Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Hát igen,mindenképp pofátlan,de a Berényi család ilyen,kivétel a kakukk tojás András:D
Ő róla el sem tudnám képzelni,hogy kivetkőzzön önmagából(na nem úgy,mint a Julival a nappaliban,mert hát arra volt példa:D),mint például a Laci,meg a jó öreg Vili bá!
Sok szereplőt fölöslegesnek tartok jelenleg,mondjuk Gézáékat,pedig bírom őt is,de mostanában semmi különös nem történik velük,szóval nem hiányoznának ha elmennének még egy nászútra mondjuk:D
hiba..
lenne ötlet..
nos, ez igaz.
engem az a jelenet iszonyatosan zavart, amikor alig váltak el Nóráék, Attila ott állt az épület előtt, s csókolgatta. nem az hogy diszkréten tovább álltak voltak. azé" legyen már némi emberi érzés benne, még akkor is ha gyűlölik egymást a tesójával:S
..kivéve, ha változtat a szemléletén.
Zsenge kora miatt erről még nem késett le.
szerintem Attilával kapcsolatban valami nagy-nagy ötletre várnak valamelyik fkíró részéről, valami egetrengető dologra, amivel örvénnyé kavarják ezt az állóvizet, de addig nem derül ki róla semmi különös.
Csak ez a fkíró vagy még nem született meg, vagy még csírájában sincs senkinek ötlete Attila előéletének pikantériájáról.
Számomra Attila csak most kezd rossz útra térni, amikor Balázs dolgában nem segíti Miklóst, hanem betart neki.
Korábban csak védekezett a bátyjával szemben, amit én helyeseltem.
Zsolt egy szuper karakter szerintem,ami nem mellesleg illik is rá külsőleg is,bírom a lazaságát,a beszólásait,a nézését:D Kegyetlen:)
Halkan megsúgom,nem rossz bőr:D
SziASZTOK!
Had csatlakozzak a vitához:D
Szóval: Én nem ajnározom Mikit egyáltalán,mert tényleg mondhatni,hogy ő a "főgonosz" a sorozatban(Klau a csatlósa:D) de:
Ami Attilát illeti,már az első pillanatba kétkedve fogadtam,olyan semleges érzést váltott ki belőlem,aztán egyre inkább úgy éreztem,hogy ő sem különb,mint Miklós,áskálódik stb.Talán nem olyan durva módon,mint Miki,vagy Klaudia,de ős sem szent,mint ahogy lassan senki sem a sorozatba.Lényeg a lényeg,hogy jelen állapotban Miklóst jobban csipázom,mint Attilát,persze ez valószínűleg változni fog,mert Miki tesz még rossz fát a tűzre,rosszabbat,mint Attila,de az tény,hogy akkor,amikor elpüfölte,(székes izés jelenet:D)na,akkor mondtam itt magamba,hogy üsd még Miki,üsd!:D
Volt, nem is egy, de már kiírták: Magdi anyusé és Kristófé.
Kedveltem őket.
..és az életművész Zsolt karaktere is elég szimpatikus, életszerű, annak ellenére, hogy a végét alaposan elrontotta, ezért kár volt.
tudom.
ha valakit szeretek, akkor elvakult vagyok.
erre rá faragtam annak idején.
Szívesen.
:)
/Különben reálisan nem is várható más reagálás Balázs részéről, mint ami immár széles körben olvasható../
Nem vagy fogyatékos, szó sincs ilyesmiről, de sajnos objektív se, hanem eléggé elfogult a kedvenc színészeid iránt, így aztán az általuk ábrázolt figurákat sem vagy képes tárgyilagosan megítélni.
Ez az igazság.
"ezt itt nálunk rajtad kívül mindenki elismeri" persze, mivel nem a rajongó fórumokon jársz.
az rtl klub oldala az félig-meddig az. régen JOBB volt. akkor még jártam oda,most már nem igazán.........
Attila pedig a másik..
az elejétől fogva sunyi képe van. Nóra előtt igazi nyalógép, majd a hátamögött titokban szervezkedik,s kitudja, hogy milyen igazából?