Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
"meleg vagyok, rám figyeljetek!",
ezt én sem...ha meleg, akkor meleg,de ne mondja ki.Ő dolga...
nekem is furcsa volt ez a "gáláns lovag"-előadás Patrik részéről: egy szóra átengedi Mikinek Nórát (cserébe az életmentős akcióért, mert ő nem szeret tartozni senkinek..) és ő bizony olyan tisztességes, hogy Klaudia titka is biztonságban van nála..
..egy szent ez a pali!:DDD
miről van szó?...lemaradtam....
SEGÍTSÉÉÉÉÉÉG!!Égbe kiáltó mondat:D:D:D:D:D
:D:D:D:D:D
áhá...:)))):S:S:S:S:S
persze, figyelek:)) hát ma bizti nem jönnek össze és azt is tudom, ha még "csak" egy csók is történik utána valami kiderül...és akkor megint később jönnek össze.............:O)))))) tudom, h erre a naaaagy összejövésre várnom kell, benne van a pakliban.de azért tényleg örülök.DE CSAK AKKOR FOGOK HA TÉNYLEG ÖSSZEJÖNNEK, ELŐRE NEM! Tanultam az élettől, hogy nem szabad "előre inni a medve bőrére...":OOOOO)))))
talán jöv.héten megtörténhet az a csók, mivel nóri és miki megállapodnak nem vádolják egymát.háátha..:)
hehe:D:D köszi:D ő tudja kiről van szó 1általán?:D
mikor fórumozok, és megismernek a tagok az őrületes rajongásommal és történik valami nóri és miki között, akkor mindig mindenki rám dolgol.:))))))))
szerintem is gáz volt, hogy andrás elolvasta, amikor tudta, hogy az ő zsebében nincs papír, tehát nem lehet az övé...
ezzel együtt ha kisköcsögnek van esze, simán kimagyarázhatja, hogy pénzt kap a zsolttól a munkáért, ezért - kényszeredve ugyan - de elvégzi neki a melót, de akkor is utálja...
ettől függetlenül úgy vélem, az este túlzásba vitte ezt a 'hej de utálom ezt a maffiózó mindenkit lekezelő és kiosztó bunkó zsoltot' szöveget...
Azt hitte, hogy a sajátja az, na. :)
De a jelenet nagyon ragyi volt.
Igen, az egyforma kabát megtéveszthette, de amikor látta, hogy nem az övé, mert van valami a zsebében, nem kellett volna elvileg megnéznie. Mert nem az övé. :) TUdom, akkor unalmas lenne a sorozat... :D
Igen, mindjárt reggel és én is itt. Megyek is aludni, különben ideragadok ki tudja meddig.
Én nem hiszek ilyesmit már jó ideje. :D Nekem azt mondták itthon, hogy a nőn legyen egy pici zsír is. ;)
Kinga vékony, de azért tényleg csinos. Mondom, CSINOS, de nem ilyen lenne a választásom, ha férfi lennék. :)
Sőt, szerintem Zsófi is elég vézna lehet élőben. (Mert azt mondják, a tv-ben erősebbnek néz ki az ember... Nem is tudom, akkor Kinga alakítója milyen vékony lehet valójában?
És ha már "fogyizunk", Nóra is fogyott sokat, de ő még jó súlyban van. :)) Viszont Klau ahogy néha kifarol valaki lakásából vagy otthonról... Van ott párna rendesen.
Aztán hogy a sorozatnál maradjunk, engem ma idegestett András nagyon. Mi köze van hozzá, hogy ki mit csinál? Ki ő Botondnak, hogy a zsebében turkál? A saját párom zsebébe nem nyúlkálok bele, nem ám vendégségben egy tulajdonképp idegenébe.
Engem ezzel a melegfelvonulás témával ki lehet vinni a világból. Semmi bajom velük, de amikor állandóan vonulnak meg kiáltják teli torokból a világba, hogy "meleg vagyok, rám figyeljetek!", azt nem bírom. Én sem vonulok sehova, hogy "Héé!, heteroszexuális vagyok! Figyeljetek rám ezért!".
Na, én is offolok, de ezt nem bírom soha szó nélkül hagyni. Brrrr.... Grrrr... :D :D
Vagy annyit van hasmenése, hogy nem tud hízni pár kg-ot. :)))
A soványság és betegség dologról eszmebe szokott jutni az "igen bölcs" mondás, hogy a kövér ló, ha beteg, lefogy, de a sovány megdöglik... Ez most nem épp ide vágó, de hát ja, aki vékony és még vékonyabb lesz, ha beteg, akkor nehezebben is épül fel. Egy kis zsír kell, na. :D
Július 5-én lesz a Melegváltás napja! A fene egye meg! Mégiscsak engedélyezte a rendőrség! Eredetileg nem akarták engedélyezni forgalomakadályoztatás indokával. Ilyen hülyeséget! Miért nem lehet megmondani a frankót? Olyan átlátszó ez az egész!
(Elnézést az offért!)
A melegváltások elég gyakoriak mostanában, nem? Zsófi egyik nap Imibe volt szerelmes, majd Barthába. Most Nóra tegnap még Patrikot ajnározta és csillogó szemmel mesélt róla, ma meg már Timikének bevallotta, milyen sármosnak tartja az apukáját és hogy szereti.
Ja, és hát Tilda is ágyból ágyba ugrált...
Én szinte rettgetem, hogy nehogy megint a hasmenéssel jöjjenek. Mondjuk olyan dumával, hogy Kinga egy ilyen csaj, aki hasmenést kap, ha nagyon izgul. Mert ez annyira ciki lenne, hogy nincs az a nő, aki reklámozza magáról... Aztán rosszul lett. Nem tudják, mi a baja. Most majd biztos az jön, hogy Kingának valami rejtélyes betegsége van.
Patrik szerintem vérszemet fog kapni a pénz említésére és mégis elfogadja Klautól a hallgatásáért cserébe. Bár én nem hinnék neki.
"Megvolt a szex és már nem is olyan vonzó a pali. Csak szexhiánya volt és kész. :))))"
Hehe!:D Nem is olvasom tovább, mielőtt nem reagálnék erre! Tetszik! A nőknél is ismert a kiéhezettség jelensége? Nem is tudtam! :D
Mondtam én már többször, hogyha megkap az ember valamit vagy valakit, már nem is olyan érdekes! Ezek szerint most is ez volt a helyzet? :D
Egyébként nekem tetszett Patrick mai megnyílvánulása. Én könnyedén megbocsátok neki, mert soha nem is haragudtam rá. :)