Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Semmi baj. A srácot személyesen nem ismerem, de a bátyját már régóta. Nagyon megrázó ez az egész....Ilyenek megtörténnek ebben az országban...
Hogy merült fel a szervkereskedelem gyanúja?
Bocs! Nem tudtam, hogy személyes érintettség miatt kérdezed.
Úgy tűnik, hogy az egyik ismerős család fia szevkereskedelem áldozatává vált...Megtalálták a holttestét a Tiszában. Még biztosat nem tudni, folynak a dns vizsgálatok, de a ruházata alapján úgy tűnik ő az. Csak az alsó testét taalálták meg....
Már januártban eltünt.
SZIASZTOK!
LEÍRNÁ VKI, HOGY MI VOLT TEGNAP?
KÖSZI ELŐRE IS!
Szerintem igen, sajnos. Miért?
Off: Szerintetek létező dolog a szervkereskedelem Magyarországon? :(
Vagy valami tiltott helyre? Zsugázni egy kocsmába? :P
Ja, tényleg, elmentek....
Hát passz, lehet tényleg mulattak egyet valahol.
Szerintem egy táncos mulatóhelyre mentek. Ha már a lagziban nem táncolhattak együtt...
Biztos, de miért mentek el ehhez Terike lakásából?
Szerintem inkább csak arról lesz szó, hogy Vili bá' kiöntötte a szívét Terikének, egész éjjel beszélgettek, majd Terike az ágyában, Vili bá' meg a kanapén aludt. (Legalábbis remélem, mert ha nem, nagyot csalódok az öregben. :P)
...éjszakai barlangtúrára?
Egyébként szerintetek hova ment éjjel Vilibá meg Terike? ...
És erre a válasz: Hát nem. :P
:D
Vannak olyan tesze-tosza férfiak, akiknek az kell, hogy irányítsák őket. Vili bá' pont ilyen. Vissza is fog ő menni, mert hiányozni fog neki Magdika, még így is, hogy úgy bánik vele, ahogy írtad.
Ilyenkor szokott jönni a kérdés, nagy boci szemekkel: Nem bízol bennem??
:)
Hát csak gondoljuk bele magunkat a helyzetébe, kortól függetlenül. Kinek esne jól, ha a párja mással töltené az éjszakát ki tudja hol, utána meg mással menne el horgászni...
Persze! Hűséges ebe, akibe mindig beletörölhette a lábát, egyszercsak visszaharapott, és elment egy szukával. (By Magdi)
Igen, mindenben egyetértek veled.
De Manyus szempontjából ez is megcsalásnak számít szerintem.
Vili+Terike: én mind a kettőjüket megértem. Terike évek óta egyedül él. Vágyik a társaságra, és ha az egy korabeli férfi, hát méginkább. Vili bá meg évek óta Magdi alatt él, meghunyászkodva, másodrendű emberként. Terikével egyenrangú, lehet véleménye, meghallgatják, nem vágják rögtön a fejéhez, hogy Vilmos te hallgass! Szerintem kettőjük kapcsolatában a szexualitás csak másodlagos.
Én meg-az utolsó mondatodat illetően-téged nem értelek, hogy ezt mondod.
A férfiember igenis legyen tudatos, még akkor is, ha az ellenkezőjére is akad bőven példa.
Sajnos.
Hát ez egy jó kérdés...
..szexelni? :P
(csak mert úgy nézett rá, mint aki menten széttépné...)
:DDD
:D
Oké. Szerintem "lapozzunk". :D
Nem akarok szakértőként feltűnni a 12 éves lányok testi fejlettségét illetően, de pár századdal ezelőtt ennyi idősen már gyerekeket szültek pedig akkoriban nem a jóltápláltság és a jó egészségügyi körülmények voltak a jellemzőek. (Vannak ahol ma is szülnek ennyi idősen, talán nem is oly távol tőlünk, és rájuk sem jellemző a korszerű táplálkozás és egyéb körülmények)
További ajánlott fórumok: