Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
igen, lehet, hogy valóban nagyobb gazember, de pont az a lényeg, hogy nem tudunk róla semmit. azaz nem is ítélhetjük el...
majd ha kiderülnek azok a dolgok, amik egyelőre csak feltételezések, lehet rá dobálni.
mint sejthetjük, valószínűleg így lesz, hisz - ahogy már milliószor - valahogy össze kell hozni nórát és mikit, attila pedig útban van...
erről szól a sorozat...
azért nem szeretni/utálni valakit, mert úgy hisszük, rossz ember...
erre még nem adott attila bizonyítékot, ez csak feltételezés.
az meg, hogy kit lőnek le... ez azért elég sovány bizonyíték... hány ártatlan embert ölnek meg az utcákon, bárhol? rengeteget. ha attila üzletember, pénzügyi szakember, akár az egyik riválisa is lehetett, aki egyszerűen meg akart tőle szabadulni...
Azért lehet ám az is, hogy Attila nagyobb gazember, mint Miklós. Mivel nem tudunk róla még semmit, akármi is kiderülhet.
Én arra tippelek, hogy nagy bukta lesz még ebből! Nórika megint jól pofára fog esni. Aztán persze visszasunnyog Mikihez.
.... és kezdődik előlről minden....
Érdekes, amiket írsz és valóban elképzelhető, hogy Attila nem az, aminek látszik, de van értelme valakiről előre levonni a konzekvenciákat?!
Mondjuk Miki jó cselekedeteire én nem emlékszem. Őt minden ilyen alkalommal is mögöttes szándékok vezették, ha nagy ritkán valami pozitív cselekedete van, azt is önző érdekei motiválják.
Én így ismerem őt kezdet óta.
Egyetlen dicséretes tulajdonsága említhető: szeretettel veszi körül a lányát.
De ez minden.
Szerintem a jelzők a papa múltját illetően ülnek, hiszen ennek valódiságáról meggyőződhettünk annak idején.
Azóta persze nem kizárt, hogy jó útra tért, megváltozott, tisztes polgárként él, vasárnaponként misére jár és a keresetéből támogatja a szegényeket.
Lehetséges, csak nehéz elhinni róla.
/Különben örülnék, ha megjelenne, mert Bezerédi Zoltánt, aki a figurát alakította, nagyon kedvelem./
Jól hangzik Adri, de egyelőre ne keverjük össze a feltételezéseket a tényekkel.
Azok pedig azt mutatják, hogy Attila ellen ez idő tájt semmi kézzel fogható bizonyíték nincs a bűnösségére.
Attilát lehet utálni a gúnyoros mosolyai miatt, de számomra még mindig sokkal szimpatikusabb, mint az álnok Berényi, ez az igazság.
De most minek folyton ismételgetni ezeket az drámai jelzőket? Mind az alkoholizmusból, mind a bűnözésből kigyógyult, a kapcsolatukat rendezték, csak éppen nem mutatták, mert az plusz egy színész foglalkoztatását jelentené. De attól még az apja, aki életveszélyben van, naná, hogy rohan hozzá. Timikét meg nem tűztengerből kell kimenteni, csak egy balettóráról hazahozni, amin mint láthattuk, a tanárnő vigyáz rá, amíg érte megy valaki, nem olyan nagy trauma ez.
Nyilvánvaló, hogy konfliktuskeltés volt a cél, csak nem értem, miért kell ehhez az apját szapulni.
..én meg arra várok, hogy akadjon végre valaki, aki csokorba szedi Miki minden bűnét és gonoszságát, aljas húzásait, erőszakos cselekményeit, a gyilkossági kísérlettől a különféle zsarolásokig, az összes bizonyítékkal együtt és a hatóság rendelkezésére bocsátja.
Ezt laikusként is minimum 6-8 évi szabadságvesztésre taksálom-éspedig nem felfüggesztve, hanem letöltve.
Attila jól rejtegeti a múltját..
Azért gondolom neked is feltűnt a keddi(?) jelenet,miszerint Attila ex(?)felesége hívta azonnal Attilát......
Ilyen esetben,ha valóban elvált emberekről lenne szó,s nem foglalkoznának egymással,csak találkoznak a gyerekek miatt,s ha nem történt volna semmi baj,akkor le se tojta volna szerintem a Berényi Miki kérdezősködését.. Ha tényleg haragudna a felesége, akkor mérgében elmondta volna a dolgokat(csak akkor ha ki akarja teregetni),miszerint mire vigyázzanak,mert ő "megjárta" vele..
..arról hamar kiderült, hogy egy simlis tróger, aki meghamisította a könyvelést Attiláéknál, szóval Miki rossz lóra tett, amikor az ő révén akart terhelő adatokat gyűjteni róla.
A Don azóta sem tudott semmit kiásni Attila állítólagos gazemberségéről, pedig tiszteletre méltó lelkesedéssel kubikol a tárgyban..
tessék.. nem én vagyok itt egyedül, akkor unja ezt az Attilát.
Sajnálom, hogy Nóri nem tudja, hogy milyen igazából az ő "szerelme" ..:S Teljesen más Mikivel,Claudiával és Nórival. Mint egy mézes-mázos,fenyegető,sunyi bűnöző.......
Szerintem lesz olyan bizonyíték, ami arra utal(több is van azért), hogy Attila nem szent..
Lehet, hogy nem is kell Mikinek "kreálnia" , hiszen előfordulhat, hogy magától bukik le véletlenül,s akkor Mikinek ahhoz nem volt köze, így bizony Attilának mindegy lesz. De ha nem a kis Berényi "köp" el valamit,hanem Miki derít ki róla valami szaftos infót, akkor ott van pl Berényi Ági,akinek tartozik sok-sok pénzzel.............
Senki nem örül annak, ha ellopják a pénzét,főleg úgy ha még vissza se adja..lesznek itt buktatók.
Ja és persze az ügyfelek,azok csak elmondanának valamit.
Clau villájában "gyűltek" össze 3am,andrás és az attila is,s mikor kérdezte az öcsköst, h miért lőtték le,akkor felvillant a szeme,majd felállt,elfordult,valamit nézegetett,s akkor lökött ki valami hülyeséget, hogy "jaa,lehet,hogy valami ügyfelem,nem tudom" hirtelen nem tudta,h mit reagáljon. Erre András biztos emlékezne,mihelyst Nóri bánatában mesélné Andrásnak, h ez és ez kiderült az ő "szerelméről",akkor emlegetné a "villás:DD" történetet.
Ahhoz képest, hogy az idült alkoholista, bűnöző múltú, lezüllött papájáról sok éve semmit nem hallani, Nóra éppenséggel ráért volna haza vinni Timikét az óvodából.
Ezek nyilván érdeklődésre számot tartó események itt, de a jelentőségét nem kellene eltúlozni.
Mikinek bőven elég indok az, hogy Attilát eltávolítsa Nóri mellől, az már csak plussz, hogy ezzel ki is derül, valójában Attila sem egy szent...
Majd kiderül már alig várom :)
Én csak attól félek, hogy Nóra mondta, nem is tudom hogy fogalmazta, de az volt a lényeg, hogy ha nincs sötét múlt, majd kreál egyet...Szóval lehet, nem fogja neki elhinni???Mármint a Mikinek...
És mi van azzal az emberrel, aki jó pár rossz dolgot mondott Mikinek Attiláról.. egy volt ügyfél volt, vagy mi...
most megyek:))
sziasztok puszi:))
Mindenkinek sok szeretettel ajánlom a Jövőre,veled,itt című darabot! A főszerepben: Bereczki Zoli,Janza Kata,Felföldi Anikó.
Nagyon vicces,s azért szomorú is.
Tényleg vannak olyan részek, ahol az ember sír,bekönnyezik..
De azért lehet nevetni,s nem kicsit:))
az a jelenet azért nem tetszett, mikor Miki szervezni akarta, hogy a lányát elvigye lovagolni, ő benne volt,majd mire visszaértek a lánya lemondta,s inkább a balettet választotta,s ez Attilának annyira tetszett, hogy a Mikit "lenyomhatta".
És az a válás utáni jelenet:S attól majdnem rókáztam..nem bírom szegény pasit..és nemcsak "AZÉRT" idegesít,hanem alapjába véve.......az életben sem szeretem az ilyen sunyi,mázes-mázos izéket..
nekem "volt" olyan pasi az életemben, akinek hiába mondtam, hogy nincs esélye,nem értette.
És ez nem olyan eset volt, mint a Nóri&Miki helyzete,mert ott olyan se veled-se nélküled a kapcsolatuk. én és a srác viszont haverok voltunk, csak az volt vele a probléma, hogy nem fogta fel a dolgokat. Hiába mondtam neki és a haverjának (közös barát), hogy nem szeretnék vele járni,csak azért sem értette meg. Hátam mögött szervezkedett, hogy ide-oda elhív randizni,stb,stb......
Kérdezgette, hogy van-e időm hétvégén,mit csinálok? én viszont azonnal tudtam szerencsére, hogy mit akar? akkor mondtam, hogy nem érek rá, mert ide-oda megyek,s jövőhéten leutazunk vidékre a rokonokhoz, majd 2 hét múlva a másikhoz,mert sok rokonunk van,akik vidéken laknak........
Akkor 9.-es voltam. úgy nézett ki, hogy oké,felfogta.10.-ben folytatta......... akkor viszont nagyon elegem lett belőle,s nem szóltam hozzá. Mondtam a közös barátnak, hogy mi a helyzet,s végre leszállt rólam! .......... :DD
ja és a buliban is próbálkozott, amikor tök rosszul voltam,majdnem rókáztam, akkor örültem, hogy kapok levegőt,erre kb 5 centire odahajolt, mondtam, hogy rosszul vagyok,s hagyjon majd majdnem lesmárolt..:S az ilyen idegesít.. ezt hívják piócának
Jaj Dani, ez a roma viccek legrégebbije, gyerekként hallottam először..
/Igaz, nincsenek régi viccek, csak új emberek. Egy újszülöttnek minden vicc új./
..néhány másodpercig, akkor újra leáll..
..és a nő arca is eléggé takarva van.
/Ilyesmit évtizedekkel ezelőtt lehetett látni, amikor a vetkőző számok a 60-as évek elején nálunk is divatba jöttek.
Lásd: Fellini: "Édes élet"./
az igaz, hogy ilyen a szerepe.
Viszont az tényleg sz@r, hogy miért nem a gyereke apját kéri meg??
azaz idegesítő, hogy így befurakodott ezaz Attila,s kissé el van magától szállva :S
de erre lesz majd megoldás:))remélem miharamarabb:DD