Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
:DDD
sok kiscsajt izgat a "rockerélet" és sok nagycsajt is ;D
az biztos, hogy nem hétköznapi......
:) Köszi!
Az igazat megvallva, kicsit rossz voltam az elmúlt időszakban. Nem nézem a BK-t, mert egyszerűen képtelen vagyok ébren maradni a Celebes baromság miatt. Sajnálom, hogy kimaradok, de az álmosság nagy úr. :) Így érdemben nem tudok hozzászólni az itteni témákhoz. :)
ez baj?:)
"..hát ez nem volt valami nehéz feladvány, Adri!
Ahol Nóra, meg Miki fotója látható, ott csak te lehetsz!" csakhogy ne kelljen visszalapozni.:)
:D
Ezt a részét viszont egész biztos nem fogják mutatni a BK-ban. (pedig akkor silk is visszaszokna rá :P)
Mellesleg érthető, hogy az ilyen esetekben az egész család a szívéhez kap, pedig a legtöbb esetben tényleg csak tapasztalatszerzésről van szó, nagyon ritkán lesz belőle tartós együttélés vagy házasság.
Figyi, én ezt sem bánnám, az András kontra Rémfej meccsen is jót röhögtem, megnézném Alex ellen is. :D
Mondjuk azért sajnálnám, mert ezt már egyszer végigcsinálta, mikor Kata beleszeretett Gézába.
Egy fiatal lánynak tapasztalatszerzésre mindenképpen jó, ha érett férfivel tart kapcsolatot.
Bővebben ezt most nem fejtegetném, ti is tudjátok, rendszerint milyen megfontolások játszanak itt közre.
..viszont változalanul az a véleményem, hogy ha a Bk-ban Alex és Emmácska történetesen összejönnének, az gusztustalan lenne, és csak a konfrontáció érdekében ötölnék ki az írók, hogy a nézők tanúi legyenek /a konzervatív ízlésű/ András tombolásának.
Mert hogy örömtüzeket nem gyújtana, az teljesen biztosra vehető.
Én elviekben, de a gyakorlatban sem kifogásolom az idősebb pasit Gwen, még a jóval korosabbat se.
Minden lány döntse el, kivel érzi igazán jól magát-ideig-óráig, vagy hosszabb időre.
Az tény, hogy a túlzott /15, vagy annál több év/ korkülönbség fiatal korban ritkán eredményez hosszú párkapcsolatot, de itt is akadnak kivételek.
Szóval nincsenek kőbe vésett igazságok.
Igen, ezt a riportot én is láttam. Én sem akartam hinni a fülemnek. :P
:D
Persze ebben a szappanoperában a lányt meg lehet érteni. Mindig is érzelmileg kiforratlan és nagyravágyó volt, aki szereti a szép ruhákat és a sok pénzt, ezeket pedig a kitartottjától, Zsolttól megkapja, akinek csak hálás lehet.
A látottak alapján nehéz elhinni, hogy szerelmes Zsoltba.
Hogy utóbbi öreg hozzá? Isten tudja..
A párválasztás mindig talány volt és az is marad.
Sajnos, a Bk-t nézve elég gyakran van az embernek olyan érzése, hogy sürgősen át kellene máshová kapcsolni..
Gyenge a cselekményvezetés: lassú ütemű, sekélyes tartalmú és hatásvadász.
Képesek semmitmondó rész-szálakon hetekig elidőzni, csak azért, hogy valamivel kitöltsék a napi 2x10 perces időt.
Ez roppantul elkeserítő és kiábrándító.
Eközben előtte is, utána is orrvérzésig szórják a reklémokat.
Tegnap a Fókuszban az egyik önelégült producer /kivételesen nem Kalamár volt/-amikor a meghatódott szereplő-gárda jelenlétében ünnepélyesen felavatták a "BARÁTOK KÖZ"-nevű kis új utcarészt és táblát helyeztek ott el, képes volt azt nyilatkozni, nem tartja kizártnak, hogy még 20 év múlva/!/ is menni fog ez a sorozat..
Mit szóltok ehhez?! Az ész megáll és egy helyben toporog.
Egyetértek!
Zsófi-Zsolt azért mégis más tészta.