Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Kertészéknek is 4 van, jól emlékszem?
Plusz az unokák!
Ettől még nem vált ki a saját családjából. Az esküvővel Gézának lett egy saját családja, plusz egyesült két család egy családdá.
Szóval a család az család maradt, csak kicsit megnőtt. :-))
Beszéltem
bocs
Csak úgy szárnyal a fantáziátok..!
Szólni se tudok!
Egy ilyen tv súlya nem több, mint 15-20 kg.
Hogy miért nem vették észre, amint Géza viszi felfelé, nos, ez tényleg rejtély. :)
Juci?? Köszi ez aranyos volt ! :)))
Jól van, téma lezárva.
Ez itt most mellékes, Juci!
Felvitte, "oszt jó napot", ahogy O.V. mondotta volt egy veretes beszédében..
..egyébként egy társaságban előre szokták meghatározni a szabályokat, ami a rendszeres hozzájárulásra, meg az esetleges nyereményből való részesedés vonatkozik, elvégre adott esetben milliókról lehet szó!
Családban azonban némileg más a helyzet, ott a formaságokhoz rendszerint nem ragaszkodnak, így aztán előállhatnak viták is, mint éppen most.
Mindannyian tudjuk, Vili b. most dühében fosztja meg fiát a nyereményből való részesedésétől, mert az szociális otthonba akarta dugni őket.
Itt van a kutyuska elásva.
Nem biztos, hogy ez így korrekt, mert családban lottóztak, ez nem egy vad idegen társaság, hogy aki nem járul egyszer hozzá és egy hetet mulaszt, az kiesik a nyereményből.
Az más kérdés, hogy Géza az utóbbi időkben tanúsított követelőző magatartása jogosan vált ki bizonyos ellenérzéseket az apjából, ezért akarja kihagyni a nyereményből..
Végre! Üdv. a forgatókönyvíróknak! Csakhogy Kinga szájából is hallottam végre a lényeget! Géza egy nagyra nőtt óvodás. Hogy bírja mellette?
Bár Vili bácsival nem mindenben értek egyet, ez így korrekt. Utólag a lottószelvényt se lehet kitölteni, hogy biztos telitalálatos legyen. Sorry, Gézuka, ezt buktad!(Csak azt nem tudom, hogyan tovább? Eleinte azt hittem, valamiért mégsem kapják meg a nyereményt. Mostmár gyanús, hogy anyus odaadatja pici fiacskájának. :P)
Vili b. most aztán bánhatja, miért nem Terikét vette el.
De hát késő bánat, eb gondolat.