Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Miki az a fajta,aki mindig mindent túlélt már eddig is. Az íróknak csak van annyi eszük,hogy NEM írják ki,mert akkor teljes KÁOSZ lenne a sorozat!
Nórinak így is könnyes volt a szeme a hír hallattán.
Én ezekután márcsak szurkolni tudok,h rendbe legyen minden!
BK Miki nélkül=ember agy nélkül..
Én a Dallasra alig emlékszem sajna...:( de a "Dzsokira":)) viszont igen!!:))
Tüdőrákban elég sokan elpatkolnak és akad akit sikerül meggyógyítani, kiváltképp ha az elején elkapják, amikor a rákos sejtek még nem kezdtek el tovaterjedni.
Mivel itt egy konstruált történetet látunk, szerintem a Bk főgonosza ha nehezen is, de megússza és felépül.
Az viszont egyelőre talány, kit bíz majd meg a távolléte alatt az iroda vezetésével, de az valószínűsíthetően nem a két balkezes Alex lesz, aki az élő iratokat is a kukába üríti..
Azt olvasom, hogy Miki felveszi a harcot a sógornőjével és visszavág neki, ami nem számít meglepetésnek. Ő ha bajba került, mindig újabb gonoszságokkal tetézte a dolgait, hogy felül kerekedjen, és rendszerint sikerült neki.
Ő így "varrja el a szálakat".
ez az egyik hozzászólás a bors oldalán:
Erről ez a vicc jut az eszembe:
Van egy jó és egy rossz hírem - mondja az orvos a betegnek - Melyikkel kezdjem?
- A rosszal.
- Van egy folt a tüdején a röntgenfelvételen.
- És mi a jó hír?
- Photoshoppal el tudom tüntetni.
Én már többször intettelek nyugalomra. Szükségtelen aggódni, Kalamáréknak is van annyi eszük, hogy Mikit ne írják ki véglegesen a cselekményből, mert nagyságrenddel esne vissza a nézettség, legfeljebb most egy ideig betegeskedik, esetleg megműtik és szanatóriumban kezelik.
/Olyan, mintha annak idején Jockey Ewingtól vált volna meg a DALLAS stábja. Egyedül az öccsét, Bobbyt írták ki, azt is elég gyorsan, a nézők követelésére visszacsinálták./
helo!
Hm..Van türelmed..
igen,ez igaz:):) Varga Iza nyilatkozata nyugtat....
Sziasztok, szép napot és kellemes hétvégét mindenkinek!
16 oldalt/!/ olvastam végig, hogy tanúja legyek a tegnap éjszakai diskurzusotoknak.
Ágit, az új tagot már kívülről ismerem, Adriról nem is beszélve, akinél lelkesebb Miki-Nóra-rajongót még nem hordott a hátán a föld!
Én közben megjártam a rákoskeresztúri gépkocsi-szervizt, mert tegnap ott maradt a forgalmim..
Most pedig elkezdek takarítani, de-Arnold Schwarzenegger legendás, Terminátorbeli szavaival élve-"I'll be back!"
Valósággá vált az, amit hetek óta csak sejthettek a nézők, Berényi Miki ugyanis halálos betegségben szenved. A tegnap esti epizódban Miklós orvosa a vizsgálatok alapján megállapította, hogy a vállalkoznak tüdőrákja van.
A Barátok közt színészeit megviselte a tragikus jelenetek eljátszása
Fotó: RTL Klub
Miki tüdejéről néhány héttel ezelőtt egy baleset után készítettek röntgenfelvételt, melyen már akkor látható volt egy sötét folt.
A konok férfi azonban tudomást sem vett állapotáról, mígnem felesége hatására további vizsgálatokra ment. A kórházi jelenetek forgatása nem volt egyszerű a színészek számára, a Nórát alakító Varga Iza elárult néhány részletet.
– Nem könnyű egy ilyen helyzetet eljátszani, de ez a színész feladata, amit meg kell oldani – kezdte Varga Iza.
– Ez a betegség napjainkban egyre több embert érint. Ha csak néhány néző figyelmét felkelti az, hogy menjen el vizsgálatra, vagy szűrésre akkor már megérte. Természetesen a halálos kór diagnosztizálása még nem jelenti azt, hogy Miklós sorsa megpecsételődött, hiszen láttunk már csodát a sorozat korábbi epizódjaiban is. De, hogy mi történik ezután főhősünkkel, az csak a későbbiekben derül ki.
A Mikit alakító Szőke Zoltán nem kívánt nyilatkozni.
na?
Az a hír járja,hogy a Barátok közt kulcsfiguráját,Berényi Miklóst esetleg kiírják a sorozatból. Való igaz,hogy,szerepe szerint nem a legkíválóbb egészségnek örvend a minden hájjal megkent Berényi,ezért akár el is viheti a kór. Ám ettől szó sincs arról,hogy Szőke Zoltán távozna a sorozatból,bár egy kicsit azért ő is tart tőle. A nemrég megjelent Barátok közt kézikönyvben ugyanis azt taglalta,hogy a sorozatban bármikor bármi megtörténhet,akár őt is kiírhatják. De a színész szerint ennek kicsi a valószínűsége,mert a karaktere nagyon fontos a történet szempontjából.,hiszen jelentős részben az ő tettei lendítik előre az eseményeket. Ezért nem kell aggódni a rajongóknak,továbbra is a képernyőre tapadva követhetik,miben mesterkedik Berényi Miki."
nnaa..:):)
Hát nincs türelmem mindent visszaolvasni...
Sorry. :-)
helo.
Te mikor feküdtél le aludni?:O
én eddig sosem hittem a horoszkópban,de mostanában egyre jobban.
sziasztok!!:))
remélem mindenki jól aludt:):)
bocsi azért a sok hsz-ért :):D de jólesett dumcsizni:)))
Jézusom!!!
Láttam, hogy tegnap este óta született vagy 15 oldal hsz, dörzsöltem is a tenyerem, hogy de jó, miket fogok olvasni, erre kábé a fele arról szólt, hogy de cukiiiiiiiiiiiiii, meg kééééééééééééésssszzz, meg :-))))))))))))))))))))), Na, hát csodálatos, mondhatom!!!!
Dehogy veszek, hát minek képzelsz te engem? :D
szép álmokat mindenkinek
Na !!Jóéjt mindenkinek!! Ági,Virgi,80as,Gwen,stb.!!!!!!!!!!!!!
:)):))))))))))))))))))
:P
:D
:)
Gondoltam, te!!!!!!!!!!!!!!! Csak pooén volt :DDDD Miért, nem úgy jött ki?
Látszik rajtad, hogy emberszerető vagy, nem kll magyaráznod :))))))))))))))
Szióka!
igenis:):)
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
most nem röhögtem
Na!!!! Megbeszéltük, hogy ilyet nem ívelsz ide be, hogy :I
Ugye? :))))))))))))))))))))))))))))))))))
Akkor csiciáljál, majd anci ellenőriz :DDDDDDDDDDDDD
Sziasztok!
(Gwen, nekem nehogy valamit kivegyél a hajnali agyamból! :D)
TE jó ég, 00:30 !!!!!!!!!!!!!!
a szélrózsa minden irányába sok jó és szép, sziasztok!!!!!!!!!
"valahol" :DDDDD
Kééééééész!!!!!!!
Asszongya cukival. :)))))))
Na megállj!!! :))))))))
Mentem!
:)))))))))