Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Én mindig kedveltem a drámákat, többek közt ezért is nagyon kíváncsi vagyok a Goya-filmre, amint hazatérünk, megnézem.
Jó, hogy említetted.
Sziasztok!
Offolok, ha nem baj:
Most néztem meg a Goya kísértetei című filmet (amitől Célia óva intett régebben). Aki szereti a drámát, annak nagyon tudom ajánlani, nekem nagyon tetszett, mondhatni a hatása alá kerültem, megrázott, felkavart...Szóval személy szerint csak ajánlani tudom. Köszi Célia, hogy felhoztad anno, még, ha elrettentésként is tetted!! :-)))) Ja, Milos Forman rendezte és írta fk-et..Hívjuk meg a békába fk-t írni, hogy ON legyek.. :-))))
Ha még maradt egyáltalán pénze, az csak a cégétől elsikkasztott milliókból lehet, melyet egy másik dobozban tartott, azt nem adta át Nórának a betegágyánál.
Ezt mikor fog a hatóságok tudomására jutni?! Utódja, Nóra azóta is bűncselekményt palástol, ami úgy látszik, nem zavarja.
De Claut se.
Pokrivtsák Mónika is így kezdte.
Mondjuk azóta se vitte sokkal többre, de most Amerikába készül, hátha ott megfogja az isten lábát.
..vagy valami mást.
Marenecz Fruzsina betelefonálós nyereményjátékot fog vezetni az RTLklubon!
Szerintem ez a leginkább legalja munka egy csatornánál!!
szerintem a fórum sokat lendít rajta :)
és akkor még Adrikát nem is említettem ;)
Amilyen ravaszak a fkv-írók, egyik itt feldobott lehetőség sem lesz!
:ODDD
arra az emberre gondolok, aki (állítólag) attila üzlettársa (vagy mi a fene) volt, akit attila (állítólag) kiforgatott a pénzéből (azt hiszem)...
:-)))
valami szabados, vagy szoboszlai?
nem tudom sajnos :-(
persze :D:P
nekem egy valami tetszene :))..
de nem mondom mi.:D:)