Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Hivatalos:
nem nagyon kéne már kavarni,
aki mehótt,legyen hótt,
DE HONNAN VESZITEK, HOGY VISSZAJÖN AZ ÖREGLÁNY ,???
inkább NE....már csak az András, a Tóni, meg még 1-2 halott kellene, elég sűrű volt a halálozási arány a Mátyás király téren...
"....el tudnék képzelni/viselni egy ilyen változatot..."
Ugye, hogy emberibb lenne?! :D
Annál jobb, mint ahogy a múltkor is sejtelmesen mozgott Bözsi mama mögött a konyha ablak függönye, közben, Magdi anyusról beszéltek.
Azt hittem, ott fog berepülni seprűnyélen az "ország Magdi anyusa", szóval, így ne jöjjön vissza!
(Egyébként is, azon a konyhai ablakon repült már "ki", Vili bácsi pálinkafőző masinája is! A "készülék" felrobbant, szétfröccsent az összes cefre a lakásban, a Rózsa vendégei a robbanás zajától az asztalok alá hasaltak ijedtükben. Falon, fülön mindenütt cefre vóót, csak Magdi anyus arca vóót tiszta! :DDD)
Ja, és remélem a "kerek, nagy évfordulóra, Magdi anyus "visszatérésének hatalmas örömére", kicserélik azt a liba-f(ertelmes) "zöld" színű konyhabútort! :D)
Ja, és a fönti "robbanás" óta, nem volt tisztasági festés a konyhában, ezért Vili bácsi fog kapni, Magdi anyustól....... Szegény, szegény Vili bácsi!)
Teccccik!
És majd amit ők ketten kavarnak, az lesz az igazán jó buli!
Egészen el tudnék képzelni/viselni egy ilyen változatot, amikor a két belevaló "öregcsaj" összedolgozik.
Irma mamát kiírták?!
Én, azt hittem, föld körüli utazáson van, hiszen, ez volt minden vágya?!
A "kiírása után!", Rudi temetésére is hazajött a Bahamákról, holott, Emíliának jobban illett volna megjelenni, szerintem.
Az is lehet, hogy a "nagy évfordulóra" Irma mama ismét hazalátogat?!
És, hozza majd magával a Bahamákon megismert új barátnőjét, aki nem lesz más, mint Magdi anyus!!!:))))))))))))
A múlt héten több "este" is szóba hozta Krisz a gyerek témát, ezért támadt az a gondolatom, hogy esetleg Alíz a valóságban vár babát, és a forg.írók így akarják elővezetni. De ez csak egy gondolat, máskülönben miért lenne pont most annyira fontos Krisznek. Elég régóta együtt vannak ahhoz, hogy már korábban is szóba hozhatta volna, de most feltűnően sokat emlegeti, hogy gyereket szeretne.
De majd kiderül, ha pedig mégsem, akkor mégsem. :))
Akkor most itt elbeszélünk egymás mellett??
Krisz szorgalmazza, Alíz nem akarja = vagyis beszélnek róla, csak éppen nem egyezik a véleményük.
Szerintem soha nem beszéltek közös gyerekről, pedig egy jó házasságnak ez is feltétele.
Alíz nem alkalmas újabb anyaságra, ezért írtam tegnap az alábbiakat.
tegnap 12:03
Az ifjú pár már vitatkozik ! Aliznak nem tetszik a papás-mamás, nem szeretne gyereket. Ezért a jövő héten azt mondja Krisztiánnak, hogy nem akar tőle gyereket, mert nem eléggé felelősségteljes, - mármint Krisztián.
Elég vicces ez a kelekótya Alíz szájából