Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Nem nem, bocsi, bocsi, bocsi, dehogy...mindig elfelejtem azokat a fránya jeleket kitenni... :))9 csak írtad, hogy mész, aztán pár perc múlva is láttam hogy itt vagy...mondom magamban vagy nem ment még el, vagy ezután fog... : DDD
Mit meséljek???
Mit meséljek? Mit akarsz hallani..ilyen kis sztorikat, vagy mire gondoltál?
Most 10 éves...és ugyanannyit beszél, mint én....cserfes kiscsaj...
nem azt mondtad, hogy mész hajat mosni? :)))
én sem hiszem el. Túl "Tökéletes" gyerek ahoz :))
lehet hogy a vanda találta ki róla :DD
na most viszont megyek,mert hajat szeretnék mosni :))
sziasztok:))pusziiiiiii
.... :DD Berényi Miki azért nem rossz pasi....SZERINTEEEEEM!!!!! :DD,de az sem elfogultságból,hanem amúgyse rossz.
Peti nem csúnya gyerek.most miért?:))
bizony....a Bereczki is jó:DD
nála tetszett meg az "A-ha: Take on me" száma :))
Rainging begins to fall is állati jó volt.:))
ATTTTTYAÚRISTEN!!!
Peti tetszik??? Mi tetszik rajta!!!
Bereckit megértem, helyes pasi...a Szombat esti táncban is ari volt, bár az nem az ő műfaja, látszott, hogy zavarban van, ott a Stohl volt topon mint műsorvezető... Berecki - a helyes fenekével együtt - táncra, éneklésre musicalszínésznek született - ha láttad már v.melyik musicalban, vagy a Csináljuk a fesztivált-ban, az fekszik neki...igen, a vacsoráknál előjött, hogy kicsit nyafika, és nyenyenyenyenye, de én is szeretem...
Petivel viszont kiakasztottál...inkább maradj Berényi Mikinél :DDDD
Az enyém 3 éves koráig szinte meg sem szólalt...megértett mindent, teljesen normális, csak - mint később kiderült - csak akkor mondott valamit, amikor már tökéletesen tudta...egyből egy egész mondattal nyitott: "Anya, kérek egy pohár vizet..."...majd kiejtettem a poharat a kezemből...
azóta pedig be nem áll a szája...azt hiszem az anyjától örökölte :DDD
(szóval őt is kiírták volna a sorozatból...)
:DD
akkor nálatok gondolom sokat beszélnek a kicsik:))