Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Ez igaz viszont megint más az, h ha teszem én Pistának elmondom, h én ütöttem agyon XY-t akit holtan találtak, majd ha bíróságra viszi a dolgot akkor azt vallom nem igaz, amit neki mondtam csak vicceltem. Miki is mondhatja ,h nem igaz a mérgezős sztori csak kitalálta a puszta beismerő vallomás általában a bíróságon sem elég, kell vmi egyéb bizonyíték is. Bár az is igaz, h a bíró dönt végül és lehet, h elég ,h ő azt hiszi bűnös vagy, de ha jó ügyvéded van egy nem kellőképpen megindokolt ítéletet cafatokra lehet szedni.
Dani és barátnője az is lehet, hogy már rég kinyírták egymást. A kutyát nem érdeklik, orvosi felügyeletük sem biztosított, ahhoz képest, hogy András hogy aggódott, amíg nála laktak...
Nem, hiperaktív gyerekek gyógyszere volt, ahogy Gerna írja. Kicsire szokszer nem adtak, dupla recept és társai, ezt úgyis csak a lakosság egy szűk rétege tudja, hogy hogy megy. :X
Őket az írók alighanem időlegesen, vagy véglegesen ejtették.
A családtagok kiválása a Bk cselekményéből eddig is megszokott dolog volt, utána már úgyszólván említés sem történik róluk.
/Lásd Nyafkakata, Novák Csaba, a Szentmihályi-fiú Nápolyban és még sorolhatnánk./
Fogjuk fel, hogy előbb Gyuszi szakács is felbukkant a mélyből, majd rendezve lett a Rózsa konyhafőnökének funkciója. Igaz, Márk az éttermi konyhában végzett főzés kivételével mindent művel, de ne legyünk kicsinyesek. Egy állandó főszereplő gyermeke viszont fontosabb pozíció egy bármikor lecserélhető alkalmazotténál!!!
Miklós valamilyen nagyon komoly gyógyszert szerzett be, amelyet súlyos skizofrének (??) kezelésére használnak. Apropó: Danika & bájos barátnője élnek s virulnak???
Attila pont úgy nyargalt el (miután ezt mondta), mint aki csomagolja a cuccát.
Szerintem igen, feltéve, hogy Miki nem fogja menekülésre, vagy nem kerül veszélybe Timi élete.
Tudj róla, a bíróságon sok mindent vissza lehet vonni a korábbi /rendőrségen, vagy ügyészségen tett/ vallomásból, a bíró szuverén joga eldönteni, kinek hisz.
A visszavont vallomás őt nem befolyásolja, az a döntő, ő elégségesnek ítéli-e a rendelkezésére álló bizonyítékokat.
Ennek alapján hoz ítéletet.
Jó hallani, amikor Nóra emlegeti, hogy sosem látja/látják már többé Timikét... eddig ezt az ő szájából hallottuk, de hányszor!!
Megértem Nórát is, amiért nem akarja kitenni Timikét a rendőrségi hercehurcának. Ha még csak két nap telt el valóban, akkor jogos, hogy még kivár, de nyilván ő sem várna a végtelenségig.
Attila egyébként tegnap azt mondta, nem tesz feljelentést. Hihetünk neki vajon?
Érthető, és Attila helyében nem is hagynám következmények nélkül.
Ettől még Timike nem tűnne el Nóra életéből, hiába emlegeti ezt Attilának, nem volna nehéz rájuk lelni, még akkor sem, ha tovább állnának.
Ma azokat is rendre kiadják, amely országokkal nincs kiadatási egyezményünk, mert egyetlen ország sem öleli keblére a bűnözőket, van nekik elég-a honfitársaikból is..
Az egy dolog ,h bevallotta az a bíróságon nem sokat ér, hiszen ott letagadhatja. Akkor melegében ha feljelenti akkor a nyomrögzítők sztem találtak volna nyomokat tőle a feldúlt síron. Már ez se megy, mert helyreállították.
A mostani beperlése viszont eleve kudarcra van ítélve, nem is értem miért fosik Miki tőle.
Ez nekem is azonnal eszembe jutott, mikor Laci kinyitotta a hűtőt.
Mesterkélt írói ötlet volt, mint annyi más itt.
Na de Attilánál most telt be a pohár. A sírrablást, irodai lopást még valahogy kibírta, de most bepöccent végképp.
A sírrablást már említeni sem kell, ott Miki be is vallotta Attilának a cselekményt./Ezért még Lacinak is, aki tettestárs volt belegyalogoltak volna a karrierjébe./
A Berényiek dicstelen ivadéka már ezért az egy balhéjáért is legalább két-három évet kapott volna, vagy még többet is..
Szerintem erre akartak célozni, csak nem szabad nekik direktben reklámozni. Egy szlovák cimkés sör hogy is került volna a hűtőbe? ...
:)DD!
Ezt nem én mondtam, de szellemes volt, virgi!
:)
Hitelesebb lett volna ha egy Stella sört nyit ki és úgy ugrik be neki. Így tényleg gondolatolvasás szagú volt.
De Kertész Bálint sosem jön :(
A való életben Miki valamennyi balhéjába belebukott volna.
Őt és Lacit a rejtett kamera megörökítette a folyosón, az iroda ajtajának felfeszítésével együtt, és Miki kihallgatása során az is hamar kiderült volna, melyik gyógyszertárban váltotta be az Orsitól ellopott, saját kezével kiállított vényt.
A bérgyilkos ügyben pedig akár eljárás is indulhatott volna ellene, hiszen a Zsolték által rabolt pénz egy része őhozzá került, méghozzá nem is Zsolt szívjóságából, ill. jótékony gesztusából, hanem Miki zsarolása révén.
Szóval Miki barátunk immár sokszorosan kiérdemelte, hogy évekre bevarrják egy börtönbe-zacskót ragasztani, bár most már értelmesebb munkával foglalkoztatják őket, már aki egyáltalán munkához jut a börtönben, mert manapság ez is gondot okoz a büntetés-végrehajtó intézményeknél.
Amiket itt láttunk, azok nagyon egyszerű balhék voltak Dani, a való világban ezeket pofon egyszerű rájuk bizonyítani, nem kerül a rendőrségnek nagy erőfeszítésébe.
A nyomozók nálunk sem nyeretlen kétévesek, még ha tévednek is olykor, mint pl. nemrég a móri vérengzésnél, ahol kínos fiaskóban is volt részük.
De ez mindenütt megesik a világon, ahol a rendőrség és az ügyészség konkurál egymással..
Mindez persze nem így van, ha a "hiperaktiv gyerekek gyógyszerét" adta Klaudiának. Mert akkor dupla recept van, egyéni engedély szám, tehát már eleve ki sem adták volna Miklósnak a cuccot.
Laci nagyjából képben van Miklós nőügyeit illetően. Természetesen eddig is voltak sohasem emlegetett (balkézről való) rokonok, szerelmek, régi barátok, akik egyszerre csak kipattannak, mint krampusz a dobozból.
Le lehet nyomozni, hogy a Claunak beadott X gyógyszert A és B időintervallumban hány patikában váltották ki. Kik vannak a szert felírt orvosok között? Nini, Dr. Ferenczi Orsolya. Mikor és hol váltották ki? A patikusnő is emlékezhet a gyógyszer átvevőjére. Arra nem emlékszem, hogy BM vagy BC nevére volt kiállítva a recept. Miklós számára gyerekjáték megszerezni Clau TB-számát.
én már azt sem értettem, hogy lacinak hogyan jutott eszébe stella, azt aztán meg végképp nem, hogy hogyan találták meg a neten, amikor a név még csak nem is egyezik pontosan azzal, amire emlékeztek...
nekem is ilyen gondolatolvasó böngésző-kereső páros kéne...
nagyobb a lába, mint az iq-ja...
Hát a DVD alapján "Gabi" nyújtotta messze a legpocsékabb színészi alakítást az általam látott részekben. Hozzá képest Juga Veca (=Nyafkata) maga a reinkarnálódott Sarah Bernhardt volt.
De hát ameddig részletesen be nem vallotta, h receptre váltotta ki addig ezt se tudták. Eleve hülyeség volt mondjuk receptre kiváltani, nem hiszem el ,h egy ekkora maffiózó nem tudta volna feketepiacon beszerezni. Megaztán a receptet is bárki kiválthatta, az sem bizonyíték.
Erről van szó. Elismerem persze, hogy egy kb. 4 éves gyereket gyakorlatilag lehetetlen színészileg instruálni.
De ez nem lesz jó, Zsófi nem fog Gézához menni, mert ő nem fogja tudni majd eltartani, meg finanszírozni azt, h hetente legalább egyszer hazahordja a fél ruhaboltot, meg kozmetikus, manikűr stb. Egy plázacica fenntartása nem olcsó mulatság Gézának erre nem telik majd. Zsolt megtehette, Clau szintén eltartja, merthogy Zsófi dolgozni nem fog az hétszentség vagy csak alibimunkát vállal pl. Clau irodájában kapkodja fel a telefonokat mint régen.
További ajánlott fórumok: