Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Engem is megmosolyogtatott, de inkább nem kommentáltam:)
Gwen!!
Úgy hiányzol, komolyan!!! Gyere már gyakrabban, plíííz!! :-))))
Én a randizós időszakomban szinte mindig The Doors-ot hallgattam, vagy esetleg Janis Joplint (nem vagyunk kortársak, mielőtt valaki azt hinné :-)). Illetve hetente megnéztem Oliver Stone The Doors című filmjét, amitől mindig befordultam, de imádtam!!! :-))
Jaja, az vicces volt. Bár talán lehetett sejteni valamit, mert a paranoid skizók nem hallucinálni szoktak, hanem hangokat hallani.
10 éves. És 2,5 éve született.
A belföldi menetrendszerinti járatok szűntek meg.
Persze, tudom, poén volt:)
hát...szerintem te egy kicsit korábbi időszakról beszélsz. :)
A másik agyament dolog az ovi volt másnap reggel. Szegény kislányra rászólhatott a rendező, hogy csukja be a szemét, mintha álmos lenne. Nagyon gáz volt, ahogy az is, hogy ilyen nagy gyerekeket nem látok a lányom ovijában érdekes módon. Ekkora gyerekek már majdnem a felsőben vannak:)
Nem hülyültél meg, ne aggódj:) Timcike gyorsan nő mint a gomba. Tegnap azon dobtam el az agyam, mikor Nóra leállt Klauval beszélgetni, Timike pedig tett egy, azaz egy darab kört az udvaron (ahol mint tudjuk, autók-motorosok ne veszélyeztetik). Egyszer csak Nóra totál idegbeteg stílusban rászól a gyerekre, hogy "Timike fejezd már be, gyere ide". Na, szegény gyerekkel nem elég, hogy nem törődik az anyja, még nem is tekerhet, amíg anyuci aktuális pletykákat nem tárgyal. Szép.
Lányok nyilatkozzatok, hány éves lehet most az udvaron kerékpározó/!/ Timike? Hat, hét??
"Földi" mértékkel 2-3 évvel ezelőtt született, vagy én hülyültem meg?
Igen,ő így gondolkodik. Uralkodásra született, aki mindig a helyzet magaslatán áll..
Miközben egy lecsúszott senki, önbizalomban nála nincs hiány, soha nem is volt.
Ez a valami meztelen nő van a zuhanyban beszólás nekem irtóra tetszett. Aztán mikor kiderült, hogy tényleg, hát az még volt valami.
De ez a Mikigyerek valóban azt gondolja, hogy albérletben van egyedül, vagy valami szállodai szobát bérel éppen, hogy azt csinál András lakásában amit akar:)
Fura helyzet, de nincs mit tenni, meg kell várni, amíg Danika közveszélyes cselekedetre ragadtatja magát, aztán a mentők majd beszállítják a pszichiátriára.
Mikor tudunk már meg róla valami bővebbet?
Mi történt vele ott kint? Hogyan, miként került haza? Hol az útlevele? Meddig élt csőlakóként?
Andrásnak miért nem jut eszébe hivatalosan felhívni a denveri oktatási intézményt és érdeklődni felőle??
Nem Dani szobatársától kellett volna tudakozódni, hanem az egyetem vezetőjétől.
Egyszerűen nem értem András határozatlanságát! Egy szülő ilyen helyzetben nem ilyen bénán, tehetetlenül viselkedik.
Női szemmel iszonyat volt a becserkészett egyéjszakás kaland. Remélem, nem jelenik meg újra. Kb. olyan színvonal, mint Laci egyéjszakás nemibetegségterjesztős nője.
Joysom, nemcsak a Te agyad jár más rugóra. Normális esetben mindenki agya már csak a szexen járna, ha ennyi nyugdíjas-udvarlás után végre lenne rá lehetőség. András helyében én már a lépcsőházban ráugranék egyszer Julira. Emlékszem, még Zsuzsa idejében azért voltak romantikus ötleteik:)
mindjárt nézem, bár már hallottam róluk
Miki-Maya óta rá se nézett más nőre, most meg a mutatós Kittyt luxuskivitelűnek minősítette.
Mit szóltok?
Majdnem lenyeltem az ádámcsutkám a meglepitől!
Mindig mondtam, változnak az idők és mi is bennük..
Juli-Andrásnak: "Nem használjuk ki a helyzetet? Egy kis séta? Libegőzés?"
Ez aztán a romantika!
Isten látja lelkemet, én egészen másra gondoltam..ti nem??
Vagy csak az én agyam jár más rugóra?
Romantika -halvérűeknek...
Na, mentem dolgozni. Még mindig égnek áll a hajam...VHK-t nem ismerni... :))))))))))
Jesszus, te nem ismered a Vágtázó Halottkémeket????? VHK??? Keress rá gyorsan! Az egyik legnagyobb zenekar, undergorund, csillagász-matematikusok a zenekar tagjai, sámánzene, amit akarsz!!!!
én este már nem nagyon olvasok, általában inkább utazás közben. este inkább addig, míg a párom zuhanyzik. ilyenkor már ágyban vagyok :-)
akkor neked jóval nagyobb a tűrőképességed, mint az enyém. én kb. 15-23 közt érzem jól magam...
ez a vöröscsillag rém irritáló. még ha legalább nem animálnák, de így...
viszont amit reklámoztak vele (hazudj, ha tudsz, új sorozat tim roth főszereplésével) nekem nagyon tetszett...
miki valószínűleg - bk szokás szerint - összeszed vagy valami nemibajt, vagy egy gyereket...
drukkolok neki :-D
Ezt a tragédia utáni évekre, évtizedekre értettem, az állam még egyszer nem akart bevállalni ilyen helyzetet.
Ne felejtsd el, hogy nem különösebben jó műszaki állapotú szovjet kisgép volt, akkoriban más nem is létezett kis hazánkban..
Az egész országot szovjet mintára rendezték be és ez a rendszerváltásig, ill. a szovjet csapatkivonásig /1991.jún.30./ így maradt.
Gyerekek, ez döbbenetes:
[link]
De a korszak stimmel?:)))))))))
További ajánlott fórumok: