Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Zsolt hogy lehet ilyen lökött, hogy a Rózsába hívja a palit? Pont attól féltek, hogy rákérdez Klaudia előtt Valterra!
Egyébként azt is el tudom képzelni, hogy Zsolt kioktatta ebben a témában is, és a következő kérdése az lesz: hogy élted túl feleséged elvesztését? Nincsenek idegi gondjaid?
most láttam az előzetesben:
2 nő a Családsegítő Szolgálttól beállít Imiékhez, hogy Nikit keresi, mert bejelentés érkezett ellene a húga, Kamilla bántalmazása miatt!
A Rolandos témához annyit,hogy végre kisebb összeghez jutván(Zsolti bácsitól),bekukkantott a Rózsába,talán egy felesre.Ez indokolja a tapintatlan viselkedést,mármint,hogy beégette Valtert Clau előtt.
Amúgy szia mind,ha nem is írok,néha olvasok:))!
nem!!:S
ez volt a hiba!!
Linda segített vandának felcipelni a babakocsit,majd körbe nézett,s gyorsan besurrant Botondhoz,s elkapták egymást... ennyi volt.
de bonyolultan csinálod! És a tömörítés miatt a minősége is megkérdőjelezhető.....
eleve az mp3 formátum már egy nagyon lebutított változat, ócska minőség.
privátban küldök egy linket
én csak kizárólag a www.zamzar.com/url oldalon szoktam elküldeni...:S előtte convertálom mp3 formátumba,majd az e-mailemre küldöm...ez percek alatt megvan. persze ha jó minőségű akkor szerencse.
azért köszi,h segítesz:)aranyos vagy:)
mekkora feszültség lesz már bennük!!!!
:D
Úgy lesz!
Ezt írják a hivataloson: Linda és Botond első szerelmeskedését Tilda érkezése zavarja meg.
Adri, van olyan oldal, ahonnan nem lehet letölteni (pl. a királyi mtv oldala)
Egyébként meg nem a file méretétől függ (megabyte,stb), hanem a file típusától.
:D ja.
tulajdonképpen olyan 4 perces videó(kérlek ne kérdezd hogy hány kB,Megabyte,mert fogalmam nincs hogy vannek ezek...:( )
olyan oldalról,ahol csak 1 regisztráció kell.
Hát, nekem is eszembe jut egy-két dolog...
:)))
most valószínű, hogy Boti-Linda lamurba Tilda fog belecsöngetni
Isten se akarja, hogy ők összejöjjenek
Adrika, ez olyan kérdés volt, mint pl. "hányas ruhát hordanak a Katalin nevű nők"?
attól függ, milyen oldalról, milyen kiterjesztésű file a videó.