Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Komolyan mondom, már SEMMIT NEM hiszek el...
MIKOR BÉKÜLNEK KI??:(:( Nem hiszem el:((((:"(:"(
ok, hogy megbocsátottak egymásnak.DE mikor jönnek össze??áá..:(:(((((((((((((((((((((((((
Jövőheti tartalom:"Miki úgy manipulálja a helyzetet, hogy együtt lehessen Nórival"..már nem hiszem, hogy jöv.héten fognak összejönni
köszi :-)
nekem is tetszik :-)))
jahjjjjjjjjj:D hogy ez a csaj mekkora cuki:D:D végig röhögtem:D:DDDD annyira édes és kedves:)))) Amikor Iza állapotos volt akkor ugyanez volt a helyzet.:))))) ő is édes:))))))))))))))))))))))))))))))
az izét:D(ezt jól elaszontam:DDDD) nézze meg mindenki!!!!!
CÍM: SZTÁROK BIZONYÍTVÁNYA!! AZ nagyon jó!!:D főleg a stohl és a 2 pasi szövege Lilunak:D majd be****tam a röhögéstől:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
M.Kati felett vagy alatt van.
:D nem foglak lekiabálni...az eddigi nevelést még valóban el**ták:S ...sajnos.mert a kapcsolatukat ami annak idején *** volt belevitték a haragot is. Szerintem béküljenek ki mondjuk MA:) és akkor együtt nevelhetnék a kicsit, normálisan:)))
igen, 2. De mikor clau lánya megszületett és elvették tőle, akkor más szülőknél nevelkedett aztán kapott új nevet...nem is tudom melyik szebb...Juli vagy Timi? hm...Timi:) becézve a timi cuki:D de úgyhogy tímea túl komoly. Juli így nem tetszik,de hogy Júlia:) az szép...(erről a névről a kedvenc musicalem jut eszembe:))amit imádok:))) Rómeó és Júúúlia......:O))) )
szóval a gyerek nevelésre visszatérve, ha ma kibékülnek és mindent másképp látnak, egymással édesek:)) és a picit is úgy nevelik, akkor rengeteget látjuk timikét és őket boldogan...(egy ideig biztos...:D)
aha...:D:D "Kicsit"...:D remélem nem estél le a székről a földre:D:D /D/D ezt még szoknom kell...néha reflexszerűen :D :D
igen el van **va:D
Látod ezt nem tudom, a sztorira (neveshuzavona)emlékszem, de arra, h Claudia ellenezte a Tímea-nevet, nem:(
Így most -mint annyi minden mást - ezt sem tudjuk:)
interjú Mérai Katalinnal (Juli)
érdemes végighallgatni, ezek szerint a sorozatban is várandós lesz, de nem mondja meg,kitől.
Na helló Mindenki! Nóra&Miki nevelési elveit inkább hagyjuk.... nekem még nincs gyerekem - remélem, lassan lesz:) - de annyit tudok, h így nem fogom nevelni.
Sztem a kislány sorsa is hasonló lesz...mármint h leszarják...de ne legyen igazam. Nem is merek már semmit sem mondani, mert Adri lekiabál!:)
Amúgy anno feltűnt vkinek, h Berényi Tímea tul képpen kettő is van a soriban? (Juli eredeti neve is az)
Ez Első Emelet akar lenni? El van **szva? :D
Te tudod. Ha nem azt akartad, akkor igen.
De nem röhögök.
Csak egy kicsit.
:D
:DDDDDDDDD NE SZÓLJATOK EGY SZÓT SE ÉS NE IS RÖHÖGJETEK!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD virigilius (asszem ő:D) te ne ess le a székről:D::D::D:D:DDDDDDDDDDDD
el***tam:D:D első emeletet akartam kiírni:((((:DDD
ááááhhhhhhhh szóval én ilyeneket látok iwiw adatlapokon a Magamról rovatban...:D valami ákom-bákom szöszmösz:D
:: ::
::::: : :::::: :::::::
: : : : :
: : :::::: : :
::::: : : : :
: : : : :
::::: :::::: :::::: :::::::
::::: ::: :: ::::: : :::::: ::::::
: : : : : : : : ::
: : :: : : : : ::
::::: : : ::::: : :::::: ::
: : : : : : ::
::::: : : ::::: :::::: :::::: ::
nah??:D:D /D/D hogy tetszik a művem??:D:D
ugggye milyen kreatííív vagyok??:P;P
én is :DDD
Új szabály:P csak az írhat aki aki tesz fel magáról képet;):P :DD csak vicceltem...:D
Adrika! :).-/-../.-./../-.-/.-/--..--
Próbálj meg morzejelekkel írni!
A sok "D" meg a ":" adta az ötletet!
Ja, nekem se nincs ám. :DDD
Az nem az én patkányom, hanem a gyerekeimé. Jobban mondva Pat.
eszem ágában sincs...
még felismerne a víruskereső :-)))
nekem meg van olyan patkányom, mint neked a csipet-csapat képen :-)))
mellesleg ha a párom olvasná, amit írtál, helyből kiakadna, merthogy mi az, hogy uram. ő meg van róla győződve, hogy neki ura nincs, csak férje, vagy párja :-)
pedig ha tudná :-)))))))))9