Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Bocsi, az utolsó előtti mondat rossz helyre került.
Helyesen a "Szomorú lennék.."-kezdetű mondat után következik.
Elnézést.
Az, hogy Claunak nem sikerülnek a férfi-kapcsolatai, semmilyen összefüggésben nincs Juli jelenlegi, problémás helyzetével, hidd el, gerna.
Julinak volt egy link férje, Alex, akivel nem sikerült az együttélése, jól tette, hogy megvált tőle, mert link volt, élhetetlen. Szerelemről itt már szó sem lehetett.
Az pedig, hogy miként alakul majd az Andrással való kapcsolata, kizárólag a forgatókönyvtől, ill. az írói szándéktól függ. Én úgy látom, normális felfogású nő, csak rosszul neveli a lányát, hagyja hogy az valósággal uralkodjon rajta, hagyja, hogy emiatt a másik gyermeke tőle távol nevelkedjen, ami súlyos hiba.
Ezen feltétlenül változtatnia kell/ene, mert e gondjai annyira lekötik, hogy képtelen saját életével törődnie.
A vázoltakon kívül nem látok nála semmiféle problémát.
Hiszem, hogy kész a párkapcsolatra is. Egészséges, nem frigid. /De frigid nő különben sem létezik, csak akadnak ügyetlen férfiak, akik nem tudnak a nővel bánni../
Szomorú lennék, ha a cselekmény abba az irányba tendálna, hogy Juli képtelen a megfelelő férfi-kapcsolatra.
Az persze lehet, hogy nem András lesz a párja, de ez az ő jövője szempontjából most indifferens.
Én így látom.
Ezt jelen esetben majdhogy kizártnak tartom.
Röviden ennyi.
Nem, nem hiszem, hogy így van. Semmi nem utal erre.
Juli nem utálja a férfiakat, ha e vonzalmáról nem is győzött meg eddig bennünket.
Majd figyeljétek meg, hogy ez nem fog igazolódni.
Inkább az olyan csajok disznók, mint ő..
Azt hiszem, inkább savanyú a szőlő nála..
De az nagyon.
Orsit valószínűleg nem fogadná el Vanda, mert tudja, hogy nem az ő álláspontján van Imi dolgában.
A kis áspiskigyót egy másik picológushoz kellene vinni.
Inkább mintha kollégiumban, illetve nyári táborokban lakna, bár érdekes, hogy sikerül kitölteni velük a teljes szünidőt.
Gerna, van igazságod.
Juli egyszerűen utálja a férfiakat. Kitette Alex szűrét (2x), megvált a fiától, nagyon Andrásra sem gerjedt - több férfineműről nem tudunk. Ott van még a nevelőapja, akivel sokáig együtt laktak, de Juli igyekezett különköltözni, anyagi megterhelés áráni (miért is?). Viszont nagy indulattal gyűlöli Imit - végre valakit egyértelműen gyűlölhet! ezért hisz a végsőkig Vandácskának.
Nekem ez az elméletem.