Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
No meg az is érdekes, hogy eddig senkit nem érdekelt mi van abban a dobozban, amit Miki olyan ügyesen megszerzett a titkárnőtől. Az volt az indok, hogy a Zoli halálának 20. évfordulójáról akarnak megemlékezni. Hogy mi történt a házzal és a gyerekekkel, azt jó eséllyel abból a dobozból lehetne kihalászni.
Ez is csak egy elvarratlan szál, magyarul időhúzás. Más horrorisztikus ötlet nem jut eszükbe az alkotóknak, hát ezt nyújtják, mint a rétest. :-(((
A "polcos testvérek", gyanúsak voltak már Petinek, Nórának, csak nem jártak a dolgok után.
Az írók pedig, dobálják a testvérpárt hetek óta, tudjuk, hogy bosszúért kiáltottak, csak már az írók is elfelejtették, hogy miért is az a bosszút??!!
Kíváncsian várom, hogy mit hall majd Nóra a kórházban, Szonja vallomásából, amit Timi ágyánál rebeg el?!
A jelek már arra utalnak, hogy lassan is, de már itt a lebukás ideje!
Egyébként, ez az egész "mérgezéses ötlet", egy borzasztó felelőtlen húzás a forgik részéről.
Szonjáék hosszú hetek óta hazudnak, csalnak, jópofiznak, szinte értelmetlenül.
Konkúzió:az írók és a "két karakter",szégyellje magát! :D
Egyáltalán nem színesítették a sorozatot, pláne, ha még sokáig maradnak.
Persze, ez csak az én kizárólagos véleményem, tiszteletben tartom, mások eltérő véleményét!
Erőltetett ez a keressük Rudi szivét vonal
AZ ilyen átültetés anoním
Vártam hogy +nézik Natasa és Ádám műtéti vágást is :)
Mert ha nem ott buliznak,nem tudják megmérgezni őket.
De ezek szerint csak Timi ivott mentesét.
Mindazonáltal a birka csorda megállja a helyét.
Azért Ottónak is lehetett volna esze....
De főként az íróknak.
Megépítettek egy helyszínt, ki akarták maxolni a lehetőséget. Ne menjen kárba a sok zsugornyi víz, ha már odacipelték. :)
Azt sem értem, hogy a többiek meg miért lihegnek Timi nyomában, mint egy birkacsorda. Legalább Bandinak lett volna annyi esze, hogy ne az üzemben bulizzonak.
Miklós biztosan előveszi Bandit és jól leszúrja a történtekért.
csak hogy a szüleit bosszanthassa,
mert gondolkodni nem tud,
Még az új konyhára visszatérve, nekem első benyomásom az volt, hogy hol is vagyunk ? Ugyanis az új konyha nagyon hasonlít Gizi konyhájára.
Na majd megszokjuk. Legalább Magdi anyus nem érzi magát otthon, ha eljön kísérteni.
ha kiderül hogy ők mérgezték meg a vizet,remélem jó sok időre lecsukják őket,
Gergőnek nagyon fognak örülni a férfi rabok,