Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Itt elvileg 1 hét fenn van.
Géza szerelmi vallomásával-ennek ma, vagy holnap leszünk tanúi-a Te véleményed látszik igazolódni, virgi!
Gratulálok!
Az a szomorú a Bk-ban, hogy a "happy end" mindig elmarad, és ha sor kerül is rá, tiszavirág életű.
Egy pillanatig sem kétséges, ha Géza és Kinga ismét összekerülnek, ez se tart majd sokáig, lesz aki szétrobbantja: vagy Magdi anyus, vagy Botond, vagy Zsolt, esetleg valaki más.
Ez a szappanopera a torzsalkodásokról, a civakodásokról és a boldogtalanságról szól.
Már megszokhattuk, itt mosolygó arcot csak rövid időre látni.
"Mindíg is szerettem és mindíg is szeretni fogom!"-vallja meg a hazatért Géza-Kinga jelenlétében-a megdöbbent anyjának!
Eddig a friss előzetes.
Ez nagy dolog. Most már csak arra leszek kiváncsi, miként reagál erre Kinga..
sziasztok!
Tudja esetleg valaki, hogy az eddigi adásokat hol tudnám visszanézni? A honlapjukon nem tudtam.:-(
Minek olvassak vissza, úgyis emlékszem ebben a témában mindenre. Viszont Kinga maga nyilatkozta, hogy neki szilicicije van,. Zsófién meg egyértelműen látszik, hogy nem.
Részemről többet nem foglalkozom a kérdéssel, majd akit érdekel, visszaolvassa. ;)))
A BK jelenlegi színvonalát hűen tükrözi társalgásunk jelenlegi fő csapásiránya.
Hogy olyan elképesztő dolgokról ne is beszéljünk, mint hogy a hatóságok (és anyuci) elől világgá bújdokló Géza, készségesen ad interjút egy tv-nek. :(
Változatlan az a véleményem, hogy Kinga egészségtelenül vékony, nem sok választja el attól, mintha anorexiás lenne.
Legalább 6-8 kilót kellene felszednie, hogy minden tekintetben vonzó benyomást keltsen egy férfi számára. Nem elég a helyes pofi.
A mostani alakjával a divatszakmában lenne a helye, dehát végül is az a lényeg, tetszik-e így is a barátjának és úgy tudni, ebben nincs hiány.
Szaisztok
Hol lehet előzetes videot megnézni?
Off:
Képzeljétek, van egy olyan topicom ami a Belara fog.gátló tabletta hatásairól szól és most megnéztem, hogy milyen nehéz idetalálni. Beírtam a google-ba hogy Belara első közt az én topicomat hozza le. Ezért a nagy nézettség. Sok segítséget tudnak egymásnak nyújtani a látogatok. Most büszke vagyok magara! :P :D