Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
tyűha...:P
nagy taps..marha nagy..:D .........
hát sajnálom.Nekem és családomnak ez tetszik...mégsem vagyunk primitív ***ok:P
ez van..én meg a brazil nyálgály lóizéket nem bírom nézni...:S
bocsi, de nem te vagy véletlenül a gwen?:D ..akkor én sikítok ...:D nah hagyjuk...És akkor mivan ha leírom, hogy botondnak talán lesz szifilisze? most az a probléma, hogy arról beszéltem, hogy Nóri Miki sáláláláá...ti kértétek...másról is írok, erre meg te kivagy akadva?:D döntsd már el...már bocs.:P
Igen Ada, már írtunk róla. Kézenfekvő, hogy Alex jelenléte motiválja Julit erre a rock koncertre, csak Andrást erről eddig nem tájékoztatta.
De még sor kerülhet rá.
ne nyugtalankodj célia, nem a te hibád :-)
mindössze annyi a probléma, hogy a rendszer mindig betesz szóközöket a linkekbe, amiket meg kell keresni, törölni, és már működik is a link.
ezt te nem tudod befolyásolni, aki meg akarja nézni annak kell törölni a space-eket...
ebben a linkben konkrétan két helyre került...
Lehet, h tőlem is :))) Mindegy majd kiderül.
Én a Reggeli-ben láttam azt a riportot és én határozottam arra emlékszem, hogy azt mondta terhes lesz, de hogy ki lesz az apa, azt majd megtudjuk, ha figyelemmel kísérjük a sorozatot. Persze lehet én hallottam olyat, ami nincs is. Tőlem kitelik. :P :D
Áááá, nem találom azt a videót, pedig azt is az rtlklub.hu-n láttam. Mindegy, mert az előzetest sem tudtam berakni. :S :P :D
Nem tudok most visszaolvasni, lehet h írtatok erről is, de szerintem Alex miatt akar menni erre a koncertre igaz? Elég gáz, h Andrást is elrángatja, ha így van.
Célia!
Én úgy tudom annyit mondott a riportban, h nem árulhat el semmit és nem tudja, h a forgatókönyvírók bele veszik-e a terhességét, de nézni kell a BK-t és akkor mindenki megtudja (mosolygott), de lehet, h nem egy riportról van szó.
arra kiváncsi leszek kitől lesz a baba,hiszen Alex már rég lelépett ,András ugye kilőve :)
Hacsak nem a 3 napos rockpartyn :)
A Reggeli műsorban beszélt róla. :)
Nem hallottam még róla! Bár mást nem is nézek a tv-ben csak a Barit! :) :)
Nem értem az előbb bejött, most megint nem. :(
Áááááá
Mi van ezzel??? :S
Igen? Ezt nem hallottam. Akkor nincs más kérdés, mint hogy kitől?
Igazából az őt alakító színésznőnek lesz gyereke. :) Csak az a kérdés, hogy ezt a helyzetet hogy fogják megoldani a sorozatban. Kézenfekvőnek látszik, hogy a BK-ban is terhes lesz, majd összeveszik Andrással, mert ugye magtalan még sem nemzhette, majd elköltözik. Vanda marad Klauval. De az is lehet, hogy nem is lesz terhes, hanem más módon írják ki a sorozatból.
Igen, már látom. Pedig azt a linket másoltam be ide. :(
Igen, egy riportban már elkotyogta a színésznő, hogy a filmben is teherbe esik.
A szavazásban is aza kérdés,hogy kitől lesz gyereke JUlinak?! Mért lesz ?
VAlamiről lemaradtam! :) ????????
Előzetes! Kinga megint nagyon okos. :S
[link]
Ezt még homály fedi. De még messze van, mert október körül fog szülni..
Ezt csak a Nagyokosok tudják....
....vagy ők sem. :P :D
Szerintetek szülés után mit csinálnak Julival, hová költöztetik? És addig Vanda mit csinál?
..hogy a nyű rágja őket körbe!
Továbbá egy foguk legyen, az is fájjon!
További ajánlott fórumok: