Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
..és Andrásnak nem tűnik fel, hogy a tojások mind a szemetesben landolnak.
Nagy rend lehet náluk!
-Danika tojástartós csendmániája azt mutatja, hogy megzakkant, most még afféle csendes őrült, de bármikor robbanhat, akkor pedig tör-zúz majd és bizonyos szempontból az apja felelőssége, ha nem szedi a gyógyszerét és ha kárt tesz önmagában, vagy a környezetében. Nem tapasztalni orvosi felügyeletet nála, ami óriási hiba.
Tetszik, nem tetszik, szerintem azonnali gyógyintézeti elzárást igényelne.
-Juli és András kölcsönösen elégedetlenek egymás ágybéli teljesítményével, ám ezt nem beszélik meg, helyette elmarasztaló véleményüket stílszerűen, a pletykaházban megszokott módon, másokkal osztják meg.
Ez valóban a legrosszabb, amit tehetnek, mert sehová nem vezet.
-"Ügyeletes sperma-bajnokunk" máris elkezdte /látványosan/ unni a gyerekes viselkedésű, kamasz Lindát, ami egyáltalán nem csodálható, előre várható volt.
-Érdekes, Nóra meg sem próbálta más időpontra tenni a sürgős megbeszélést, ami pedig az üzleti életben bevett gyakorlat, ha valami közbejön.
/Velünk is megesik és nekünk is mondtak már le tárgyalást, nem is egyszer, nincs ezzel semmi baj, csak itt, a Bk-ban lesz ebből oltári kázus, Clau mesterkedése miatt./
Dani is így volt eleinte, h ugyan neki semmi baja csak Vanda találta ki ,h magában beszélt. Mondta, h teljesen normális vagyok ( nekem meg beugrott, h biztos azt is a hangok mondták neki:).
A tojástartó dobozos szigetelés nem volt semmi, de amúgy el kell ismerni működik ismerősöm volt albijában pl. volt ilyen süketszoba és tényleg jól hangszigetelt, igaz ő nem beteg volt csak DJ. :) Házi stúdióknál is láttam már tojástartós megoldást, a kintről jövő hangokat elnyeli a bentről jövőket visszaveri, teljesen korrekt.
Sztem Dani most már nem szedi a gyógyszereit ( a becopyzott előzetesben is volt ilyen kitétle,h elmondja miért hagyta abba, ugye én másoltam be a PORT.HU-ról, egy titokzatos Szabit is említ), és azt hiszi az anyja figyeli meg lehallgatják, ezért vett zárakat, h bezárkózzon és ezért szigetelte le a szobát, h ne tudják kihallgatni.
Sajnos az, akit én ismerek, az nemrég költözött fel vidékről Pestre és természetesen ő neeem is beteg.
Pedig de.
Én arra gondoltam, hogy azért hangszigeteli a szobát, hogy a hangok ne jöjjenek be.
Különben ismerek egy ilyen fiatalembert, aki tényleg skizofréniás, neki is teli van a fala tojástartókkal. Ha valaki a földszinten (VI. emeleten lakik) beszélget valakivel a függőfolyosón, akkor leüvölt, hallgassanak már el, mert nem tud aludni. Egyébként ez tényleg iszonyú lehet. Ja, meg olyanokat mond, hogy neki van egy ikertestvére, aki autóval követi mindenhová, és különben is ő nem csinált semmi rosszat (nem a fenét nem), az az ő ikertesója volt.
Már hála a jó égnek gyámság alatt van és vidéken él az anyjával.
hangszigetel :)))
lehet, hogy titokban rockzenekara van és ott fognak próbálni :DDD
Miki állandó tulajdonsága, hogy nem bukik le, max. ha elszólja magát, vagy mindent bevall.
Jóéjt!
No, Julinak is uncsi András? Miért olyan nagy csoda a nemek közötti kommunikáció ebben a korban?
Tilda-Dani: igazam lett, nem lep meg.
Szerintem meg kicsit vegyél vissza ezen a fórumon az összeesküvés-elméleteidből.
Azt hiszem mindenki el tudja dönteni akár részletekből is, hogy bejön-e neki az opera vagy nem.
Ahogy a mulatóst sem lehet rákényszeríteni arra, akinek égnek áll tőle a haja.
Hát nem kérdezném, ha láttam volna. Az újdonság erejével hatott most rám a fókuszban.
Visszaolvasni nincs időm, csak néha beesek ide.
Láttad, vagy nem? Amikor Miki erőszakkal visszavette Attilától a mobilját, amelynek segítségével bizonyítani kívánta, hogy a Don adta le a sajtónak a cégük hitelét cikket.
Ez meghiúsult, de ezt Attila nem vallotta be Nórának, sőt, mikor színt kellett volna vallania előtte, inkább mindent letagadott.
Ezzel félig-meddig elvesztette Nóra bizalmát.
Nekem ez az egyik kedvenc könyvem, és filmben is jó volt. Ilyen filmeket miért nem ismételnek?
De persze a Vörös zsarut...
Vicc:
Az öregedő feleség sírva lép el a tükör előtt.
— Mi baj? — kérdi a férje.
— Nézegettem magam a tükörben, és bizony egyre mélyebbek a ráncaim, egyre rondább vagyok...
— Na, ne bőgj már! — vigasztalja a férje. — Hiszen te csak akkor látod magad, ha néha
belenézel a tükörbe, de én egész nap látlak, és mégsem sírok...