmmmmi!
még abban sem vagyok biztos, hogy érettségije van...
Hogy került a képbe Koncz Gábor??? :O Nem értek semmi. :( Akkor a Nóra először nem-et mondott Mikinek?
A Laci miért mondta, hogy ez az új meló az, ami igazán neki való? Miért milyen végzettsége van neki tulajdonképpen?
Basszus! Nem tudtam, hogy ma is korábban lesz! Lemaradtam az első részről! Valaki, amig még nem kezdődik a második rész. Vagy már az is megvolt...? Basszus. :(
Amúgy a mininován még csak a 4070. rész van fent, úgyhogy nagyon el vannak maradva. :(
Csaliját. Hm... Csaliját?
A finom megfogalmazás iskolapéldája!
:D
Nem értem miért nem csodálkozol...
Vajon miért nem csodálkozom, hogy pont ezen "akadtál fent"? :DDDDD
Van más választásom?
:D :D
♥♥♥♥
Rómába ma már nem nehéz eljutni..persze ahol euró-s világ van, az egy magyarnak kissé drága, dehát ez a csodálatos város megéri a pénzt és a fáradozást.
Mert ezt a várost csak gyalog érdemes bejárni..persze autóbuszból is megnézheted a Colosseumot, a Viktor Emmánuel-emlékművet, a Villa Borghése-t, a monumentális Szent Péter teret, az Angyalvárat,stb. Sokan megteszik, ám ez csak felszínes élményt ad.
Ez a város Botond és Vandácska tetszését is messzemenően elnyerné. De még a fantasztikus kiállítású Vatikáni Múzeumban sem unatkoznának, ez biztos.
/Utána ráérnének szakítani./
A többit látnivalót már nem sorolom, mert még megszóltok.
Aki teheti, mielőbb látogasson el ide, nem fogja megbánni.
Nagyon irritál már Laci lúzersége, mintha szándékosan tetszelegne ebben a szerepben, és direkt keresné magának a bajt, hogy aztán még jobban elmerülhessen az önsajnálatban.
Vanda mire fölbeszél Emmával ilyen magas lóról? Annyira szemét volt vele, hogy örülhet, hogy Emma még szóba áll vele egyáltalán.
Ne vedd komolyan..de az életben nem ritka, hogy valaki a szakítás előtt még eltölt egy kellemes órát a partnerével..
Lehet, hogy ez számítás, de nem kell tragikusan felfogni.
Ennél sokkal furcsább-és talán elítélendőbb- dolgok is megesnek egy kapcsolatban.
Tudom, hogy dög, bestia vagyok, de ez kikivánkozott belőlem..!
Elnézve Vandácsak hisztijeit-csak ezt mondhattam..