Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
hahóó !! látom senki nem figyel :(!!
A tegnapi rész kellene videón.. mert lemaradtam róla !! Fontos lenne !!
Igen, jó volt hallani ezeket a derűt és optimizmust sugárzó szavakat Lacitól, ami nagy szó, mert őt jó ideig elkerülte a szerencse és a siker.
Ez segítette őt abban, hogy most másokat is biztasson.
"Békés családi kör, parányi házban,
Az élet szép, tenéked magyarázzam?"
/Heltai: A néma levente/
Én ilyen előzmények után ragaszkodtam volna a kiskosztümös csendes esküvőhöz,utána a legszűkebb családikörben elköltött esküvői ebédhez. Na jó, legyen a Rózsában, Zsóti bá' majd ad kedvezményt.
:ODDDDDDDDDDDD
Nekem tetszett amikor Erik kirúgta Tildát utána meg Kristóf "lefordította" tettét. :D Milyen fejet vágott már Erik! :D
Laci szövege nekem is tetszett. Kicsit mondjuk furi volt ezt az ő szájából hallani. :P
ma 'botond rosszalkodik'
:-)))
letapossa imi homokvárát? zsófi fejére önti a málnát?
ebben a korban már nem rosszalkodni szoktak az emberek...
Jó reggelt:)
Panellakás? Hol van az már? Sztem ennek a sorozatnak nyugodtan adhatták volna a Mátrix nevet, mert olyanok felett is pl, mint Laci kéglije, elsiklanak, lásd még fontosabb szereplők, események (Gézáék már létező házassága, Dömécske stb.)
:)
És Vili bcsi megtanult "pizsamát cserélni"???
Jól hallottam? Vagy ez jelent valamit?
Jó volt Tilda szövege: "És ennyi év házasság után itt állok minden nélkül"
Mintha előtte olyan jól el lett volna látva javakkal.
Laci tök aranyos volt, és nagyon jószívű Tildával. Végre 1 emberi vonás:)
Ezt a Kingát pedig nem ártana néha a fokhagymagerezd fenekén megbillenteni, mert szegényke nagggyon fárasztó... én már rég kirúgtam volna:)
Mert akkor még volt gyémántja, most meg már nincs.
De azért szétnézhetne az ágya alatt, hátha odagurult 1 db:)
Joys!
Nem tudom holnap hogy leszek, ezért engedd meg, h ma köszöntselek nagy-nagy szeretettel. :)))
Adri, én nem beszólni akarok, mert Gwentől azt már igen kemény és kicsit gáz stílusban megkaptad, de finoman kérlek - bármennyire is szereted Izát - ne minden hsz-ed erről szóljon, meg h "mikor jönnek már össze"---légyszi. Asszem én nem bántalak, nem is akarlak, hiszen nem ismerjük egymást, csak szóltam:)
Peace:)
Kedves Adri!
Légyszi fogadd el, hogy ebben a topikban nemcsak az elismerő, hanem a bíráló véleményeknek is helye van, ezért ne vedd sértésnek, ha egyikünk-másikunk nem feltétlenül lelkendezik az esténként látottaktól, és uram bocsá' nincs oda a te agyon dícsért kedvenceidtől.
Szóval legyél egy kissé toleránsabb, és nemcsak azért, mert itt messze te vagy a legfiatalabb, hanem mert általában így illik bármely fórum-topikban jelen lenni, kommunikálni.
:D mindenki elmegy??:OOO:DDD csaknem...
csak nem szeretem, ha a kedvenceimet bántják...:D
dráága Gwenke is hogy lekiabálja a másikat...a kedves stílusával:D...múltkor úgy beszólt, azt hittem sírok, úgy fájt:D csak vicc....:PPP nagyon nem érdekelt:D