Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Namármost ha megcsalás esete forog fenn, engem mindig is idegesített ez a 'senkinek semmi köze hozzá' zömében pasifelfogás. Engem személy szerint borzasztóan idegesítene ha megcsalna a párom, a környezetemben már többen tudnának róla, esetleg össze is súgnak miatta a hátam mögött, aztán én tudom meg utoljára. Nem csak a szerelmemet veszíteném el, de egy-két barátot is.
Természetesen ha két független személy kalandjáról van szó, akkor senkinek semmi köze hozzá. Ezt persze könnyebb tiszteletben tartani, ha nem kvázi nyilvános helyen csinálják.
mondta Lacinak.
azután volt az a szöveg, hogy "imátkozz, hogy kinga ne mondja el zsófinak" vmi ilyesmi volt.
igazad van.
Én a Fábry-showt nem is szeretem. úgy ahogy van, egy bunkó paraszt!!
Nem lenne szép dolog ráfogni az apaságot olyanra, akinek köze nincs hozzá. Bár lehet, hogy végül mégis az lesz majd belőle.
A Zsolt nem fogja ezt annyiban hagyni. Gondolom a Szabolcsnak is megszólal majd a lelkiismerete, talán nem fogja hagyni, hogy ezért szétmenjen egy kapcsolat.
az biztos!!
hogy büszkélkedett, hogy meg**ta a csajt:O
a mi kis szabinkról kiderül, hogy egy casanova..
Szabi is azért nem vállalta fel Kinga előtt, mert fél a kirúgásától.
De Zsolt úgysem küldi el, csak jól megmossa a fejét
ki fog:))
de akkor szabika repül a rózsából..
De miért ne mondhatnák neki azt, h ő az apja? Hiszen ő vállalná.
Kinga meg egy idióta, alaptalanul nem vádaskodik az ember. Ráadásul amúgy sincs semmi köze hozzá, de hát ugye ez BK belebetegedne ha nem pofázna el mindent. Mikor Miki meg Laci veszekedtek akkor is egyből rohant Orsihoz elújságolni holott rohadtul semmi köze nem volt ahhoz sem.
Ezért aztán tényleg megérte pofázni, h Zsófi jókedvét elrontsa. Ráadásul az ember a főnökének nem tesz alá, ezek után ha Zsolt kirúgja úgy, h lába se éri a földet Szabival együtt teljesen igaza lesz.
Szabinak mondjuk abban igaza volt ,h nem kell elmondani meg semmi közünk hozzá és hallgassunk, de igazán elmondhatta volna ő is, h ő volt meg ő hagyta itt.